VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiLENOVO ThinkBook 16 G6 Intel Core i7-13700H 16inch WUXGA 16GB 1TB SSD Intel UHD Graphics WLAN 2X2AX+BT FPR FHD IR Camera Mic W11P prenosni računalnik

LENOVO ThinkBook 16 G6 Intel Core i7-13700H 16inch WUXGA 16GB 1TB SSD Intel UHD Graphics WLAN 2X2AX+BT FPR FHD IR Camera Mic W11P prenosni računalnik

ID: 20898018
1.231,99 €

ali od 32,80 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LENOVO ThinkBook 16 G6 Intel Core i7-13700H 16inch WUXGA 16GB 1TB UMA W11P Arctic Grey 3Y

 

Velik znotraj in navzven

Želite poslovni prenosnik, ki je zelo zmogljiv in izboljšuje produktivnost? Prenosnik Lenovo ThinkBook 16 6. generacije ponuja najsodobnejšo nadgradnjo za vaša vsakodnevna opravila. S procesorji Intel® Core™ 13. generacije in razpoložljivostjo vrhunskih platform Intel® Evo™ ali Intel vPro® Essentials ta naprava ponuja povsem nove dimenzija dela na poti. Vrhunska pasovna širina dvokanalnih pomnilniških konfiguracij pomeni hitrejše prenose podatkov in izboljšano zmogljivost. Obsežna shramba, pametna varnost in funkcije upravljanja prav tako pomagajo dvigniti vaš vsakodnevni potek dela na nove ravni.

Varnost, ki krije hrbet - in vse ostalo

Biometrija zagotavlja dodatno zaščito prenosnika ThinkBook 16 6. generacije – od bralnika prstnih odtisov, integriranega z gumbom za vklop, do programske opreme za prepoznavanje obraza, ki deluje z infrardečo (IR) kamero. ThinkShield, naš celovit paket varnostnih rešitev, zagotavlja zaščito vašega sistema. Vdelana programska oprema Trusted Platform Module (fTPM) šifrira vaše podatke, samozdravilni BIOS pa obnovi kritične informacije, če se vaša naprava poškoduje.

Nadgradite svoja sodelovanja

Z možnostjo FHD-infrardeče hibridne kamere prenosnik ThinkBook 16 6. generacije zagotavlja odlične in preproste videoklice. Bogate, jasne slike na še večjem zaslonu (razmerje stranic 16:10) vam bodo dale občutek, da ste v isti sobi kot vaši sodelavci. Z odpravljanjem hrupa na osnovi umetne inteligence in Dolby Audio™ ni več motečega hrupa v ozadju – ljudje vas bodo slišali jasno in glasno, in vi boste slišali njih. Še več, ko ne želite biti pred kamero, zaslonka za zasebnost spletne kamere poskrbi, da ostanete izven vidnega polja.

Ostanite osredotočeni na prenosnik

Z Intel® Unison™ lahko svoj prenosnik postavite v središče dogajanja. Brezžično povežite svoj telefon — bodisi s sistemom Android ali iOS — z računalnikom ThinkBook 16 6. generacije. Hitro in enostavno prenesite datoteke, nemoteno urejajte fotografije in videoposnetke na velikem zaslonu. Kličite neposredno iz računalnika s polnim dostopom do seznama stikov v telefonu. Poleg tega prejemajte obvestila in sporočila kar na svoj prenosnik. Izbirna baterija z večjo zmogljivostjo vam omogoča več produktivnih ur med polnjenji.

Zasnovan za vzdržljivost

Lenovo uporablja standarde MIL-STD 810H Ministrstva za obrambo ZDA, da ustvarimo ravnovesje med zanesljivostjo in vzdržljivostjo naših prenosnikov ThinkBook. 26 postopkov je potrebnih, da zagotovimo delovanje v ekstremnih pogojih. Ti testi zajemajo ostre spremenljivke, kot so arktična divjina in puščavske nevihte, vključno s temperaturo, tlakom, vlažnostjo, vibracijami in še.

Izgleda dobro, na dotik pa je odličen

Skupaj z elegantnim videzom in občutkom aluminijastega ohišja v arktično sivi barvi se prenosnik ThinkBook 16 6. generacije ponaša z nadgrajeno ergonomsko preoblikovano tipkovnico. Tipke so večje od prejšnjih generacij in vključujejo konkavno kapico, upognjeno v obliko konic vaših prstov. Poleg tega so tipke izdelane iz 50 % reciklirane plastike po uporabi. Razširjena sledilna ploščica deluje gladko in enostavno. Pametno tipko F9 je mogoče prilagoditi tako, da odprete katerokoli pogosto uporabljeno aplikacijo ali ohranite prevzeto različico, ki vodi neposredno na našo stran s storitvami.

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
40,6 cm (16")
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i7
Ločljivost zaslona
1920x1200
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Tehnologija panela zaslona
IPS
Model procesorja (PC)
Intel Core i7-13700H procesor (2,4 - 5 GHz)
Model grafične kartice
Intel UHD Graphics
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Frekvenca RAM pomnilnika [MHz]
5200
Tip in kapaciteta diska
SSD 1 TB
Optična enota
brez
Wi-Fi standard
802.11ax
Bluetooth standard
5.1
WWAN povezava
brez
Priključki
kombo vhod sluš./mikr., LAN port, USB 3.2 Gen 1, USB-C 3.2 Gen 2, Thunderbolt 4, HDMI, SD čitalec kartic
Priključek za docking station
da
Osvetljena tipkovnica
da
Čitalec prstnih odtisov
da
Vrsta baterije
Li-poly
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Barva
siva
Namen uporabe računalnika
pisarna
Material
aluminij
Garancija v letih
3
Garancija za pravne osebe v letih
3
Garancija baterije
12 mesecev
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Sat, 27 Apr 2024 22:54:16 GMT