VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiLENOVO ThinkPad L13 Yoga G4 Intel Core i7-1355U 13.3inch WUXGA MT 32GB 1TB UMA W11P thunder black 3y

LENOVO ThinkPad L13 Yoga G4 Intel Core i7-1355U 13.3inch WUXGA MT 32GB 1TB UMA W11P thunder black 3y

ID: 20898027
1.870,99 €

ali od 47,96 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 8.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LENOVO ThinkPad L13 Yoga G4 Intel Core i7-1355U 13.3inch WUXGA MT 32GB 1TB UMA W11P thunder black 3y

 

Hiter in zmogljiv = zmagovalna kombinacija

Prenosnik ThinkPad L13 Yoga 4. generacije 2-v-1, ki ga poganja do Intel vPro® s procesorjem Intel® Core™ 13. generacije, navdihuje in pospešuje produktivnost. Je tanek, lahek in hiter v vsem, kar počne, vključno s takojšnjim zagonom in prijavo z gumbom za vklop, ki ga aktivira bralnik prstnih odtisov. Poleg tega se ponaša z veliko prostora za shranjevanje in hitrim pomnilnikom. Skrbniki IT cenijo praktičnost, ki jo prinaša upravljanje na daljavo, medtem ko sleherni laik zlahka upravlja z varnostnimi nastanitvami Intel vPro®.

Za vas skrbimo 24/7

ThinkShield, naš celoviti paket varnostnih rešitev, je sestavni del naših prenosnikov. Biometrija zagotavlja dodatno zaščito – od bralnika prstnih odtisov do programske opreme za prepoznavanje obraza, ki deluje z infrardečo (IR) kamero. Modul diskretne zaupanja vredne platforme (dTPM) šifrira vaše ključne podatke, medtem ko Intel vPro® pomaga preprečevati napade na OS, poverilnice za prijavo in še.

Maksimalna prilagodljivost

Zahvaljujoč 360-stopinjskemu tečaju lahko ThinkPad L13 Yoga 4. generacije 2-v-1 hitro preklaplja med načini prenosnika, tablice, šotora in stojala. Ne glede na to, kam vas delo popelje, obstaja način, da se naprava prilagodi vašemu slogu in tako pomaga naloge opravite hitreje. Nemoteno preidite od tipkanja na tipkovnico do skiciranja, podpisovanja dokumentov ali zapisovanja na zaslonu z garažiranim peresom. Ali pa preprosto povlecite s prstom, ko napravo uporabljate kot tablico. In če želite deliti svoj zaslon, se ta dobesedno upogne.

Prenosnik, ki vam bo v ponos

Pri Lenovem nudimo vsa orodja, ki jih potrebujete za poslovanje, obenem pa zagotavljamo, da v največji možni meri uporabljamo reciklirane materiale pri izdelavi naprav. Zgornji pokrov prenosnika ThinkPad L13 Yoga 4. generacije 2-v-1 vsebuje reciklirano plastiko po uporabi. Podobno velja za ključne komponente, vključno z ohišjem baterije in zvočnikov ter napajalnikom. Pomembne dele izdelujemo z nizkotemperaturnim spajkanjem, embalaža pa je 90 % reciklirana in/ali trajnostna. Prislužili smo si tudi certifikat Energy Star®.

Prenosnik, tablica, telefon?!

Z Intel® Unison™ lahko svoj prenosnik postavite v središče vsega, kar počnete. Brezžično povežite telefon – bodisi Android ali iOS – s prenosnikom ThinkPad L13 Yoga 4. generacije 2-v-1. Hitro in enostavno prenašajte datoteke ter nemoteno urejajte fotografije in videoposnetke na velikem zaslonu. Kličite in sprejemajte klice neposredno iz računalnika s polnim dostopom do seznama stikov v telefonu. Na prenosniku lahko celo prejemate obvestila in pošiljate sporočila. Zakaj bi menjali naprave, če lahko vse postorite na eni?

Zasnovan za vzdržljivost

Uporabljamo standarde Ministrstva za obrambo ZDA MIL-STD 810H, s čimer ustvarimo ravnotežje med zanesljivostjo in vzdržljivostjo naših prenosnikov ThinkPad. Testiramo jih po 12 standardih in več kot 200 preverjanjih kakovosti, da zagotovimo njihovo delovanje v ekstremnih pogojih. Ti testi zajemajo ostre spremenljivke, kot so arktična divjina in puščavske nevihte, vključno s temperaturo, tlakom, vlažnostjo, vibracijami in še več.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Diagonala zaslona
33,8 cm (13,3")
Garancija za pravne osebe v letih
3
Barva
črna
Ločljivost zaslona
1920x1200
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Model procesorja (PC)
Intel Core i7-1355U procesor (1,7 - 5 GHz)
Model grafične kartice
Intel Iris Xe Graphics
Tip in kapaciteta diska
SSD 1 TB
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Bluetooth standard
5.3
Priključki
HDMI, kombo vhod sluš./mikr., Thunderbolt 4, USB 3.2 Gen 1, USB-C 3.2 Gen 2
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
pisarna
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i7
Vrsta baterije
Li-poly
Wi-Fi standard
802.11ax
Garancija baterije
12 mesecev
Tehnologija panela zaslona
IPS
Priključek za docking station
da
Osvetljena tipkovnica
da
Čitalec prstnih odtisov
da
Material
aluminij
Frekvenca RAM pomnilnika [MHz]
4800
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
32
Proste reže RAM pomnilnika
0
Teža [kg]
1.32
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Sat, 04 May 2024 01:45:06 GMT