VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiLENOVO ThinkPad P16s G2 AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16inch WUXGA 32GB 1TB UMA W11P Villi Black 3y prenosni računalnik

LENOVO ThinkPad P16s G2 AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16inch WUXGA 32GB 1TB UMA W11P Villi Black 3y prenosni računalnik

ID: 20826890
-20% s kodo VIKEND
2.359,99 €

ali od 60,50 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 7.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LENOVO ThinkPad P16s G2 AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16inch WUXGA 32GB 1TB UMA W11P Villi Black 3y

 

Zagotavlja moč in zmogljivost po dostopni ceni

Izkusite popolno kombinacijo zmogljivosti in cenovne dostopnosti s P16s 2. generacije (16, AMD). Ta mobilna delovna postaja, opremljena z zmogljivimi procesorji AMD Ryzen™ PRO in integrirano grafiko AMD s podpornimi gonilniki, je prilagojena strokovnjakom, učiteljem in študentom, ki iščejo vrhunsko zmogljivost. Za še večjo moč aktivirajte popolnoma integriran način Ultra Performance in se z lahkoto lotite nalog, ki zahtevajo veliko virov hkrati.

Izbira osupljivih zaslonov

Elegantna in lahka delovna postaja ThinkPad P16s 2. generacije (16, AMD) ponuja različne možnosti zaslona visoke ločljivosti, vključno z zaslonom na dotik in tovarniško barvno umerjenimi modeli. Razmerje stranic 16:10 je idealno za prikaz več oken in večjih delovnih tokov, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost slike. Izberite hibridno FHD & infrardečo (IR) spletno kamero za kristalno jasne videoklice in hitro, varno prijavo z nasmehom. Poleg tega boste z integrirano zaslonko za zasebnost in tipkovnico polne velikosti uživali v izboljšani varnosti in produktivnosti.

Optimizirana za mobilnost

Mobilna delovna postaja ThinkPad P16s 2. generacije (16, AMD), ki je zasnovana za delo na poti, saj ima ogromno ultra hitrega pomnilnika in visoko zmogljivo shrambo. Ponuja tudi odlično povezljivost, vključno z možnostmi CAT 16 in NFC, ter veliko baterijo za hitro polnjenje, ki vam omogoča, da ostanete aktivni dlje časa. Poleg tega se lahko odločite za uporabniku prijazen D-pokrov, ki vam omogoča enostavno konfiguracijo ali prilagajanje nastavitev, ko ste na poti.

Ko se vzdržljivost sreča z zanesljivostjo

ThinkPad P16s 2. generacije (16, AMD) s svojimi certifikati neodvisnih prodajalcev programske opreme (ISV) z lahkoto izvaja vaše delovne obremenitve in omogoča brezhiben dostop do aplikacij. Delovna postaja je bila preizkušena po standardu MIL-SPEC za vzdržljivost in zanesljivost ter je prestala več kot 200 preverjanj kakovosti, kar zagotavlja delovanje tudi v najbolj ekstremnih pogojih - od puščavskih neviht do arktične divjine. Na voljo je v gromsko črni ali nevihtno sivi barvi.

Z mislijo na varnost in na okolje

ThinkPad P16s 2. generacije (16, AMD) lahko vzamete kamorkoli, vedoč, da so vaša naprava in podatki v varnih rokah zahvaljujoč ThinkShield, naboru celovitih rešitev strojne in programske opreme. To vključuje diskretni Trusted Platform Module (dTPM) za robustno šifriranje podatkov, biometrični bralnik prstnih odtisov za preprosto prijavo z dotikom in samozdravilni BIOS za obnovitev sistemskih nastavitev. Še več, ta mobilna delovna postaja vsebuje različne reciklirane plastične komponente in je opremljena z embalažo brez plastike.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Diagonala zaslona
40,6 cm (16")
Barva
črna
Ločljivost zaslona
1920x1200
Model procesorja (PC)
AMD Ryzen 7 Pro 7840U (3,3 - 5,1 GHz)
Model grafične kartice
AMD Radeon Graphics
Tip in kapaciteta diska
SSD 1 TB
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Bluetooth standard
5.1
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
delovna postaja
Proizvajalec grafične kartice
AMD Radeon
Družina procesorja
AMD Ryzen 7
Wi-Fi standard
802.11a
Frekvenca RAM pomnilnika [MHz]
7474
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
21
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Fri, 03 May 2024 16:38:14 GMT