VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiLENOVO ThinkPad T16 G2 Intel Core i7-1355U 16inch WQUXGA OLED 32GB 1TB UMA W11P Thunder Black 3y prenosni računalnik

LENOVO ThinkPad T16 G2 Intel Core i7-1355U 16inch WQUXGA OLED 32GB 1TB UMA W11P Thunder Black 3y prenosni računalnik

ID: 20773924
2.756,99 €

ali od 70,67 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 8.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LENOVO ThinkPad T16 G2 Intel Core i7-1355U 16inch WQUXGA OLED 32GB 1TB UMA W11P Thunder Black 3y

 

Podjetniška zverina

Prenosnik Lenovo ThinkPad T16 2. generacije, ki ga poganja do Intel vPro® s procesorjem Intel® Core™ 13. generacije, se ponaša z visoko zmogljivostjo in izjemno hitrim pomnilnikom, shranjevanjem in povezljivostjo, kar pomeni, da bo kos še tako zahtevnim nalogam. Izbirajte med procesorji serije U ali P. IT upravitelji cenijo udobje opravljanja storitev na daljavo, vsem pa je všeč dodatna varnost z Intel vPro®.

Dober za planet – odličen za vas

Prenosnik ThinkPad T16 2. generacije ima številne trajnostne komponente, vključno z reciklirano plastiko po uporabi v ohišjih za zvočnik, baterijo in napajalnik. Embalaža je brez plastike z 90 % reciklirano in/ali trajnostno vsebino, proizvodni proces pa uporablja nizkotemperaturno spajkanje. Modeli Storm Grey (nevihtno siva) vključujejo certificiran recikliran aluminij (50 % zgornji pokrov, 55 % spodnji pokrov). Obe barvni različici vsebujeta 90 % magnezija v okvirju C (obkrožajoča tipkovnica).

Možnosti prikaza prav za vsakogar

Če ste kot večina ljudi, ki veliko časa preživijo za računalnikom, lahko postanejo vaše oči utrujene in napete. ThinkPad T16 2. generacije ima ogromen 16-palčni zaslon, ki to preprečuje, saj se ponaša s certifikatom Eyesafe® za manj modre svetlobe. Izberite osupljiv zaslon 4K OLED z Dolby Vision® z visoko ločljivostjo ali izberite možnosti nižje ločljivosti, ki ponujajo zaslone na dotik, nizko porabo energije in različne barvne lestvice. Vsi zasloni imajo ožje okvirje in visoko razmerje med zaslonom in ohišjem, kar pomeni dodatno površino zaslona.

Prerežite kable - ali pa jih vsaj pustite doma

Ko ste na poti, nikoli ne veste, kakšna bo situacija s povezljivostjo. Prenosnik ThinkPad T16 2. generacije z bliskovito hitrim WiFi-jem vas ohranja na spletu, ko je na voljo brezžična pokritost. Če pa ste izven dosega, se lahko še vedno povežete kot pametni telefon z izborom konfiguracije WWAN*. Še več, z možnostjo dveh velikih baterij in tehnologijo hitrega polnjenja ni treba iskati vtičnice. Ne glede na to, kam vas posel popelje, boste zagotovo ostali kos vsem opravilom.

Zasnovan za vse ekstremne pogoje

Lenovo uporablja standarde MIL-STD 810H Ministrstva za obrambo ZDA, da ustvari ravnovesje med zanesljivostjo in vzdržljivostjo za vsak ThinkPad. Preizkušen je v skladu z 12 strogimi standardi in več kot 200 preverjanji kakovost. Ti testi zajemajo spremenljivke, kot so arktična divjina in puščavske nevihte, vključno s temperaturo, tlakom, vlažnostjo, vibracijami in še.

Varnost je na prvem mestu

Biometrija zagotavlja dodatno zaščito prenosnika ThinkPad T16 2. generacije. Od bralnika prstnih odtisov, integriranega z gumbom za vklop, do programske opreme za prepoznavanje obraza, ki deluje z IR kamero. ThinkShield, celovit paket varnostnih rešitev, je sestavni del naših prenosnikov. Funkcije, kot je diskretni modul Trusted Platform Module (dTPM), šifrirajo vaše podatke. Zaznavanje prisotnosti ljudi deluje z infrardečo kamero in samodejno zaklene vašo napravo, ko se od nje oddaljite. Intel vPro® pa pomaga preprečevati napade na OS, poverilnice za prijavo in še.

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
40,6 cm (16")
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i7
Ločljivost zaslona
3840x2400
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Tehnologija panela zaslona
OLED
Model procesorja (PC)
Intel Core i7-1355U procesor (1,7 - 5 GHz)
Model grafične kartice
Intel Iris Xe Graphics
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Frekvenca RAM pomnilnika [MHz]
5200
Tip in kapaciteta diska
SSD 1 TB
Optična enota
brez
Wi-Fi standard
802.11ax
Bluetooth standard
5.3
WWAN povezava
brez
Priključki
LAN port, HDMI, kombo vhod sluš./mikr., USB 3.2 Gen 1, Thunderbolt 4
Priključek za docking station
da
Osvetljena tipkovnica
da
Čitalec prstnih odtisov
da
Vrsta baterije
Li-poly
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Teža [kg]
1.68
Barva
črna
Namen uporabe računalnika
pisarna
Material
karbonska vlakna
Garancija v letih
3
Garancija za pravne osebe v letih
3
Garancija baterije
12 mesecev
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Sat, 04 May 2024 21:32:21 GMT