Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiLENOVO ThinkPad X1 Carbon G11 35,6cm (14'')/IPS WUXGA/i7-1355U/32GB/1TB/Iris Xe Graphics/W11 Pro prenosni računalnik

LENOVO ThinkPad X1 Carbon G11 35,6cm (14'')/IPS WUXGA/i7-1355U/32GB/1TB/Iris Xe Graphics/W11 Pro prenosni računalnik

ID: 20560191
2.796,99 €

ali od 71,70 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od petka, 10.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LENOVO ThinkPad X1 Carbon G11 Intel Core i7-1355U 14inch WUXGA 32GB 1TB UMA W11P Black 3y

 

Povsem nova stopnja produktivnosti

Prenosnik Lenovo ThinkPad X1 Carbon 11. generacije je izdelan v sodelovanju z Intel®, izpolnjuje zahteve zasnove Intel® Evo™, specifikacije strojne opreme in ključne cilje uporabniške izkušnje za dosledno odzivnost, takojšnje prebujanje, celodnevno življenjsko dobo baterije, hitro polnjenje in inteligentni video konference. Ta naprava s certifikatom Evo vključuje tudi Intel® Unison™ za brezhibno povezljivost z vašim pametnim telefonom Android ali iOS za klicanje, pošiljanje sporočil ter skupno rabo datotek in fotografij – vse to na enem prenosniku.

Sodelovanje na daljavo še nikoli ni izgledalo ali zvenelo tako dobro

Prenosnik ThinkPad X1 Carbon 11. generacije vključuje izjemno funkcionalno in elegantno komunikacijsko vrstico s FHD kamero ali hibridno FHD in infrardečo (IR) kamero, oz. opcijo spletne kamere FHD / IR preko vmesnika mobilnega procesorja (MIPI) z dodatno varnostjo Computer Vision. Vse kamere vključujejo zaslonko za zasebnost spletne kamere. Še več, 4 x 360-stopinjski mikrofoni z vgrajenim odpravljanjem šumov na osnovi umetne inteligence in Dolby Voice® zagotavljajo odličen zvok. S tako neverjetno kakovostjo video klicev se morda nikoli več ne boste želeli voziti v pisarno.

Enostavno se poveže z vašim telefonom

Z Intel® Unison™ lahko vaš prenosnik postane gonilna sila z vsem kar počnete. Brezžično povežite svoj telefon – Android ali iOS – s prenosnikom ThinkPad X1 Carbon 11. generacije. Hitro in enostavno prenašajte datoteke, ter nemoteno urejajte fotografije in videoposnetke na velikem zaslonu. Kličite in sprejemajte klice neposredno iz računalnika s polnim dostopom do seznama stikov v telefonu. Na prenosniku lahko tudi prejemate in pošiljate sporočila. Ni potrebno preklaplati med napravami, saj je zdaj vse na enem mestu.

Boljše hlajenje

Legendarna tipkovnica ThinkPad je zasnovana za ergonomijo in udobje in del tega udobja je izboljšan pretok zraka. Spodnja stran tipk omogoča lažji dovod zraka med uporabo. Prenosnik ThinkPad X1 Carbon 11. generacije ima dvojni ventilator in zadenjski prezračevalni sistem, kar pomeni izboljšano hlajenje. Ne glede na to, kaj počnete, X1 bo ostal tako hladen kot vi - noč in dan.

Živahen prikaz, ki si ga zaslužite

S prav vsakega zornega kota ima prenosnik ThinkPad X1 Carbon 11. generacije osupljiv zaslon, ki ustreza vašim delovnim potrebam. Ne glede na to, ali potrebujete bogato grafiko z izjemno visoko ločljivostjo ali dodatno zaščito pred radovednim očem, vse to in še več je pokrito. Od širokozaslonskega ultra razširjenega grafičnega niza (WUXGA), zaslona na dotik, do 2,8K OLED zaslona WUXGA z ePrivacy, vsi 14-palčne možnosti imajo razmerje stranic 16:10 z največjo možno površino zaslona. Še več, skoraj vsi izbori vključujejo certifikat Eyesafe® za zmanjšanje utrujenosti oči.

24-urna zaščita, sedem dni v tednu

Biometrija ThinkPada X1 Carbon 11. generacije zagotavlja dodatno zaščito – od čitalca prstnih odtisov, integriranega z gumbom za vklop, do programske opreme za prepoznavanje obraza, ki deluje z IR kamero. ThinkShield, naš celovit paket varnostnih rešitev, je sestavni del vseh naših poslovnih prenosnikov. Funkcije, kot je diskretni modul Trusted Platform Module (dTPM), varujejo vaše kritične podatke s šifriranjem. Zaznavanje prisotnosti samodejno zaklene vašo napravo, ko se oddaljite od nje, medtem ko izbirni zaslon PrivacyGuard preprečuje radovednim očem, da bi videli, kaj je na vašem zaslonu.

Zaupanja vredna kakovost ThinkPada

Lenovo uporablja standarde MIL-STD 810H Ministrstva za obrambo ZDA, da ustvari ravnovesje med zanesljivostjo in vzdržljivostjo za vsak ThinkPad. Preizkušen v skladu z 12 strogimi standardi in več kot 200 preverjanji kakovost. Ti testi zajemajo spremenljivke, kot so arktična divjina in puščavske nevihte, vključno s temperaturo, tlakom, vlažnostjo, vibracijami in še več.

S tem prenosnikom boste pomagali planetu

Pri Lenovu trajnost jemljemo resno. Zavezali smo se k ničelnim neto emisijam toplogrednih plinov do leta 2050, s čimer smo postali prvi proizvajalec osebnih računalnikov in pametnih telefonov na svetu in eno od samo 139 podjetij s ciljem neto ničelnih emisij, ki ga je potrdila pobuda Science Based Targets (SBTi). Za ThinkPad X1 Carbon 11. generacije to pomeni spajkanje pri nizki temperaturi in pokrovu C iz 90 % recikliranega magnezija. V ohišju zvočnika uporabljamo 98 % reciklirane plastike po uporabi (PCC), 25–30 % reciklirane plastike PCC v ohišju baterije ter 90 % reciklirane plastike PCC v napajalniku. Embalaža je v celoti brez plastike.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Diagonala zaslona
35,6 cm (14")
Barva
črna
Ločljivost zaslona
1920x1200
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Model procesorja (PC)
Intel Core i7-1355U procesor (1,7 - 5 GHz)
Model grafične kartice
Intel Iris Xe Graphics
Tip in kapaciteta diska
SSD 1 TB
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Bluetooth standard
5.1
Priključki
HDMI, kombo vhod sluš./mikr., USB4, USB 3.2 Gen 1
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
pisarna
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i7
Vrsta baterije
Li-poly
Wi-Fi standard
802.11ax
Tehnologija panela zaslona
IPS
Priključek za docking station
da
Osvetljena tipkovnica
da
Čitalec prstnih odtisov
da
Material
karbonska vlakna
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
32
Proste reže RAM pomnilnika
0
Teža [kg]
1.12
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Wed, 08 May 2024 01:45:48 GMT