VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

LG SC9S Soundbar hišni kino

ID: 20568217
-300€ s kodo VIKEND
999,99 €

ali od 26,63 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

LG SC9S Soundbar hišni kino

 

Popolno dopolnjuje LG OLED televizorje serije C

Predstavljamo LG SC9S Soundbar, ki se popolnoma ujema z modeli LG OLED serije C. Izkusite še bolj privlačen zvok in brezšivno zasnovo.

 

Sinergija, ki ustvarja popolnoma novo izkušnjo

Zvočnik soundbar LG je idealen za televizorje LG. Najboljša kombinacija televizorja in zvočnika Soundbar bo vašo izkušnjo gledanja dvignila na povsem novo raven. Uživajte v njih praktično in udobno. Za nadzor vseh komponent potrebujete samo en daljinski upravljalnik.

 

Ekskluzivna konzola za LG OLED modele C

Ekskluzivna konzola vam omogoča pravilno namestitev Soundbara, da slišite najboljši zvok. Ne glede na to, ali Soundbar uporabljate s stojalom ali ga namestite na steno, prinaša eleganten dizajn in zagotavlja optimalen zvok.

 

*Konzola je kompatibilna z LG OLED C2/C3 velikosti 139 cm (55''), 164 cm (65'') in 195 cm (77'').

Sinergija med Soundbarom in televizorjem LG ustvarja očarljiv zvok

LG Soundbar prinaša popolno zvočno harmonijo s televizorjem LG. Hkratna uporaba zvoka LG TV in LG Soundbara pomeni neprekosljivo izkušnjo poslušanja. Občutite vsako podrobnost zvoka.

 

Preprost in praktičen vmesnik s televizorjem LG

Praktičnost je zdaj v vaših rokah. Soundbar lahko upravljate prek svojega televizorja LG z enim daljinskim upravljalnikom. Preprosto pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku in na TV-zaslonu se prikažejo meni in nastavitve zvočnika Soundbar. Na enem mestu lahko upravljate vse, na primer glasnost. Preverite lahko stanje povezave in celo izberete zvočni način.

 

*Združljivi televizorji: OLED Z3/M3/G3/C3/B3/A3, ART90, LX3, LX1, QNED99/85/80/75, NANO77/75, UR80/75/73, LQ6300/570B, LR600B.

Brezžična povezava, izjemno zvočno doživetje

Uživajte v svoji zvočni vsebini brez kablov in težav. Oddajnik LG WOWCAST brezžično poveže zvočnik LG Soundbar* s televizorjem LG in zagotavlja udobnejši prenos visokokakovostnega zvoka. Odkrijte možnosti tehnologije Dolby Atmos, ki prinaša še bolj poglobljeno zvočno izkušnjo.

 

*Združljivost LG Soundbara se razlikuje glede na model.
**Slika je zgolj ilustrativna. Dejanska lokacija kabelskih priključkov se lahko razlikuje glede na izdelke ali modele televizorja.
***Za aktiviranje zvočnika Soundbar mora biti priključen napajalni kabel.

Doživite visokokakovosten zvok kot v kinu

Zvočnik soundbar LG v kombinaciji s tehnologijami Dolby Atmos, DTS:X in IMAX Enhanced prinaša v vašo dnevno sobo zvok kot v kinu. Čist in realističen zvok vas obdaja z vseh strani in znašli se boste v epicentru svojih najljubših filmov z bogatim in vernim zvokom v vsakem prizoru.

 

Prvi Soundbar na svetu s tehnologijo Dolby Atmos in tremi kanali za prenos zvoka navzgor

Prvič na svetu odkrijte tri kanale, ki prenašajo zvok navzgor. To pomeni, da LG SC9S Soundbar ustvari širšo in bogatejšo zvočno kuliso. Uživajte v najbolj impresivni domači zvočni izkušnji.

 

Trinivojski prostorski zvok ustvarja navidezno zvočno kupolo

Zvočna vrstica LG SC9S prinaša večjo izkušnjo gledanja. Ta zvočnik Soundbar zagotavlja tristopenjski prostorski zvok, ki vas še bolj potopi in je natančnejši. Zahvaljujoč uporabi mehanizma 3D HRTF (Head Related Transfer Function) Soundbar ustvari virtualni srednji sloj. To pomeni, da plasti zvoka ustvarjajo prefinjen prostorski zvok, ki bi ga sicer izkusili le v kinu.

 

*Tristopenjski prostorski zvok je na voljo v načinu KINO / AI Sound Pro Soundbar.
**Srednja plast je ustvarjena z uporabo zvočniškega kanala Soundbar. Zvok iz sprednjih in zgornjih sprednjih zvočnikov se sintetizira za ustvarjanje zvočnega polja.
***Če zadnji zvočnik ni na voljo, zadnjega niza ni mogoče ustvariti.

Začutite rohneče base

V svojih najljubših pesmih in filmih boste občutili močnejše in globlje nizke tone. Brezžični nizkotonec z lahkoto reproducira nizke tone tudi pri višji glasnosti, kakovost nizkih tonov pa se prenaša na večjo razdaljo.

 

Izjemna vsebinska izkušnja

Povežite LG SC9S Soundbar s svojo konzolo ali predvajalnikom Blu-ray in se potopite v svoje najljubše igre, TV-oddaje in filme. Soundbar zagotavlja izkušnjo gledanja brez zamikov z najboljšo sliko in zvokom.

 

S prehodom slike v ločljivosti 4K se ohrani visoka kakovost

Zvočnik soundbar LG ponuja prehod slike ločljivosti 4K. Med prenosom podatkov ni izgube kakovosti. Tako se lahko veselite dih jemajočega zvoka in slike z minimalno povezavo.

 

VRR/ALLM izboljša igranje

Poslanstvo LG Soundbars je zagotoviti najboljšo igralno izkušnjo zahvaljujoč VRR/ALLM. Na voljo je spremenljiva hitrost osveževanja (VRR) do 120 Hz. Skoraj ničelni odzivni čas vam bo dal prednost pri igranju iger in realistično izkušnjo gledanja. Samodejni način nizke zakasnitve (ALLM) omogoča gladko gledanje in interakcijo brez zamikov.

 

*Tako TV kot Soundbar morata podpirati VRR/ALLM.
**Konzola mora podpirati VRR. Prehod VRR je omejen na vsebino 60 Hz.

Uživajte v storitvah HD pretakanja glasbe

Na Soudbaru lahko predvajate glasbo. Združljiv je s Spotify in Tidal Connect. LG Soundbar podpira standard MQA (Master Quality Audio)*, ki omogoča visokokakovosten prenos zvoka preko Bluetooth/Wi-Fi povezave.

 

*Potreben je uradni zapis MQA.

Povezovanje s platformo, ki jo uporabljate

Zvočniki soundbar LG nudijo širšo združljivost in delujejo s platformami Google, Alexa in Apple Airplay2. Zvočnik LG Soundbar lahko upravljate prek platforme po vaši izbiri.

 

*Nekatere funkcije zahtevajo prijavo v storitev zunanjih ponudnikov.
**Google je blagovna znamka družbe Google LLC.
***Google Assistant ni na voljo v nekaterih jezikih in državah.
****Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic.

Funkcija LG Smart Up-Mixer povzdigne zvok na višjo raven

Zvočniki soundbar LG prinašajo bolj raznolik zvok. Funkcija LG Smart Up-Mixer pretvori 2-kanalni zvok v večkanalni prostorski zvok, ki vas še bolj obda.

 

*Na voljo v načinih AI Sound Pro, Cinema, Clear Voice Pro, Sports in Games.
**9.1.5-kanalni izhod je odvisen od konfiguracije kanala.

Posodobljena funkcija AI Room Calibration Pro prinaša najbolj optimalen zvok

Soundbar LG upošteva zvok v prostoru. Zahvaljujoč inovaciji kalibracije za prostor s podporo AI Soundbar zagotavlja optimalen zvok. Zahvaljujoč dodelitvi referenčnih frekvenc z razširjenim obsegom 400 Hz lahko natančno analizira prostor in popravi popačenje zvoka.

 

*AI Room Calibration Pro je tehnologija samodejnega uglaševanja zvoka, ki kompenzira okolje, v katerem je Soundbar, z uporabo algoritmov za izboljšanje delovanja Soundbara.

"

Tehnologija LG AI Sound Pro optimizira zvok odvisno od vsebine

"

Uživajte v svoji vsebini s posebnimi načini zvoka prek AI Sound Pro. Inteligentno analizira ustrezno vsebino in zagotavlja optimalen zvok, ne glede na to, ali gledate filme, novice ali poslušate glasbo.

 

Veselimo se boljšega jutri

Ne glede na to, ali gre za proizvodnjo ali transport, so nekateri naši procesi certificirani. Embalaža vsebuje kartonske škatle, ki jih je mogoče reciklirati, in vsebuje le tisto, kar je potrebno za varen transport.

 

Izdelan iz reciklirane plastike

UL je Soundbar LG potrdil kot izdelek ECV (Environmental Claims Validation), ker nekateri deli ohišja Soundbara uporabljajo reciklirano plastiko. K izdelavi prenosnih Soundbarov pristopamo bolj odgovorno.

 

Embalaža iz reciklirane celuloze

Soundbar LG je pridobil certifikat SGS, ker notranja embalaža ni več EPS (polistirenska) pena in plastične vrečke, temveč reciklirana stisnjena celuloza.

 

*SGS je švicarsko večnacionalno podjetje, ki zagotavlja storitve inšpekcij, preverjanj, testiranj in certificiranja.
**Slika zgoraj je zgolj ilustrativna. Dejanska slika izdelka se lahko razlikuje.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
HDMI vhod
1
Daljinski upravljalnik
da
USB priključek
da
Maksimalna moč
400
Brezžična povezava
Bluetooth
Standard zvoka
Dolby Atmos
Optični vhod
1
Usb predvajanje
USB ključ
Vrsta hišnega kina
SoundBar
Brezžična povezava nizkotonca
da
Cached: Mon, 29 Apr 2024 07:38:40 GMT