VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

LS9051WN hladilnik beko

ID: 20524932
5 LET GARANCIJE
UAU CENA
129,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

LS9051WN hladilnik beko

 

Hladilnik Beko LS9051WN je sodoben in prostorno zasnovan hladilnik, ki združuje visoko zmogljivost hlajenja s funkcionalnostjo in estetsko privlačnostjo. Ta hladilnik je primeren za družine in gospodinjstva, ki potrebujejo veliko prostora za shranjevanje živil.

S kapaciteto hladilnega prostora 0 litrov ima ta hladilnik dovolj prostora za shranjevanje različnih vrst živil, vključno s svežimi sadjem in zelenjavo, mlečnimi izdelki, mesom ter pijačami. Njegova notranjost je zasnovana z velikimi policami, predali in vratnimi predali, kar omogoča organizirano shranjevanje živil in enostaven dostop do njih.

Hladilnik Beko LS9051WN je opremljen z naprednim sistemom hlajenja, ki omogoča enakomerno porazdelitev hladnega zraka po celotnem hladilnem prostoru. To zagotavlja optimalne pogoje za svežino in podaljšuje obstojnost živil. Hladilnik ima tudi funkcijo hitrega hlajenja, ki omogoča hitro ohlajanje svežih živil ali obdrži že ohlajena živila na optimalni temperaturi.

Estetsko dovršen dizajn hladilnika vključuje elegantno belo barvo, ki se bo lepo podala v vsako kuhinjo. Na zunanji strani hladilnika se nahaja upravljalna plošča, ki omogoča preprosto nastavljanje temperature in upravljanje z različnimi funkcijami.

Hladilnik Beko LS9051WN je zanesljiv in praktičen hladilnik, ki bo učinkovito ohranjal svežino vaših živil, hkrati pa vam nudi dovolj prostora za shranjevanje. S svojim modernim dizajnom in naprednimi funkcijami je odlična izbira za vsako gospodinjstvo.

Tehnične podrobnosti
Višina [cm]
85
Širina [cm]
48
Globina [cm]
45
Vrsta hladilnika
klasični
Vgradni
ne
Razred energijske učinkovitosti
E
Položaj zamrzovalnika
brez
Letna poraba električne energije [kWh]
85
Prostornina hladilni del [l]
88
Glasnost delovanja do [dB]
39
Garancija v letih
2
Jamstvo v letih
0
Cached: Sun, 28 Apr 2024 11:07:03 GMT