VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgralni pripomočkiMAXX TECH MAD BULLETS KIT za NINTENDO SWITCH

MAXX TECH MAD BULLETS KIT za NINTENDO SWITCH

ID: 20543540
24,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 7.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta nora strelska igra bo močno preizkusila vaše reflekse in smejalne mišice. Pozabite na dolgočasne zgodbe, zapleteno upravljanje in nadležna navodila ter skočite naravnost v osupljivo, hitro akcijo. Zdaj je čas, da postanete junak Divjega zahoda! Menite, da imate vse, kar potrebujete, da se spopadete s pravim izzivom?

Značilnosti
  • Vsebina: 1 x koda za igre Mad Bullets, 2 x revolverja, zasnovana za krmilnike Nintendo Switch Joy Con (* krmilniki Nintendo Swith Joy Con se prodajajo ločeno)
  • Izboljšajte svoje igranje s kompletom Mad Bullets, ki vključuje 2 dodatka za revolverja, s katerima boste preizkusili svoje strelske sposobnosti
  • Najlažje upravljanje strelca na katerikoli platformi doslej! Najbolj nori liki od... no, to je klasično! Najbolj nore naboje v zgodovini iger!
  • Na voljo so 3 lokacije, 60 ravni, 3 mini igre, približno 200 misij, odlična glasba, popolnoma uničljivi okoljski predmeti, vse to pa je pomešano v noro streljanko.

*CIAB oz. »Code In A Box« označuje igre pri katerih se v škatlici nahaja zgolj koda za digitalni prenos igre, brez fizičnega medija.

Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka za konzole
komplet dodatkov
Igralna platforma
Nintendo Switch
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 03 May 2024 07:55:11 GMT