VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelevizija & videoTV dodatki in opremaDaljinski upravljalnikiMELICONI Gumbody Personal 3 Plus SONY daljinski upravljalnik

MELICONI Gumbody Personal 3 Plus SONY daljinski upravljalnik

ID: 700791
13,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Nadomestni daljinski upravljalnik za TV SONY, nadomešča originalni daljinski upravljalnik za TV, ki ne deluje, je pokvarjen ali izgubljen. Enostavno vstavite baterije in pripravljen je za uporabo. Za boljše delovanje bo morda potrebna preprosta začetna nastavitev.

 

• Nadomestni daljinski upravljalnik za TV SONY, nadomešča originalni daljinski upravljalnik za TV, ki ne deluje, je pokvarjen ali izgubljen.

• Že programirano za SONY TV (programska koda ni potrebna. Za boljše delovanje je morda potrebna preprosta začetna nastavitev).

• Na voljo so vse infrardeče funkcije originalnih daljinskih upravljalnikov. Zahvaljujoč tabelam na www.cme.it lahko natančno vidite, kateri gumbi imajo originalne funkcije, ki jih iščete.

• Ergonomska oblika in ohišje iz mehke gume omogočata enostaven oprijem in ščitita daljinski upravljalnik pred udarci in padci.

• Funkcija učenja: lahko kopira funkcije iz izvirnega daljinskega upravljalnika. Idealno za nadzor funkcije glasnosti sound barov in domačih avdio sistemov, povezanih s televizorjem.

• Popolna spletna podpora na www.cme.it (programska oprema za iskanje kod, tabele ujemanja ključev/funkcij, iskanje slik, popoln priročnik z navodili v formatu PDF, video vadnice, pogosta vprašanja in drugo).

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Nastavitve daljinskega upravljalnika
učljiv
Odpornost
na udarce
Osvetljena tipkovnica
ne
LCD zaslon
ne
Za vrsto naprave
TV
Cached: Fri, 26 Apr 2024 16:49:53 GMT