Poletni ČRNI PETEK! Uporabi kodo POLETNIBF. Samo še do PONEDELJKA!

0h
0m
0s
Išči

Oktober je mesec nakupov na obroke!

Je mesec, ko si lahko privoščimo tudi večje nakupe z UAU financiranjem. Nov televizor? Računalnik? Mogoče telefon? Ja, brez problema! Tako v naših poslovalnicah kot na spletu lahko svoj nakup razdeliš na poljubno število obrokov, da ne rabiš skrbeti za plačilo večjih nakupov. 

 

Psst ... Pametne telefone nad 300 €, Lenovo prenosnike, računalnike in monitorje ter Microsoft prenosnike in tablice pa nakupuješ na obroke brez obresti in brez dodatnih stroškov.

Za udoben in topel dom

Za UAU pogled na svet

Za zdravo in urejeno telo

Za uspešno opravljene naloge

Za boljšo povezanost

Kako opraviti nakup na obroke? 

Povsem preprosto je, pa naj bo to na spletni strani ali v poslovalnicah. 

Nakup na obroke na spletu

V košarico dodaj svoje željene izdelke in kot način plačila izberi Leanpay. Nato sledi korakom, po opravljenem nakupu pa dobiš elektronsko sporočilo o nakupu. Pazi le pri nakupu izdelkov z razrezano ceno - če imaš v košarici izdelek, ki ima razrezano ceno in izdelek, ki je nima, svetujemo, da nakup izdelka po razrezani ceni opraviš ločeno. Za nakup brez obresti in brez dodatnih stroškov morajo namreč vsi izdelki v košarici imeti oznako Razrezana cena.

Več informacij in splošni pogoji so na voljo tukaj

Nakup na obroke v poslovalnicah

V poslovalnici si izbereš željeni izdelek in ga neseš na blagajno. Pri nakupih do 3000 € potrebuješ le plačilno kartico in osebni dokument, pri nakupih do 8000 € pa tudi izpisek plačilne liste. Naši zaposleni na blagajni bodo nato v nekaj minutah uredili obročni nakup. Hitro in preprosto!

Cached: Sun, 14 Jul 2024 07:13:48 GMT