VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Izkoristite vaš Microsoft 365

Uživajte v življenju z najnovejšimi Officeovimi aplikacijami z umetno inteligenco, 1 TB prostora za shranjevane v oblaku in z vrhunskimi mobilnimi funkcijami. Sestanki, načrti, proračuni, če želite, vse to poenostavljeno s sistemom Microsoft 365.

Z nakupom enoletne naročnine za Microsoft 365 in ustrezne naprave prejmete dodatne 3 mesece za Microsoft 365

Pridobite dodatne 3 mesece Microsoft 365 še danes

  1. Pojdite na m365promo.microsoft.com v roku 30 dni od nakupa in zahtevajte svoje dodatne 3 mesece Microsofta 365. Datum nakupa šteje kot 1. dan.
  2. Izberite 'Pridobi' in vnesite 5x5 (25-mestno) naročniško kodo od vaše 12-mesečne naročnine za Microsoft 365.
  3. Izpolnite zahtevek in naložite svoj račun ali potrdilo o nakupu. Priložite vse zahtevane podatke, ki jih je treba predložiti za obdelavo zahtevka. Vse dodatne informacije najdete na spletnem mestu m365promo.microsoft.com. 
Word
Word

Predstavljajte si, da vam urejevalnik besedil lahko spremeni življenje!
V aplikaciji Word lahko ustvarite spektakularen in profesionalen življenjepis, na katerega boste zagotovo pozorni. In imeli boste priložnost dobiti svojo sanjsko službo.

 

Samo za naročnike Microsoft 365:

Izboljšajte svoje pisne spretnosti z urejevalnikom Microsoft.
Kot kaže naša raziskava, se približno polovica ljudi navadi, da se bolje piše.
Posodobljena funkcija Korektor ne bo le preverila pismenosti vaših besedil, ampak bo dala tudi stilska priporočila za vsako vrsto dokumenta. Poleg tega je funkcija na voljo ne samo v Wordu: poslovno pismo lahko napišete v Outlook ali izpolnite poljuben dokument na drugih mestih v brskalnikih Microsoft Edge in Google Chrome.

Excel
Excel

Mislite, da so tabele dolgočasne?
Zdaj, ko je samodisciplina osnova vaše produktivnosti, notranje podjetništvo pa osnova rasti vašega podjetja, je čas, da začnete načrtovati in pripravljati nove projekte!

Funkcije BI (Business Intelligence) v Excelu vam pomagajo zbirati in obdelovati podatke za sprejemanje odločitev. Orodja za finančno analizo vam bodo pomagala izbrati parametre dragih in donosnih delov projekta. In če svetovalcu ali timu zagotovite varen dostop do vaših knjig, se lahko bolje pripravite na obrambo svoje ideje.

Naročniki Microsofta 365 imajo dostop do knjižnice premium predlogov v Wordu, Excelu in PowerPointu. Učinkoviteje delajte s pomočjo pripravljenega dizajna dokumentov.
Predloge Premium v ​​Excelu, PowerPointu in Wordu so pripravljena oblika dokumenta za vsako priložnost.

PowerPoint
PowerPoint

Že dolgo sanjate o ustvarjalnem delu zunaj pisarne?
Čas je, da uresničite svoje ustvarjalne načrte.

Vaš hobi lahko prinese ne le užitek, ampak tudi oprijemljiv dohodek. Ustvarite profesionalni portfelj v PowerPointu, uporabite funkcije animacije in demonstracije 3D predmetov, da ustvarite učinek WOW!

Izvajajte spletne predstavitve svojega portfelja potencialnim strankam z vsega sveta, jezikovna ovira pa bo pomagala premagati prevajalsko funkcijo za PowerPoint.

Naročnikom Microsofta 365 bo na voljo več kot 8000 slik in 175 videov z zanke iz Getty Images, 300 novih pisav in 2800 novih ikon za ustvarjanje impresivnih in vizualno privlačnih dokumentov.

Outlook
Outlook

Je težko spremljati vse naenkrat? Outlook bo priskočil na pomoč!
To je popoln organizator in zmogljivo orodje za upravljanje časa: nikoli ne boste pozabili na pomembne datume in načrtovane dogodke, Outlook organizira vašo pošto tako, da zbira pisma z vseh povezanih računov in po potrebi bere sporočila na glas.

Sprostite čas za tisto, kar je resnično pomembno, Outlook ga bo organiziral in razvrstil!

 

Samo za naročnike Microsoft 365:

Izboljšajte svoje pisne spretnosti z urejevalnikom Microsoft.
Posodobljena funkcija Korektor ne bo le preverila pismenosti vaših besedil, ampak bo dala tudi stilska priporočila za vsako vrsto dokumenta. Hkrati funkcija ni na voljo samo v Outlooku: uporabite korektor v Wordu ali povežite dodatek za brskalnike Microsoft Edge in Google Chrome.

OneDrive
OneDrive

Ste kdaj izgubili prenosni disk z osebnimi datotekami in dokumenti? In kaj se bo zgodilo, če se računalnik, telefon ali tablica zlomi?

Samo nastavite dostop in sinhronizacijo z varnim shranjevanjem v oblaku OneDrive: kritične mape se bodo samodejno sinhronizirale, dostop do datotek pa lahko dobite iz katere koli naprave, možnost dela z dokumenti pa vam bo znatno prihranila čas.

OneDrive je pravo središče za shranjevanje in sinhronizacijo vaših pomembnih podatkov.

Z uporabo osebne shrambe, varnega območja v OneDriveu, lahko naročniki Microsoft 365 zaščitijo svoje najpomembnejše datoteke, fotografije in videoposnetke z dodatno identiteto.

Teams
Teams

Ali vodite ekipo? Ali čutite vse globoke spremembe v načelih organizacije dela, ki se dogajajo v svetu zdaj?

Preizkusite Microsoft Teams, vaš novi virtualni delovni prostor, ki ga je mogoče enostavno namestiti kamor koli.
Vedno boste imeli dostop do: skupinskih klepetov, več uporabniških video klicev, spletnih srečanj in
spletne konference. Kot tudi možnost sodelovanja v datotekah Office v realnem času, sledenje dejavnosti in funkcije ustvarjanja ločenih kanalov za naloge, projekte ali oddelke.

Sprostite ves potencial svoje ekipe!

Kaj morate vedeti o programu Microsoft 365?

Microsoft 365 novosti

Microsoft urejevalnik (korektor) - ne le preverjanje pismenosti vaših besedil, temveč tudi priporočila glede sloga za vsako vrsto dokumenta. Funkcija je na voljo ne samo v Wordu, ampak tudi v Outlooku.

Dodatna ustvarjalna vsebina v Wordu, Excelu in PowerPointu: več kot 8.000 čudovitih slik in 175 videov z zank iz Getty Images, 300 novih pisav in 2800 novih ikon za ustvarjanje impresivnih in vizualno privlačnih dokumentov.

Premium predloge v Wordu, Excelu in PowerPointu - pripravljena oblika dokumenta za vsako priložnost.

Microsoft 365 - ni del sistema Windows!

To je ločena programska oprema in storitve, zasnovane za različne platforme. Klasični premium paket Office s trajnimi licencami, primeren za lastnike naprav z Windows 10 in za lastnike računalnikov Mac.

Letne naročnine na Microsoft 365 omogočajo uporabo aplikacij in storitev na mobilnih napravah z iOS in Android.

Microsoft 365 je splošno sprejet standard za dokumentacijo

Ne glede na to, ali potrebujete potrdilo vladne agencije, predstavitev za študij ali izpis v kopijskem centru - samo z Officeovimi aplikacijami ste lahko prepričani, da se bodo vaši dokumenti odprli v katerem koli računalniku, ne da bi pri tem izgubili podatke in oblikovali.

Cached: Sat, 02 Mar 2024 06:01:42 GMT