VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiMICROSOFT Surface Laptop Studio 2 - 14.4inch/Intel Core i7-13700H/16GB/512GB/RTX 4050/W11H Platinum prenosni računalnik

MICROSOFT Surface Laptop Studio 2 - 14.4inch/Intel Core i7-13700H/16GB/512GB/RTX 4050/W11H Platinum prenosni računalnik

ID: 20801857
-18 %
2.709,90 €
2.199,99 €
Prihranek  509,91 €

ali od 56,40 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Predstavljamo vam Microsoft Surface Laptop Studio 2 s procesorjem Intel Core i7, napravo nove generacije, ki spreminja vašo izkušnjo računalništva. Opremljen z zmogljivimi funkcijami in elegantnim dizajnom, ta prenosnik ponuja izjemno zmogljivost tako za delo kot za zabavo.

 

Ključne značilnosti:

  • Procesor Intel Core i7: Prenosnik Surface Laptop Studio 2 je opremljen s procesorjem Intel Core i7, ki zagotavlja izjemno hitrost delovanja in tekoče večopravilnost. Ne glede na to, ali opravljate kompleksne naloge ali uživate v multimediji, bo ta prenosnik z lahkoto obvladoval vse.
  • Živahen 14,4-palčni zaslon PixelSense: Doživite briljanco in jasnost na 14,4-palčnem zaslonu na dotik PixelSense. Z visoko ločljivostjo in živahnimi barvami se vaš vsebina prikaže bolj živo kot kdajkoli prej. Popoln je za kreativne profesionalce in ljubitelje zabave.
  • Obilen pomnilnik za shranjevanje: Z velikodušnimi 512 GB prostora za shranjevanje lahko shranite svoje pomembne datoteke, dokumente, fotografije in videoposnetke brez skrbi. Hitrost trdega diska zagotavlja hiter dostop do vaših podatkov.
  • 16 GB pomnilnika RAM: Večopravilnost je preprosta z 16 GB pomnilnika RAM, kar vam omogoča, da brez upočasnitev zaženete več aplikacij hkrati.
  • Windows 11 Home: Z operacijskim sistemom Windows 11 Home, ki je že nameščen, ta prenosnik zagotavlja sodobno in uporabniku prijazno uporabniško izkušnjo, ki povečuje produktivnost.
  • Grafična kartica Intel Iris Xe: Vgrajena grafična kartica Intel Iris Xe zagotavlja impresivno vizualno zmogljivost, ne glede na to, ali urejate fotografije, gledate videoposnetke ali igrate igre. Uživajte v tekočih grafikah in osupljivih vizualnih učinkih.
  • Vrhunska izdelava: Izdelan z natančnostjo, Surface Laptop Studio 2 se ponaša s sodobnim in vrhunskim dizajnom. Platinski zaključek doda pridih elegance in ga naredi za opazen dodatek.
  • Pretvorljiv dizajn: Prenosnik lahko pretvorite v zmogljiv ustvarjalni studio. Vsestranski zglob vam omogoča, da preklopite med načini prenosnika, studia in tabličnega računalnika, kar se prilagodi vašim posebnim potrebam.
  • Povezljivost: Surface Laptop Studio 2 je opremljen s priključki USB-C in USB-A ter priključkom za slušalke 3,5 mm, kar olajša povezavo perifernih naprav in dodatkov.
  • Visokokakovosten zvok: Poglobite se v svojo vsebino s kakovostnimi zvočniki Omnisonic, ki zagotavljajo jasen zvok za glasbo, filme in video klice.

Microsoft Surface Laptop Studio 2 s procesorjem Intel Core i7 je idealna izbira za tiste, ki zahtevajo vrhunsko zmogljivost in vsestranskost na svojem prenosniku. Ne glede na to, ali ste strokovnjak, študent ali ljubitelj ustvarjalnosti, ta prenosnik vam omogoča več, ustvarja več in omogoča več zabave. Nadgradite svojo računalniško izkušnjo s Surface Laptop Studio 2.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Diagonala zaslona
36,6 cm (14,4")
Barva
srebrna
Ločljivost zaslona
2400x1600
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Model procesorja (PC)
Intel Core i7-13700H procesor (2,4 - 5 GHz)
Model grafične kartice
Nvidia GeForce RTX 4050
Tip in kapaciteta diska
SSD 512 GB
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Home
Paket pisarniških programov
da
Bluetooth standard
5.3
Priključki
USB 3.1, izhod za sluš., USB4, Surface port, microSD čitalec kartic
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
domači računalnik
Proizvajalec grafične kartice
Nvidia GeForce
Družina procesorja
Intel Core i7
Wi-Fi standard
802.11a
Priključek za docking station
da
Osvetljena tipkovnica
da
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
120
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Mon, 29 Apr 2024 16:32:48 GMT