VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

MIDDLETON BLACK AND BRASS MARSHALL

ID: 20645517
299,99 €

ali od 10,21 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

MIDDLETON CREAM MARSHALL

Nosite najglasnejši Bluetooth zvočnik doma in na prostem v roki. Zajetnih 20+ ur prenosnega igranja skupaj s trdno zgradbo naredi Middleton pripravljeno na vse. Povežite več zvočnikov Bluetooth in se brez težav potopite v svojo glasbo, samo seznanite in predvajajte. Middleton je prav tako doma, ko se brezžično igra na prostem ali kot ponos na vaši polici.

 

 

OPTIMIZIRANO ZA GLASNO

Nosite najtežji prenosni zvok v roki. Middleton uporablja True Stereophonic, edinstveno obliko večsmernega stereo zvoka podjetja Marshall, da zagotovi vrhunsko poglobljeno izkušnjo, kjer koli se potepate.

 

ULTIMATNA PRENOSLJIVOST, V DEŽJU IN SONCU

Middleton je enako doma v festivalskem blatu ali na vaši zloščeni kredenci zahvaljujoč ikoničnemu, a vzdržljivemu dizajnu. Z robustno zgradbo IP67, odporno na prah in vodo, mu malo dežja in umazanije ne bosta zlezla pod kožo.

20+ UR PRENOSNEGA IGRALNEGA ČASA

Middleton poskrbi za glasbo z več kot 20 urami prenosnega predvajanja z enim polnjenjem. Ko se boste morali napolniti, priključite zvočnik in v samo 4,5 urah boste spet imeli polno baterijo – naslednji bis ni daleč.

 

 

OJAČAJTE SVOJ ZVOK Z NAČINOM STACK

Povežite Middleton s poljubnim številom drugih zvočnikov Middleton in ojačajte zvok s sejo Stack z več zvočniki. Zložite jih ali razporedite za ogromen zvok, ki se prilega vsakemu prostoru, v katerem ste. Ne glede na to, ali napolnite sobo z glasbo ali se zabavate zunaj, Middleton prinaša zvok, tako velik kot vaša domišljija.

VRHUNSKO POSLUŠANJE BREZ TEŽAV

Middleton vas brez težav spusti naravnost v vašo glasbo – samo seznanite in igrajte. Nič ne stoji med vami in glasbo, ki jo želite slišati. Če želite bolj prilagojen zvok, prilagodite nizke in visoke tone na vrhu zvočnika ali prenesite aplikacijo za brezžično upravljanje zvoka.

BOLJ TRAJNOST GLASBE

Middleton se drži ikoničnega dizajna, ki govori o dediščini znamke, hkrati pa zagotavlja bolj trajnosten pristop Marshalla. Robustna zgradba tega zvočnika je sestavljena iz 55 % reciklirane plastike iz rabljene elektronike, steklenic za vodo in pokrovov avtomobilskih luči ter je 100 % brez PVC-ja.

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vir napajanja
baterija/220 V
Povezljivost zvočne postaje
Bluetooth
Barva
črna
RMS moč [W]
65
Povezljivost
AUX, Bluetooth
Cached: Sat, 27 Apr 2024 15:00:00 GMT