VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

MOTIF II A.N.C. ČRNE MARSHALL

ID: 20967307
199,99 €

ali od 15,14 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

MOTIF II A.N.C. ČRNE MARSHALL

Motif II ANC ponuja velik zvok v majhnem paketu. Njegovo elegantno ohišje za polnjenje zagotavlja moč, saj vaše slušalke napaja s 30 urami brezžičnega predvajanja. Te ušesne slušalke so pripravljene za Bluetooth LE, tako da boste povezani bolje kot kdaj koli prej. Z aktivnim odpravljanjem šumov in izboljšanim delovanjem hrupa vetra preprečite gnečo na vlakih in vrvež ter se brez motenj potopite v svojo glasbo.

 

MARSHALLOV PODPIS ZVOKA

Ne pustite odlične glasbe za seboj. Z Motif II ANC lahko značilni zvok Marshall vzamete s seboj, kamorkoli greste. Motif II ANC je zasnovan tako, da vam zagotavlja jasen in uravnotežen zvok, ne glede na to, kako močno povečate glasnost, tako da se vam ni treba zadrževati. Kadar koli doživite zvok koncertne kakovosti.

IZKLIČITE HRUP, OJAČAJTE ZVOK

Zaklenite se v zvoke po svoji izbiri z izboljšanim aktivnim odpravljanjem šumov in uporabite aplikacijo za razširitev seznama predvajanja, da boste lahko brez prekinitev uživali v glasbi, ki vam je pomembna.

ZANESLJIV IGRALNI ČAS

Motif II ANC zagotavlja 10 ur več predvajanja kot njegov predhodnik. Z aktivnim dušenjem hrupa in etuijem za polnjenje dobite skupaj 30 ur in 6 ur samostojnega igranja. Enostavno postavite ušesne čepke v etui za dodatno moč.

IZBOLJŠANA POVEZLJIVOST Z BLUETOOTH LE AUDIO

Nikoli ne dovolite, da bi vas karkoli oviralo pri vaši glasbi z Motif II ANC. Pripravljen je za Bluetooth LE Audio, ki zagotavlja najboljšo možno povezavo, tako da ne boste nikoli zamudili nobenega utripa. Ta tehnologija, ki je pripravljena na prihodnost, zagotavlja višjo kakovost zvoka, hkrati pa poveča obseg pretakanja in izboljša sinhronizacijo zvoka za boljšo povezavo med gledanjem videa. Počutite se varne, saj veste, da bodo vaše slušalke, ko bo izdana ta tehnologija Bluetooth naslednje generacije, to več kot zmogle.

BOLJ TRAJNOSTNI PRISTOP

Motif II ANC je opremljen z izboljšanim ohranjanjem baterije, medtem ko so njegovo ohišje in čepki izdelani iz 70 % reciklirane plastike po uporabi, vključno z rabljeno elektroniko, steklenicami za vodo in pokrovi avtomobilskih luči.

NA POTI SE POLNI

Te slušalke s polnjenjem zagotavljajo 6 ur brezžičnega predvajanja. Mešanici dodajte polnilno torbico in dobili boste 30 ur poslušanja na poti. Preklopite na hitro polnjenje, ko se vam mudi, za 1 uro dodatnega časa igranja v 15 minutah.

Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Namen uporabe
MP3, Hi-Fi, studijske slušalke, telefon
Odpornost
na vodo, na vlago
Barva
črna
Vrsta zvoka
stereo
Upravljanje glasnosti
da
Odpravljanje hrupa iz okolice
ANC
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Povezljivost
brezžične (BT true wireless)
Garancija v letih
1
Čas delovanja v urah
6
Čas delovanja do [h]
30
Čas delovanja s polnilno škatlico
30
Frekvenčni razpon (Hz)
20-20.000
Občutljivost (dB)
108
Cached: Sat, 27 Apr 2024 15:03:23 GMT