Išči
Big BangIzdelkiMali gospodinjski aparatiBlenderji & mešalnikiMultipraktik Kenwood FDP22.130GY MultiPro Go

Multipraktik Kenwood FDP22.130GY MultiPro Go

ID: 20390491
69,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Kombinacija preprostega rezila in učinkovitega mešalca, skupaj z neomejeno kapaciteto poskrbi, da novi Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY privarčuje na vašem času, trudu in prostoru v kuhinji.

 

Ta kompaktni procesor hrane vam bo s svojimi številnimi funkcijami prihranil čas in trud pri pripravi obroka. 

Velike možnosti znotraj majhnega aparata. Z MultiPro GO lahko pripravite svoje najljubše recepte, ne da bi za to trpela prostor ali končni rezultat. Ta zmogljivi procesor hrane lahko naseka, nareže, meša, riba ali zmelje, in to vse znotraj kompaktnega dizajna, ki je ravno pravšnje velikosti za hranjenje na pultu ali v predalu.

360 Express Serve – privarčujte na času z dodatkom Express Serve. Popoln za neomejeno ribanje in rezanje naravnost v lonec – tako posoda aparata ostane čista in vi privarčujete še pri pomivanju.
Močan in vsestranski procesor hrane – enostaven drsni nadzor hitrosti, priročno nameščen kar v ročaju, z dvema hitrostima in načinom pulziranja. Vsestransko rezilo iz nerjavečega jekla je popolno za grobo ali fino sekljanje, ne glede na to ali mesite kruh, ali sekljate zelenjavo za lazanjo. Uporabite disk za enostavno rezanje sadja in zelenjave ali ribanje sira.
Kompaktnost – zaradi Stack 'n Store posode za shranjevanje ostane kuhinjska površina pospravljena. Kadar niso v uporabi se lahko dodatki, vključno z rezilom in diskom, shranjujejo kar v glavni posodi. Peresno lahek, prenosljiv in zasnovan na način, da se prilega kuhinji vsake velikosti. Kabel se lahko zavije okoli podstavka, s čimer predali ali delovne površine ostanejo urejene. Možnost podaljšanja kabla.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta mešalnika
multipraktik
Cached: Tue, 30 Apr 2024 08:03:36 GMT