VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Vstop v poslovalnice le s PCT

Vlada je sprejela nov Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. V veljavo vstopa v sredo, 15. 9. 2021 in začasno določa pogoj PCT za osebe, ki opravljajo delo pri izvajalcih dejavnosti in za osebe, ki so uporabniki storitev ali udeleženi ali prisotni pri izvajanju dejavnosti. Tako morajo tudi stranke, ki vstopajo v naše poslovalnice, izpolnjevati pogoj PCT. 

 

Še vedno pa pri nas najdete najnovejšo UAU ponudbo na vseh oddelkih, vse od odličnih akcij televizorjev, bele tehnike do malih gospodinjskih aparatov in še več.

VARNE POSLOVALNICE BIG BANG 

V skladu z odlokom je v naše poslovalnice vstop omogočen vsem strankam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. 

V vseh naših prostorih zagotavljamo najvišjo možno varnost. Redno skrbimo za prezračevanje naših prostorov, testiranje zaposlenih in izvajanje vseh dodatnih varnostnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom. 

  • V primeru znakov bolezni vas vljudno naprošamo, da v poslovalnico ne vstopate. 
  • Upoštevajmo pravila higiene kašlja. 
  • Za razkuževanje rok uporabljajte namenska razkužila za roke, ki so na voljo vsem strankam v vseh naših poslovalnicah. 
  • V notranjosti naših poslovalnicah je obvezna uporaba zaščitne maske, ki mora prekrivati nos in usta.  
  • Ohranjajmo primerno varnostno razdaljo. 
  • Predvsem pa ostanimo potrpežljivi in uvidevni drug do drugega. 

Kako čim hitreje do izdelka? Izberite brezplačen osebni prevzem v vseh poslovalnicah!

Za vse, ki bi želeli izdelke prevzeti sami, smo pripravili 18 varnih prevzemnih točk! V košarici enostavno izberete mesto, kjer želite kupljeni izdelek prevzeti. Osebni prevzem je brezplačen! O prevzemu vas hitro obvestimo na vaš e-poštni naslov. 

Naročila lahko prevzamete na prevzemnih točkah v vseh naših poslovalnicah.

Klik do delovnih časov

 

Za nakup nas pokličite!

Vam nakup preko spleta dela preglavice? Nič zato! Svoj nakup lahko uredite kar s klicem. Pokličite naše svetovalce na 01 362 60 00 in z veseljem bomo uredili nakup želenega izdelka kar preko telefona.

Delovni čas: 

Ponedeljek - petek: 9:00 do 20:00

Sobota: 9:00 - 15:00

Lastna dostavna služba - še močnejša in hitrejša. 

Zaradi trenutnih razmer smo še dodatno okrepili Big Bang dostavno službo, ki deluje vsak dan v tednu do najmanj 20.00. Želite hiter in varen način dostave naročenih izdelkov po vsej Sloveniji? Izberite Big Bang dostavo.

Hitra dostava po Ljubljani v manj kot treh urah.

Živite v Ljubljani in bi želeli dostavo še isti dan, v prej kot treh urah? Ni problema! Naročilo oddajte do 15.00 ure in pri označenih izdelkih izberite možnost hitre dostave po Ljubljani. Naročeni izdelki bodo pri vas kot bi mignil!

Nakup na obroke tudi na spletu

Potrebujete nov hladilnik, prenosnik, ali pa se vam je pokvarila televizija? Nič hudega! Opravite varen in hiter nakup na obroke kar iz udobja domačega naslonjača! Leanpay je inovativen način obročnega nakupovanja na spletu, ki ne zahteva obiska banke ali poslovalnice, sklenete pa ga v trenutku, brez papirne dokumentacije. Velja za nakupe do kar 5000 evrov, plačilo pa lahko razdelite na do 48 obrokov.  

 

Več informacij

Preverite najboljše ponudbe

Želimo vam enostavno hiter nakup svojih izdelkov v Big Bangu.

Cached: Sat, 02 Mar 2024 06:36:31 GMT