VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

NAVITEL MSR550 NV avto kamera

ID: 20406296
49,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Avto kamera NAVITEL MSR550 NV, Full HD, 2'' zaslon, Night Vision, MicroSD, G-SENZOR

 

Visokokakovostna avto kamera

Navitel MSR550 NV je ato kamera, ki ima vse kar bi si želel lastnik vozila. Pri snemanju na microSD kartico do 64 GB jo odlikuje ločljivost Full HD 1080p in vgrajen mikrofon ter širok 140° kot snemanja. V notranjosti ima nameščen poseben G-senzor, ki omogoča funkciji zaznavanja gibanja in način Parking Mode, v kompletu pa je priložen tudi nosilec za pritrditev na vetrobransko steklo in darilni bon za uporabo aplikacije Navitel Navigator.

Predstavitev

Kakovostni posnetki podnevi in ponoči

Avto kamera Navitel MSR550 NV je prihodnost snemanja dogodkov, ki se vam zgodijo na vaši vsakodnevni poti po cesti ali na potovanjih. Kamera v sebi skriva GC2063 senzor za snemanje podnevi in ponoči, in vam omogoča posnetke v vrhunski ločljivosti Full HD (1920 x 1080p) pri 30 sličicah na sekundo. Vidni kot kamere je izjemno širok in znaša kar 140°.

Za snemanje zvoka uporablja vgrajen mikrofon, ter s tem poskrbi, da bo na posnetkih dogajanj zabeležen prav vsak zvok. MSR550 NV posnetke v formatu MOV in slike v formatu JPG shranjuje direktno na kartico microSD velikosti do 64 GB (kartica ni priložena).

Napredni pomočnik na cesti

Avto kamera ima 2” TFT zaslon s prikazom vseh pomembnih podatkov o snemanju in bateriji. Vgrajen je poseben G-senzor, ki pri zaznavanju naglega dogodka ali manevra na cesti kamero samodejno zbudi iz načina spanja, le ta pa prične z avtomatskim snemanjem. Napredna kamera MSR550 NV ima funkcijo pametnega zaznavanja gibanja in način Parking Mode, ki ji omogoča napredno delovanje tudi takrat, ko je avto parkiran.

G-senzor pa ni uporaben samo za avtomatsko snemanje, ampak zagotavlja tudi zaščito pred prepisovanjem datotek, zato vam bodo posnetki in slike na voljo vedno in povsod.

Popoln komplet z darilnim bonom

Komplet vsebuje vse kar potrebujete za namestitev in delovanje avto kamere MSR550 NV. Vključena je avto kamera, nosilec za pritrditev na vetrobransko steklo, avtopolnilec in navodila za uporabo. Poleg vsega je vključen tudi poseben darilni bon za aktivacijo namenske aplikacije Navitel Navigator.

Bon velja za uporabo aplikacije za 12 mesecev, aplikacija pa deluje z vsemi Navitel napravami in vključuje natančne in podrobne zemljevide Evrope, Rusije, Belorusije, Ukrajine in Kazahstana.

Tehnične specifikacije

Zaslon: 2” (5,08 cm) TFT, ločljivost 320 x 240 px

Video: Full HD 1920 x 1080p (30 fps)

Vgrajen mikrofon: DA

Vgrajen zvočnik: DA

Kot snemanja: 140°

G-senzor: DA

Format datotek: MOV (videoposnetki), JPG (slike)

Dolžina videoposnetkov: 1 / 3 / 5 min

Zaščita pred prepisovanjem: DA

Snemanje v zanki: DA

Funkcije: samodejni zagon, zaznavanje gibanja, način parkiranja, snemanje zvoka, shranjevanje na microSD kartico

Senzor: GC2063 (nočno snemanje)

Vmesnik: micro USB

Vhod za kartico microSD: do 64 GB (kartica ni priložena)

Nosilec: prisesek (priložen)

Napajanje: 5V, 1A

Baterija: 100 mAh 3.7V, litij-polimerska

Barva: črna

Dimenzije: 64 x 48 x 33 mm

Kaj je v kompletu: avto kamera Navitel MSR550 NV, nosilec za pritrditev kamere na vetrobransko steklo, avtopolnilec, navodila za uporabo, darilni bon za aplikacijo Navitel Navigator

Darilni bon: zemljevidi Evrope, Rusije, Belorusije, Kazahstana, Ukrajine (12-mesečna licenca)

Garancija: 24 mesecev

Uradna stran artikla: https://navitel.ru/en/devices/dvr/navitel-msr550-nv

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta videokamere
avto kamera
Cached: Fri, 26 Apr 2024 23:13:41 GMT