VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoMonitorjiNEC MultiSync ME431 108cm (43") UHD IPS LED LCD informacijski monitor

NEC MultiSync ME431 108cm (43") UHD IPS LED LCD informacijski monitor

ID: 20330154
966,99 €

ali od 25,75 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
NEC MultiSync ME431 108cm (43") UHD IPS LED LCD informacijski monitor

 

Vaša pot do digitalizacije oznak

Serija NEC ME, ki ponuja profesionalni nabor funkcij in NEC-jevo priznano visoko zanesljivost, a po zelo privlačni ceni, predstavlja odlično priložnost za digitalizacijo vaših napisov. Samo zasloni komercialnega razreda lahko zagotavljajo zanesljivo in dolgo življenjsko dobo, serija ME pa ponuja poslovnim operaterjem, z nižjimi proračunskimi sredstvi pot nadgradnje do profesionalnih digitalnih oznak, ne da bi pri tem potrebovali strokovno znanje.

Serija ME, opremljena z vgrajenim predvajalnikom USB MediaPlayer, ponuja predvajanje iz škatle, ki ga je mogoče enostavno nadgraditi zahvaljujoč modularnemu pristopu NEC. Uživajte v vsej prilagodljivosti, ki jo potrebujete za ustvarjanje, načrtovanje in oddajanje strokovne označevalne vsebine, kar pomeni, da so vaša sporočila vedno sveža in posodobljena. Lokalni trgovci na drobno, restavracije in mala podjetja z možnostjo ležeče ali pokončne orientacije in neprekinjenega delovanja do 18 ur na dan lahko svojim strankam ponudijo dinamično oglaševanje in info zabavo, obenem pa izkoristijo učinkovitost, pridobljeno z digitalizacijo.

Prednosti
- Sodoben in tanek dizajn - robusten, a eleganten, ki omogoča nevsiljivo integracijo v katero koli aplikacijo in okolje.
- Varno upravljanje na daljavo - upravljajte svoje naprave na daljavo in varno z uporabo NEC NaviSet Administrator 2; proaktivno upravljajte zahteve po vzdrževanju in prihranite čas in vire
- Enostavnost uporabe in delovanja - funkcionalnost pametne namestitve, delovanja in vzdrževanja zagotavlja natančno delovanje v celotni življenjski dobi zaslona, kar prihrani čas, trud in sredstva.
- Povezljivost, pripravljena za prihodnost - vključuje več industrijskih standardnih digitalnih in analognih signalnih vhodov za prilagodljivo integracijo v AV infrastrukture.
- Preprosto predvajanje vsebine - vgrajeni medijski predvajalnik USB podpira različne formate slikovnih video datotek za preprosto in samostojno predvajanje vsebine.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
108 cm (43")
Ločljivost zaslona
3840x2160
Vrsta panela
IPS
Odzivni čas zaslona [ms]
8
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
60
Kontrast
8000:1
Priključki
USB hub, 3,5 mm audio, HDMI, DP, RJ45 (LAN)
Vidni kot (H/V)
178°/178°
Svetilnost zaslona [cd/m2]
400
Oblika zaslona
raven
VESA stenska montaža
da
Vgrajeni zvočniki
ne
Razred energijske učinkovitosti
G
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Garancija v letih
3
Cached: Thu, 02 May 2024 22:38:01 GMT