Išči

Nikon Z 85/1.8 S objektiv

ID: 622283
849,99 €

ali od 22,63 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od torka, 7.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 7.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Nikon Z 85/1.8 S objektiv

Od klasičnih posnetkov glave in ramen do okoljskih portretov: s tem 85-milimetrskim objektivom polnega formata za brezzrcalni sistem boste svoj motiv zajeli z dih jemajočo jasnostjo. Njegova napredna optična zmogljivost odpira nove možnosti za podrobnosti in odtenke, ki zasenčijo celo dosedanje objektive s fiksno goriščnico in zaslonko f/1,4.

 

Mehko ozadje je naravnega videza z gladkimi prehodi do robov kadra. Vaša središčna točka je vedno ostro upodobljena in svetli deli so upodobljeni kot nežne točke.

Širok, narebren nastavni obroč omogoča natančno in intuitivno upravljanje. Lahko se uporablja za neslišno nastavitev zaslonke ali kompenzacijo osvetlitve in kot obroč za ostrenje, ko fotografirate v načinu z ročnim ostrenjem.

Toni kože so naravni in ostrina od roba do roba je izjemna – tudi pri fotografiranju s široko odprto zaslonko. Ker je najmanjša razdalja ostrenja zgolj 0,80 m, lahko nadzorujete kader – čisto od blizu do neskončnosti.

Nikonova protiodsevna nanokristalna prevleka zmanjšuje podvojene vire svetlobe in notranji odboj, kar omogoča jasnejše slike ne glede na prizorišče fotografiranja. Vsi deli prizora so upodobljeni v popolnosti, tudi pri osvetlitvi od zadaj.

Vsi premični deli ohišja objektiva so zatesnjeni, tako da so zaščiteni pred prahom in kapljicami vode.

Posnemite videoposnetek z osupljivo majhno globinsko ostrino. Ne glede na to, ali gre za čustven bližnji posnetek ali nočni prizor z bogatim učinkom mehkega ozadja, ta 85-mm objektiv omogoča, da motive preprosto izpostavite. Skoraj neslišno samodejno ostrenje (AF) poskrbi, da do izraza pridejo tudi najtišji trenutki. Neslišen nastavni obroč omogoča premik izostritve s popolno natančnostjo. Dihanje izostritve je skoraj povsem odpravljeno.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Min zaslonka
f 16, 16
Najbližja razdalja izostritve (m)
0,8
Najmanjša razdalja izostritve [m]
0.8
Premer filtra (mm)
67 mm
Stabilizator slike
da, da
Združljivo z blagovno znamko
Nikon
Premer filtra [mm]
67
Teža [g]
470
Tip objektiva
fiksni
Max zaslonka
1,8
Najbližja razdalja izostritve
0,8 m
Cached: Thu, 02 May 2024 05:11:00 GMT