Išči

NUTRIBULLET NB1206DGCC Ultra mešalnik

ID: 21021512
-20 %
149,99 €
119,99 €
Prihranek  30,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 8.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 8.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Nutribullet® Ultra z 1200 W močjo in vrhunskimi rezili Rapid Extractor je idealna rešitev za vašo pot do zdravja. Z ekstrakcijo hranilnih snovi iz sestavin in izboljšanim dizajnom za hitrejše, tišje in močnejše blendanje, lahko pripravite hranljiv in zdrav smoothie v le nekaj korakih.

 

Nutribullet® Ultra ima vrhunska rezila Rapid Extractor, ki so zasnovana s platformo iz nerjavečega jekla in plastjo iz titana, ki podaljša življenjsko dobo in skrajša čas blendanja. Vsako rezilo je opremljeno s petletno omejeno garancijo.
Nutribullet® Ultra je močan in trajnosten. Kozarci so izdelani iz Tritan™ Renew - trpežnega materiala, izdelanega iz 50 % certificiranega recikliranega materiala, so odporni proti razbitju in primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.
Na vmesniku so avtomatizirane lučke, ki zasvetijo, ko je kozarec pritrjen za enostavno in nadzorovano uporabo.
1200 W motor, zasnovan za proizvajanje zvoka pri nižji frekvenci kot prejšnji modeli, zagotavlja, da je najmočnejši blender za eno porcijo tudi najtišji.


Praktičnost in funkcionalnost
Z vrhunsko tehnologijo in preprosto uporabo je Nutribullet® Ultra idealna rešitev za pripravo zdravih in hranljivih obrokov. Je zelo enostaven za uporabo, sestavine vseh tekstur se dajo v kozarec in zahvaljujoč visokokakovostnim rezilom, ki so izdelana iz nerjavečega jekla in prevlečena s titanom, se iz vsake sestavine izločijo hranila, zagotovljena je obstojnost in čas blendanja je zelo kratek. Nutribullet® Ultra ima vmesnik, ki poenostavi uporabo, po pravilni postavitvi kozarca pa omogoča enostavno in hitro uporabo ter pripravo okusnih in zdravih smutijev. Izdelku je priložen dodaten kozarec za hiter prenos napitka ter dva pokrova za enostavno in hitro uporabo na poti. 

Nutribullet® Ultra vključuje:

  • Podnožje z močjo 1200 W;
  • Hitro ekstraktorsko rezilo;
  • Kozarec s prostornino 900 ml, kozarec s prostornino 700 ml, izdelan iz trpežnega materiala Tritan™ Renew;
  • (2) preklopni pokrov to-go;
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta mešalnika
blender
Noga (s)
kovina
Cached: Tue, 07 May 2024 08:14:23 GMT