VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

NUTRIBULLET NB606R mešalnik

ID: 20393979
-27 %
84,99 €
61,99 €
Prihranek  23,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Spoznajte originalni Nutribullet, ekstraktor hranljivih snovi. Kompakten dizajn in motor z močjo 600 W. Vi izberete sestavine, aparat pa jih pretvori v superživilo. Ta model Nutribullet-a je na voljo v rdeči barvi. Obstojna rezila iz nerjavečega jekla so oblikovana za optimalno ekstrakcijo hranljivih sestavin. Intuitivni dizajn za enostavno uporabo: postavite posodo na bazo motorja, zavrtite in ekstrahirajte.

Ste vedeli, da lahko večino smoothijev pripravite v manj kot 60 sekundah? Zdaj lahko uživate v zdravih obrokih tudi med natrpanim urnikom. To je aparat, ki ga boste želeli uporabljati vsakodnevno. Enostaven za uporabo in vzdrževanje. Le odstranite rezila in jih izperite z detergentom in vodo, pokrov in posodico pa operite v pomivalnem stroju. Temu modelu sta priloženi posodi iz Tritana (s prostornino 700 in 500 ml (brez BPA)), obroček za posodo, ter obroček z ročajem.

S kompaktnim dizajnom je Nutribullet Original idealen za pripravo zdravih obrokov. Motor z močjo 600W je opremljen s funckijo ekstrakcije hranljivih snovi. Neverjetno enostaven za uporabo – v posodo dodajte sestavine, posodo pritrdite na podstavek motorja, zavrtite in naj se ekstrakcija prične! Le 60 sekund potrebujete, da svoje najljubše sestavine pretvorite v zdrav smoothie. Vzemite svoj zdravi obrok s seboj s pomočjo priloženih nastavkov; posodi (700 in 500ml), obroček za posodo, obroček z ročajem in uživajte v zdravi prehrani zdravo tudi kadar ste zdoma. Inovativno rezilo Nutrient Extraction zmelje katerokoli sestavino, hkrati pa ohrani vse njene ključne hranljive snovi.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta mešalnika
blender
Cached: Sun, 28 Apr 2024 05:19:36 GMT