VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

ONE RS Twin Edition INSTA360

ID: 700172
UAU CENA
459,99 €

ali od 12,25 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

ONE RS Twin Edition INSTA360

 

 

Dva čudovita načina snemanja.

4K Boost Lens

Osredotočite se na dogajanje z objektivom 4K Boost. Robusten in vzdržljiv, z novim 1/2" slikovnim senzorjem 48 MP za podrobnejše videoposnetke 4K 60 sličic na sekundo in fotografije 48 MP.

Fotografije 48 MP

Objektiv 5.7K 360

Najprej streljaj, nato pokaži. Ujemite dogajanje iz vseh zornih kotov, nato pa s 360-stopinjskim preoblikovanjem izberite, na kaj se boste osredotočili. Uporabite ga z nevidno palico za selfije za nemogoče posnetke s pogledom tretje osebe.

Akcijska kamera vse v enem.

Nevidna selfie palica. Ne uničite pogleda z grdo selfie palico! Objektiv 360 poskrbi, da nevidna palica za selfije popolnoma izgine iz vaših posnetkov za nemogoče posnetke, podobne dronu. Čarovnija!

 

Pogled tretje osebe. 

Delate nekaj epskega, a ni nikogar, ki bi vam pomagal posneti posnetek? Ujemite noro tretjeosebno perspektivo z nevidno palico za selfije. Zagotovljeno, da bodo ljudje vprašali "kako si to posnel?!"

Stabilizacija FlowState

Masleno gladka stabilizacija slike, ne glede na to, kateri objektiv uporabljate. Zmogljiv RS Core zdaj zagotavlja stabilizacijo FlowState v fotoaparatu, ko je združen s širokokotnimi lečami. Urejanje ni potrebno.

Aktivni HDR. Inovativni nov video način HDR za akcijske športe. Aktivni HDR na objektivu 4K Boost Lens ohranja vaš videoposnetek stabiliziran med premikanjem, hkrati pa ohranja podrobnosti v svetlih delih in sencah za bolj živahne posnetke.

Hitreje, lažje, bolje.

Hitrejši WiFi. Prenesite in uredite svoje datoteke hitreje v aplikaciji Insta360, zahvaljujoč popolnoma novi strojni opremi v Core.

 

Čistejši zvok. RS Core ima zdaj dodaten mikrofon za pomoč pri zajemanju zvoka, ki ga želite, in algoritem za zmanjšanje hrupa vetra za odstranjevanje hrupa, ki ga ne želite.

Enostavna montaža.

Quick Release

Preprosto pritisnite gumb, da odprete nosilec, izvlecite fotoaparat s strani in sproti zamenjajte objektive.

Zasnova za odvajanje toplote

Montažni nosilec ohranja vašo akcijsko kamero hladno, tako da lahko snemate dlje.

Pokrov za mikrofon, odporen proti vetru

Posebna prevleka iz pene, ki je odporna na veter, preprečuje močan veter in preprečuje neželen šum v vaših videoposnetkih.

Enostavno urejanje.

Aplikacija Insta360

Zmogljiva orodja za urejanje na dosegu roke. Naj AI opravi delo z orodji za samodejno urejanje in predlogami ali pa se vključite v svoje urejanje s številnimi ročnimi kontrolami.

Čarovnik za pripenjanje. Najpreprostejši in najhitrejši način za urejanje 360-stopinjskih videoposnetkov. Preoblikujte svoje videoposnetke z obračanjem telefona ali s potegom prsta. Vse vaše spremembe so takoj shranjene. Izvozite in delite z enim dotikom.

FlashCut. Preproste predloge za samodejno urejanje vaših širokokotnih videoposnetkov. Izberite temo in pustite, da umetna inteligenca ustvari izpopolnjen videoposnetek, urejen v ritmu glasbe.

Deep Track 2.0. Tapnite osebo, žival ali drug premikajoči se predmet. Umetna inteligenca bo naredila ostalo in sledila vaši tarči, da bo ostala v središču okvirja.

Samodejni okvir. Prevzemite vajeti in preoblikujte s popolnim nadzorom. Tapnite, če želite dodati ključni okvir in spremeniti perspektivo, kot želite.

SHOT LAB FUNKCIJA 

Kloniranje, hiperlapse, barrel rolls, stop motion ... Shot Lab ima vse. Posnemite osupljive učinke s pomočjo umetne inteligence. Samo uvozite svoje 360-stopinjske posnetke, izberite učinek in to je to!

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Brezžična povezava
da
Diagonala zaslona
2,5 cm (1")
Vrsta videokamere
športna kamera
Cached: Sun, 28 Apr 2024 13:55:35 GMT