VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreOUTWARD- DEFINITIVE EDITION NINTENDO SWITCH

OUTWARD- DEFINITIVE EDITION NINTENDO SWITCH

ID: 21080915
39,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Outward prinaša poglobljeno RPG izkušnjo v kombinaciji s preživetvenim igranjem, ki je izziv za najbolj zagrete gamerje. 

 

Kot navaden pustolovec se ne boste morali le skriti ali braniti pred grozečimi bitji, temveč se boste morali spopasti tudi z nevarnimi okoljskimi razmerami, se zaščititi pred nalezljivimi boleznimi, poskrbeti za dovolj spanca in ostati hidrirani. Podajte se na nevarne ekspedicije po neukročenih deželah, da bi dosegli nova mesta, opravili različne misije in odkrili skrite temnice, v katerih se plazijo strašni sovražniki.

 

Da bi preživeli v osupljivem, a smrtonosnem svetu Auraja, morate biti spretni... in pripravljeni. Razvijajte učinkovite strategije za premagovanje sovražnikov in ne zanemarite svojih osnovnih potreb ter svoje potovanje delite s spletnim prijateljem.

Outward Definitive Edition vključuje oba dodatka DLC, The Soroboreans in The Three Brothers,ter novo orožje, temnice, edinstveno mehaniko dodatkov DLC in izboljšave kakovosti življenja. Pustolovci, zdaj je vaša najboljša priložnost, da svet Auraja raziskujete na poti!

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
RPG
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
12+
Medij
Nintendo Switch kartica
3D tehnologija
da
Igralna platforma
Nintendo Switch
Cached: Sun, 28 Apr 2024 14:38:31 GMT