VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreOVERPASS 2 XBOX SERIES X

OVERPASS 2 XBOX SERIES X

ID: 20751417
49,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Edina simulacija, ki združuje dirkanje in ovire, se vrača z novo vsebino in načini igre. Preizkusite svoje spretnosti v 5 načinih igre, v katerih se morate spopasti z zahtevnimi izzivi, terenskim sprintom, terenskim dirkališčem, vzponom na hrib, progo z ovirami in zaprtim dirkališčem. 

Vaši rezultati bodo odvisni od tega, kako dobro znate analizirati progo in izbrati najboljše poti. Za krmilom zmogljivih buggyjev in štirikolesnikov velikih proizvajalcev, kot so Yamaha, Arctic Cat in Suzuki, boste prevozili 30 prog v 5 regijah: Baja Desert, East Central US, Johnson Valley, Utah Desert in Western Europe. 
Sprejmite izziv v izjemno obsežnem načinu kariere. Upravljajte svojo ekipo, sponzorje in proračun ter sprejemajte pravilne odločitve glede raziskav in razvoja, da boste lahko nadgradili svoja vozila za doseganje ciljev, pri tem pa s pomočjo drevesa spretnosti načrtujte napredek svoje ekipe. 
Skale, drevesna debla, blato ter številne druge naravne in umetne ovire vas bodo med različnimi dirkami upočasnile in lahko poškodovale vaše vozilo. Poiščite najboljši način, da jih obidete in dosežete ciljno črto z upravljanjem več kot 30 uradnih vozil, od katerih ima vsako svoje posebne tehnične značilnosti.
Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
dirkaška
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
3+
Medij
Blu-ray
3D tehnologija
da
Igralna platforma
XBOX
Cached: Sun, 28 Apr 2024 20:08:18 GMT