VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaMoška negaMoški urejevalnikPG780 urejevalnik REMINGTON PG780 urejevaln

PG780 urejevalnik REMINGTON PG780 urejevaln

ID: 20772055
109,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

REMINGTON ONE PG780 večnamenski urejevalnik
 

Remington ONE Total Body večnamenski urejevalnik ima 4 nastavke polne velikosti s 14-imi glavniki in 2-krat večjo močjo^^^^. Vsebuje brivnik polne velikosti, 38-milimetrsko rezilo T-Blade, prirezovalnik dlak na telesu ter navpični prirezovalnik za nos, ušesa in obrvi za nego od glave do pet. Popolnoma vodoodporen za mokro/suho uporabo in enostavno čiščenje.

18-in-1-em slogov od glave do pet
4-je nastavki za oblikovanje polne velikosti
14 glavnikov, vključno z:
2x več moči^^^^
100% vodoodporen

 

REMINGTON ONE PG780 večnamenski urejevalnik

ZAKAJ BI IMELI VEČ UREJEVALNIKOV,
ČE IMATE LAHKO LE ENEGA?

    

Remington ONE Total Body večnamenski urejevalnik ima štiri zmogljive nastavke polne velikosti, ki bodo kos vsem vašim različnim potrebam po oblikovanju. Z brivnikom polne velikosti boste 3-krat hitreje dosegli rezultate čistega britja**, 38-milimetrsko rezilo T-Blade je za 20 % širše***, zato boste lahko samozavestno pristrigli lase ali brado, prirezovalnik polne velikosti je posebej zasnovan za udobno striženje po vsem telesu, natančno oblikovan, navpičen prirezovalnik za nos, ušesa in obrvi pa ima mikro rezilo, ki je kot nalašč za odstranjevanje nadležnih dlak na nerodnih mestih. Je 100 % vodoodporen, zato ga lahko uporabljate pod tušem, kar je priročno, če želite prihraniti čas pri rutinski negi. Brezžična naprava Remington ONE Total Body večnamenski urejevalnik s hitrim polnjenjem ima vse, kar potrebujete za vzdrževanje osebnega sloga doma ali na poti, vključno s polnjenjem prek USB-ja in priročno torbico za shranjevanje. To je edini ONE, ki ga potrebujete.

18-in-1-em slogov od glave do pet
Uživajte v oblikovanju z zaupanjem in udobjem orodja vse-v-enem s 4-imi zmogljivimi nastavki za oblikovanje v polni velikosti in 14-imi nastavki za glavnik. Zagotavlja vam vse, kar potrebujete za različne postopke nege od glave do pet, ne da bi pri tem ogrozili zmogljivost.

4-je nastavki za oblikovanje polne velikosti
Brivnik polne velikosti omogoča 3-krat hitrejše rezultate čistega britja**. Brivnik se prilagodi vašim obrisom obraza in vam pomaga zajeti vsako dlako za natančno in udobno britje.

38-milimetrsko vrhunsko rezilo T-Blade je za 20 % širše*** za večjo pokritost, zato lahko samozavestno strižete dlake in oblikujete brado.

Prirezovalnik dlak za telo zagotavlja udobno in natančno striženje, ki je posebej zasnovano za dlake na telesu, s 3-krat več rezili^.

Navpični prirezovalnik za nos, ušesa in obrvi s 4-krat večjo strižno glavo^^ za nežno zajemanje dlak na občutljivih območjih nosu in ušes ter za striženje daljših dlak na obrveh.

14 glavnikov, vključno z:
Nastavljiv glavnik za strnišče (1 mm-5 mm) - en sam glavnik, enostaven za uporabo, ki omogoča natančen 0,5-milimetrski korak pri striženju od 1 mm do 5 mm. Preprosto zavrtite številčnico in prilagodite dolžino obrezovanja svojim osebnim zahtevam.

9 glavnikov s fiksno dolžino za glavo in telo (1,5 mm-25 mm) - omogoča različne dolžine striženja za urejanje in oblikovanje pričesk, brade in dlak na telesu. Glavniki so označeni s stopnjami od 0 do 8 ter v milimetrih in palcih za lažje iskanje.

3 glavniki za lase na telesu (1 mm, 3 mm in 5 mm) - ti dvostranski glavniki se lepo pritrdijo na strižnik za lase na telesu, tako da lahko daljše dlake enostavno postrižete do želene dolžine.

Dvostranski glavnik za obrvi (3 mm in 6 mm) - ta pametni dvostranski glavnik, ki je idealen za popolno urejene obrvi, se pritrdi na prirezovalnik za nos, ušesa in obrvi ter omogoča obrezovanje do 6 mm na eni in 3 mm na drugi strani.

2x več moči^^^^
Remington ONE Total Body večnamenski urejevalnik je 2-krat močnejši^^^^ od standardnega večnamenskega urejevalnika, kar zagotavlja zanesljivo rezanje.

100% vodoodporen
Za priročno uporabo v mokrem ali suhem okolju in enostavno čiščenje. Omogoča vam, da lahko rutinsko nego opravite med prhanjem ali suho uporabo pred ogledalom. Za enostavno in higienično čiščenje lahko izdelek po vsaki uporabi sperete pod pipo.

 

Lastnosti:

  • 18-v-1-em slogov s 4-imi nastavki polne velikosti in 14-imi glavniki
  • 4-je nastavki polne velikosti, vključno z:
    - Brivnik polne velikosti
    - 38-milimetrsko vrhunsko rezilo T-blade
    - Prirezovalnik dlak na telesu polne velikosti
    - Navpični prirezovalnik za nos, ušesa in obrvi 
  • 14 glavnikov, vključno z:
    - Nastavljiv glavnik za strnišče (1 mm-5 mm)
    - 9 glavnikov s fiksno dolžino (1,5 mm-25 mm)
    - 3-je glavniki za lase na telesu (1 mm, 3 mm in 5 mm)
    - Dvostranski glavnik za obrvi (3 mm in 6 mm)
  • 2x večja moč^^^^
  • 100% vodoodporen 
  • Do 60 minut uporabe brez kabla 
  • 2-urno polnjenje 
  • 5-minutno hitro polnjenje 
  • 3-stopenjski indikatorji LED 
  • 100 % vodoodporen 
  • Polnjenje prek USB-ja 
  • Torbica za shranjevanje 
  • 3+1 leto garancije~

* Hitrejše in učinkovitejše delovanje v primerjavi s standardnim Remingtonovim urejevalnikom (PG4000/PG3000)

** 3x hitrejše britje v primerjavi z nastavkom standardnega brivnika Remington na podlagi izračunov za rezanje, ki se lahko razlikujejo glede na rast brade in tehniko 

*** 20 % širši v primerjavi s standardnim urejevalnikom Remington na podlagi velikosti rezila x hitrosti rezanja (PG3000)

^3x več rezil v primerjavi s standardnim urejevalnikom za telo Remington Groomer (PG3000)

^^4x večja glava prirezovalnika v primerjavi s standardnim urejevalnikom Remington 

^^^^2x večja moč v primerjavi z motorjem standardnega urejevalnika Remington

~Dodatna 1-letna garancija ob registraciji izdelka do 28 dni po nakupu na spletni strani https://remington-europe.com/

Tehnične podrobnosti
Čas delovanja do (min)
60
Čas polnjenja
2 h
Garancija v letih
3
Jamstvo v letih
3
Čas delovanja do [min]
60
Čas polnjenja [h]
2
Vrsta.
strižnik za natančno prirezovanje, strižnik nosnih/ušesnih dlačic, strižnik las in brade, prirezovalnik dlačic na telesu
Pralen
da
Nastavki
za oblikovanje, strižni nastavek, prirezovalnik, nastavek za striženje las, nastavek za striženje brade in brkov, nastavek za oblikovanje obrvi, nastavek za oblikovanje brade, nastavek za nosne in ušesne dlačice, nastavek za natančno striženje, nastavek za britje
Dodatno
vodoodporen
Cached: Sun, 28 Apr 2024 07:07:41 GMT