VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoMonitorjiPHILIPS 241B7QPJEB 23.8" IPS monitor

PHILIPS 241B7QPJEB 23.8" IPS monitor

ID: 607981
196,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Philipsov zaslon s tehnologijo PowerSensor vsebuje 85% recikliranih plastičnih materialov brez delcev PVC in BFR, zato je okolju prijazen in učinkovit.

 

Tehnologija IPS za popolne barve in širok zorni kot
Zasloni IPS uporabljajo tehnologijo za izjemno širok, 178-stopinjski kot gledanja, tako da je prikaz viden iz skoraj vseh kotov, tudi v načinu vrtenja za 90 stopinj! Za razliko od standardnih zaslonov TN so slike na zaslonih IPS neverjetno ostre in živih barv, zato so ti zasloni idealni ne samo za fotografije, filme in brskanje po spletu, temveč tudi za profesionalno uporabo, pri kateri so pomembne natančne barve in nespremenljiva svetlost.

Privlačen videz z zelo ozkim robom
Novi zasloni Philips imajo izjemno ozke robove, ki odpravljajo ovire in zagotavlja največjo velikost slike. Zaslon z izjemno ozkim robom je primeren predvsem za uporabo več zaslonov, igranje iger, grafično oblikovanje in profesionalne aplikacije, saj vam daje občutek, kot bi pri tem uporabljali samo en zaslon.


Prednastavitve SmartImage za enostavno optimiranje nastavitev slike
SmartImage je ekskluzivna vodilna Philipsova tehnologija, ki analizira na zaslonu prikazano vsebino in zagotavlja optimalno kakovost prikaza. S tem uporabniku prijaznim vmesnikom lahko izberete različne načine, na primer delovni, slikovni, filmski, igralni, varčevalni ali drug način, ki ustrezajo aplikaciji v uporabi. Glede na izbor tehnologija SmartImage dinamično izboljša kontrast, barvno nasičenost in ostrino slike ali videa za najkakovostnejši prikaz. Varčevalni način omogoča izjemno varčno porabo energije. Vse v realnem času in s pritiskom na en sam gumb!


Način zmanjšanja modre svetlobe za očem prijazno učinkovitost
Raziskave kažejo, da lahko ultravijolični žarki poškodujejo oči, enako pa lahko to povzročijo tudi kratkovalovni žarki modre svetlobe iz zaslonov LED in sčasoma vplivajo na vid. Philipsov način zmanjšanja modre svetlobe, ki je bil razvit za prijetno počutje, uporablja tehnologijo pametne programske opreme za zmanjšanje škodljive kratkovalovne modre svetlobe.


Dodatne lastnosti:
SmartConnect s konektorji DisplayPort, HDMI in VGA,
povezava z USB 3.0,
vgrajeni stereo zvočniki za večpredstavnostne vsebine,
PowerSensor za 80% prihranek energije,
VESA (100 x 100 mm)


spletna povezava do proizvajalca: https://www.philips.si/c-p/241B7QPJEB_00/brilliance-lcd-monitor-s-tehnologijo-powersensor



Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
60,4 cm (23,8")
Ločljivost zaslona
1920x1080
Vrsta panela
IPS
Odzivni čas zaslona [ms]
5
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
60
Kontrast
1000:1
Priključki
HDMI, DVI, DP
Vidni kot (H/V)
178°/178°
Svetilnost zaslona [cd/m2]
250
Format slike
16:9
Oblika zaslona
raven
VESA stenska montaža
da
Vgrajeni zvočniki
ne
Razred energijske učinkovitosti
E
Namen uporabe
pisarniški
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Garancija v letih
3
Uporaba monitorja
domača in pisarniška uporaba
Cached: Fri, 26 Apr 2024 12:41:34 GMT