Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasSušilniki lasPHILIPS BHD829/00 Prestige sušilnik za lase

PHILIPS BHD829/00 Prestige sušilnik za lase

ID: 20546722
-10% s kodo UAUOBROČNO EOM 0 %
299,99 €

ali od 20,00 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 3.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 3.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

PHILIPS BHD829/00 Prestige sušilnik za lase

Novi sušilnik za lase Philips Prestige s tehnologijo SenseIQ zaznava temperaturo las in prilagodi toploto več kot 12.000-krat*, s čimer preprečuje pregrevanje. Vaši lasje tako ohranijo zdrav in sijoč videz.  

 

Edinstveni lasje, edinstvena nega.

Sušilnik za lase s tehnologijo SenseIQ: zaznava, se prilagaja in neguje
 

  • Prilagojena tehnologija
     
  • Pametni digitalni programi
     
  • Učinkovito sušenje: 30% hitreje
     
  • Ohrani do 95 %** vlage


Prilagojeno sušenje
 

Tehnologija SenseIQ za prilagojeno sušenje las. ZAZNAVA. Digitalni infrardeči senzor sušilnika neprekinjeno zaznava temperaturo las in tako zagotavlja prilagojeno zaščito. PRILAGODI. Pametni mikroprocesor analizira podatke senzorja in prilagodi temperaturo več kot 12.000-krat pri posameznem sušenju***, kar preprečuje pregrevanje. NEGUJE. Tehnologija zaznavanja in prilagajanja ščiti lasje med sušenjem in ohranja do 95%** naravne vlažnosti vaših las.*

 

Zaznava temperaturo las


Drugi sušilniki merijo temperaturo pretoka zraka, tehnologija SenseIQ pa meri natančno temperaturo las. Ker zazna tudi najmanjšo spremembo, vsakič zagotavlja prilagojeno zaščito.

 

Močan zračni tok
 

Lase posušite že v 3 minutah. Inovativni inženiring zagotavlja močan pretok zraka za 30 % skrajša čas sušenja.*

 

Prilagaja učinkovitost sušenja
 

Pametno upravljanje temperature za edinstveno zaščito vaših las. Pametni mikroprocesor analizira in prilagaja temperaturo pretoka zraka več kot 12.000-krat med posameznim sušenjem.*** Tako zagotavlja najboljšo učinkovitost in ekskluzivno prilagojeno nego las.

 

Oblikovalni nastavek
 

7-mm nastavek usmerja pretok zraka za natančno oblikovanje. Idealno za krtačenje med sušenjem. Način za oblikovanje se izbere samodejno, ko namestite nastavek, lahko pa izberete način za sušenje, nežno sušenje ali ročni način.

 

Edinstvena nega las
 

Podarite svojim lasem ekskluzivno nego, ki si jo zaslužijo. Sušilnik s tehnologijo SenseIQ ohranja do 95 %** naravne vlažnosti las, kar zagotavlja lepe, močne, zdrave sijoče lase.

 

Razpršilnik za kodre z več volumna
 

Z razpršilnikom za kodre boste povečali volumen, gostoto in prožnost. Način za kodre se izbere samodejno, ko namestite nastavek. Fino teksturirani elementi razpršilnika pomagajo porazdeliti pretok zraka po laseh, s čimer izboljšajo volumen in zmanjšajo neželeno kodranje med sušenjem. Način za kodre se izbere samodejno, ko namestite nastavek.

 

Pametni digitalni programi
 

Pametni digitalni programi s samodejno izbiro prave temperature in pretoka zraka zagotavljajo sušenje, ki je prilagojeno vašim željam. Za hitro sušenje izberite hiter način, za dodatno nego pa nežni način, pri ročnem načinu pa lahko sami izberete svoje nastavitve. Način za oblikovanje, kodre ali lasišče se izbere samodejno, ko namestite ustrezni nastavek. Z gumbom Cool Shot preprosto nastavite obliko svoje pričeske.

 

Sproščujoč masažni nastavek za lasišče
 

Stimulirajte naravni pretok hranil v lasišče z masažnim nastavkom za lasišče. Mehke vibrirajoče ščetine in nežna toplota stimulirajo prekrvavljenost, pretok kisika in hranil. Način za lasišče se izbere samodejno, ko namestite nastavek.

 

Oblikovanje pričeske z ioni
 

Takoj odda 2-krat več ionov za sijoče in gladke lase.**** Negativni ioni preprečujejo statično naelektrenost, negujejo lase in lasišče ter gladijo lasno povrhnjico, medtem ko vodni ioni lase navlažijo.

 

Sušilna šoba
 

Za hitre rezultate sušenja na dolgih, gostih laseh uporabite posebej zasnovano sušilno šobo za zagotavljanje koncentriranega pretoka zraka in višjega zračnega tlaka.

2 leti redne garancije + 1 leto dodatne ob registraciji izdelka na Philips.si.

 

*Hitreje v primerjavi s sušilnikom z močjo 1800 W, ki je enakovreden modelu BHD004

** Preizkušeno v nežnem načinu po 5 minutah sušenja

*** Na osnovi 7-minutnega povprečnega časa sušenja

**** v primerjavi z modelom Philips HP8280

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Potovalni
ne, ne
Moč [W]
1800
Dodatno
ioni, difuzor, koncentrator, hladen zrak
Cached: Thu, 02 May 2024 01:17:40 GMT