Išči

PHILIPS BHS830/00 Prestige ravnalnik las

ID: 696997
149,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

PHILIPS BHS830/00 Prestige ravnalnik las

Predstavljamo vam prilagojeni ravnalnik las Philips s tehnologijo SenseIQ, ki ohranja naravno vlažnost vaših las. Rezultat? Močni in sijoči lasje zdravega videza po vsakem urejanju

 

Ravnanje las s tehnologijo SenseIQ, dokazano ohranja do 93 % moči las*

  • Prilagojena tehnologija
  • Ohrani do 70 % vlage**

  • Ohranja moč las*

  • 4-krat več ionov za sijoče lase***

Prilagojeno ravnanje las

Tehnologija SenseIQ za prilagojeno ravnanje las. Zaznava. Aktivni digitalni senzor med posameznim oblikovanjem las več kot 20.000-krat izmeri temperaturo las. Prilagodi. Pametni mikroprocesor samodejno prilagodi temperaturo in zaščiti vaše lase pred pregrevanjem. Neguje. Tehnologija zaznavanja in prilagajanja ščiti lasje med oblikovanjem in ohranja do 70 % naravne važnosti**.

Ohranjanje moči las

Ravnalnik s tehnologijo SenseIQ dokazano ohranja do 93 % moči las* in poskrbi, da so lasje navznoter vedno zdravi, na zunaj pa na zunaj gladki in bleščeči.

Sistem Tetra Ionic za sijoče lase

Naj vaši lasje s sistemom Tetra Ionic začutijo bogatost ionov. Patentirana zasnova sprošča na milijone ionov iz 4 posebnih šob na obeh straneh ravnalnika. Blagodejne molekule odstranjujejo statično naelektrenost, zmanjšujejo neželeno kodranje in zagotavljajo bleščeč lesk.

Zaznava temperaturo las

Edinstveni lasje potrebujejo edinstveno nego. Zato se Philipsov ravnalnik Prestige pri vsakem potegu prilagodi vam. Njegov aktivni digitalni senzor med posameznim oblikovanjem las več kot 20.000-krat izmeri temperaturo las, kar zagotavlja prilagojeno izkušnjo pri vsakem oblikovanju.

Prilagaja učinkovitost ravnanja in preprečuje pregrevanje

Pametni mikroprocesor so možgani tehnologije SenseIQ. Neprekinjeno analizira in prilagaja temperaturo. Ravnalnik s prilagajanjem temperature lasem preprečuje pregrevanje, pri tem pa vedno zagotavlja pričakovano učinkovitost pri oblikovanju.

Edinstvena nega las

Podarite svojim lasem ekskluzivno nego, ki si jo zaslužijo. Ravnalnik s tehnologijo SenseIQ ohranja do 70 %** naravne vlažnosti las, kar zagotavlja gladke in zdrave sijoče lase.

Hitro oblikovanje

Ravnalnik se segreje le v nekaj sekundah in zaradi 20 % večjih plošč je potrebno manj potegov skozi lase. Izbirajte med 14 nastavitvami temperature za natančno oblikovanje.

Drsenje brez puljenja

Izjemno gladki plošči s posebnim premazom proti trenju omogočata drsenje po laseh brez puljenja.

Enostavno ravnanje s 3 načini oblikovanja

Z gumbom izberite enega od treh načinov glede na tip las. Hiter način. Segreje se na 210 °C za lase, ki jih je težko ravnati, vključno z debelimi, grobimi ali kodrastimi lasmi. Običajen način. Segreje se na 190 °C za teksturirane ali mehke valovite lase. Nežen način. Segreje se na 170 °C za fine, svetle, pobeljene ali pobarvane lase. SenseIQ se samodejno aktivira v vseh načinih.

Natančno oblikovanje s hladno konico

Želite ustvariti valove? Ni problema. Pramen las položite med plošči in ravnalnik za lase med premikanjem obrnite navznoter ali navzven. S prosto roko primite hladno konico za še večji nadzor in natančnost.

Priročno oblikovanje s torbico, ki se zvije

Modna torbica, ki se zvije, služi kot toplotna podloga in vam pomaga pri oblikovanju, kjer koli ste. Prav tako poskrbi, da je ravnalnik las varno shranjen, ko ste doma ali na poti.

 

* Način SenseIQ pri 200 °C, povprečni rezultati

* * Način SenseIQ pri 170 °C

*** v primerjavi z modelom Philips HP8372

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Dodatno
avtomatski izklop, hitro segrevanje, hladna konica, ioni
Vrsta oblikovalnika las
ravnalec las
Cached: Wed, 17 Jul 2024 22:41:42 GMT