Išči

PHILIPS DVT1600 diktafon

ID: 20539636
94,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Diskretno snemanje s samodejnim pretvorbo govora v besedilo
Zajemite vsako besedo na pomembnih sestankih ali pogovorih z novim pisalom Philips VoiceTracer Audio Recorder Pen. S svojim elegantnim dizajnom in funkcionalnostjo, ki je enostavna za uporabo, je snemalno pero popoln spremljevalec v vsaki situaciji. V pisalo vgrajen 360° mikrofon je zelo občutljiv in lahko zajame glasove v čisti zvočni kakovosti. Popoln je za snemanje pogovorov ali samo zapisovanje idej na poti. V kombinaciji s programsko opremo Sembly's AI Speech-to-Text Cloud Software lahko celo svoje posnetke hitro in natančno pretvorite v besedilo. Preprosto naložite svoje datoteke v Sembly, ko se vrnete za računalnik, in pustite, da samodejno pretvori vaše posnetke v besedilo namesto vas.

 

Lastnosti
Visokokakovosten 360° mikrofon za odlično kakovost zvoka
Visokokakovosten 360° mikrofon zagotavlja čisto kakovost zvoka pri snemanju zapiskov, pogovorov ali sestankov, za vašo mizo ali na poti.

Snemanje z enim dotikom za večjo enostavnost uporabe
Izkusite enostavno snemanje z našim peresom za snemalnik zvoka z upravljanjem z enim samim gumbom, zaradi katerega je zajemanje pomembnih zapiskov in pogovorov preprosto. Pritisnite gumb, da vklopite napravo in začnete snemati. Isti gumb izklopi snemanje, ko končate.

32 GB notranjega pomnilnika za izjemno dolg čas snemanja
Z 32 GB vgrajenega pomnilnika lahko vaš snemalnik zajame večurno neprekinjeno snemanje. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, da bi zamudili eno besedo na pomembnih sestankih ali pogovorih.

Diskretna oblika, idealna tudi za občutljive situacije
Pero za snemalnik zvoka je tudi neverjetno diskretno, zaradi česar je idealno za občutljive situacije, kjer je standardni snemalnik preveč očiten. Njegova kompaktna velikost pomeni, da ga zlahka pospravite v žep, aktovko ali torbo, tako da ga lahko vzamete s seboj kamorkoli greste.

Ergonomska oblika za udobno pisanje in enostavno prenašanje
Zaradi lahke in ergonomske zasnove je pero za snemalnik zvoka popolno za nošenje s seboj ves dan in udobno za pisanje. Praktična sponka omogoča pritrditev na oblačila in prostoročno snemanje.

Vgrajen vmesnik USB za enostaven prenos datotek
Snemalnik ne zahteva posebne namestitve. Preprosto priključite snemalnik v svoj PC ali Mac in predvajajte svoje datoteke ali jih takoj prenesite v svoj računalnik. Vaš diktafon lahko uporabite tudi kot pomnilniško napravo USB.

Dolg čas delovanja baterije za zajemanje celo obsežnih sestankov
Polnilna baterija peresa pomeni, da vam ne bo treba kupovati novih baterij. Če se baterija izprazni, se vaš posnetek shrani, preden se naprava sama izklopi.

Samodejno pretvorite svoje posnetke v besedilo, do trikrat hitreje kot tipkanje
Končajte dolgočasno tipkanje in ustvarite besedilne dokumente neposredno iz posnetih zvočnih datotek. Uporaba programske opreme Sembly Speech-to-Text je vsaj trikrat hitrejša od vnašanja dokumenta sami. Preprosto posnemite svoje zapiske, intervjuje ali sestanke, jih naložite v Sembly in skoraj v trenutku prejmite pisni dokument.

Samodejni zapisniki sestankov s transkripcijo več govorcev za enostavno spremljanje
Če želite snemati sestanke, programska oprema Sembly Speech-to-Text ustvari samodejne zapisnike sestankov, tako da se lahko osredotočite na pogovor in vas ne moti pisanje zapiskov. Zahvaljujoč identifikaciji z več zvočniki lahko jasno prepoznate, kdo je kaj rekel.

Preprosto delite svoj glas ali posnetke sestankov s sodelavci, družino ali sošolci
Sembly omogoča shranjevanje prepisov v računalnik v formatu PDF ali markdown. Svoje glasovne posnetke in prepise lahko preprosto delite s sodelavci, družino ali sošolci, tako da jim preprosto pošljete povezavo. Za večjo zasebnost lahko svoji povezavi dodate geslo.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vir napajanja
baterija
Teža
25 g
Snemanje v stereo tehniki
ne
Predvajanje formatov
WAV
Polnjenje baterije preko usb
da
Pc vmesnik
da
Kapaciteta shrambe [GB]
32
Analogno/digitalno
digitalni
Globina [cm]
1.1
Širina [cm]
1.5
Teža [kg]
0.02
Višina [cm]
14.5
Cached: Tue, 30 Apr 2024 04:29:57 GMT