Išči

PHILIPS DVT4110 diktafon

ID: 20539637
149,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Izjemen posnetek, takoj deljen
Zajemite predavanja in oddaljene zvočnike v izjemni kakovosti zvoka zahvaljujoč trem specializiranim mikrofonom visoke ločljivosti. Snemajte in upravljajte svoj snemalnik na daljavo z aplikacijo za pametni telefon za še večjo prilagodljivost. Prek aplikacije preprosto delite svoje datoteke s svetom.

 

Lastnosti
Trije mikrofoni visoke ločljivosti za najboljše zvočno snemanje v svojem razredu
Za čim bolj naravno snemanje zvoka v studijski kakovosti zvoka je potrebnih več ključnih komponent: visoko razmerje med signalom in šumom, zelo dinamični mikrofoni za zajemanje mehkih tonov in glasnih bobnov, visokokakovostno vzmetenje mikrofona, da se prepreči pobiranje hrup pri oprijemu, močna ločitev levega in desnega kanala za učinek, podoben živemu človeškemu ušesu.

Stereo snemanje MP3 in PCM za jasno predvajanje in enostavno skupno rabo datotek
Posnemite svoje posnetke v formatu stereo MP3 ali PCM. Priljubljeni format datoteke MP3 vam omogoča predvajanje datotek tako rekoč kjer koli in jih preprosto delite z drugimi. Format PCM (WAV) omogoča stereo snemanje nestisnjenega zvoka brez izgub v zvočni kakovosti, podobni CD-ju.

8 GB notranjega pomnilnika za do 88 dni snemanja
Zajemite in shranite do 88 dni neprekinjenega snemanja zahvaljujoč 8 GB notranjega pomnilnika. Reža za pomnilniško kartico microSD za do 32 GB dodatnega pomnilnika zagotavlja skoraj neomejeno zmogljivost snemanja

Litij-ionska polimerna baterija za izjemno dolgo snemanje
Visoko zmogljivo litij-ionsko polimerno baterijo je mogoče preprosto polniti prek standardnega priključka USB C. To zagotavlja podaljšano življenjsko dobo baterije za izjemno dolgo snemanje do 36 ur, kar zagotavlja, da bo vaš snemalnik vedno pripravljen za delo, ko ste vi.

Brezplačna aplikacija za pametni telefon za daljinsko upravljanje zvoka
Upravljajte snemalnik zvoka s pametnim telefonom, tudi na daljavo. Aplikacija Philips VoiceTracer omogoča veliko lažje in priročnejše snemanje dogodkov, kot so predavanja. Snemalnik lahko postavite v sprednji del prostora blizu govornika, se usedete zadaj in še vedno udobno nadzorujete snemanje, ne da bi prekinili predavanje. Aplikacijo Philips VoiceTracer lahko brezplačno prenesete iz Apple App Store ali Google Play Store.

Aplikacija za pametni telefon za preprosto deljenje posnetkov
Prenesite svoje posnetke naravnost iz Philips VoiceTracer v pametni telefon prek Wi-Fi in jih takoj delite s prijatelji in družino s priročno aplikacijo Philips VoiceTracer. Za prenos in skupno rabo datotek snemalnika ni več treba priključiti na računalnik s kablom.

Velik barvni zaslon za jasne informacije o statusu snemanja
Velik barvni zaslon ponuja ostre slike, zaradi česar je lažje videti in prebrati vse na prvi pogled. Jasen uporabniški vmesnik podpira sedem jezikov in je optimiziran za preprosto in intuitivno upravljanje.

Avdio scene za samodejno popolne nastavitve zvoka v vsaki situaciji
Philips VoiceTracer ima prednastavljene prizore, ki samodejno prilagodijo zvočne nastavitve snemalnika glede na to, kaj želite posneti, naj bodo to zapiski, zvok za prepoznavanje govora, intervjuji, predavanja, glasba ali sestanki.

Plug and play v sistemih Windows, macOS in Linux
Snemalnik ne zahteva posebne namestitve. Preprosto priključite snemalnik na svoj PC ali Mac in predvajajte svoje datoteke ali jih takoj prenesite v svoj računalnik.

Nosilec za stojalo za optimalno stabilno pozicioniranje
Integriran navoj za stojalo omogoča namestitev snemalnika na stojalo ali kamero za zajem še jasnejšega zvoka v optimalnem in stabilnem položaju.

Funkcije pametnega snemanja in predvajanja za najboljše rezultate snemanja
S funkcijami pametnega snemanja je še lažje doseči osupljive zvočne rezultate. Funkciji vnaprejšnjega snemanja in časovnika poskrbita, da ne zamudite niti enega bita. Glasovno aktivirano snemanje je priročna funkcija za prostoročno snemanje, ki prekine snemanje, ko nehate govoriti, in se samodejno nadaljuje, ko znova začnete govoriti. Posnetke lahko urejate tako, da del prepišete ali na koncu dodate nov posnetek. Dolge posnetke je mogoče samodejno ali ročno razdeliti v ločene datoteke za lažje urejanje ali skupno rabo. Funkcije pametnega predvajanja, kot so zaznamki in filtri, prav tako olajšajo in hitreje najdejo posnetek, ki ga iščete.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vir napajanja
Li-ion baterija
Teža
91 g
Snemanje v stereo tehniki
da
Reža za pomnilniško kartico
da
Predvajanje formatov
WAV, MP3
Polnjenje baterije preko usb
da
Pc vmesnik
da
Kapaciteta shrambe [GB]
8
Analogno/digitalno
digitalni
Globina [cm]
1.9
Širina [cm]
4.7
Teža [kg]
0.09
Višina [cm]
12.9
Mikrofoni (število )
3
Cached: Tue, 30 Apr 2024 03:20:08 GMT