VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkePHILIPS Fidelio brezžične ušesne slušalke

PHILIPS Fidelio brezžične ušesne slušalke

ID: 695242-c346301
99,99 €
Barva
črna
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

PHILIPS Fidelio T1BK brezžične ušesne slušalke 

 

Resnično brezžične slušalke Fidelio T1BK

Zasnovano za življenje na poti. Prepustite se glasbi. Prostoren, podroben zvok teh vrhunskih resnično brezžičnih slušalk vas postavi v srce melodije. Naša najboljša funkcija odpravljanja šumov in varno, zanesljivo prilaganje poskrbita, da je vaš svet odet v melodije, kjerkoli ste.

 

Philips Fidelio. Bogat, naraven zvok.

Elektronska plesna ali rock glasba, klasična ali hip hop glasba – s temi avdiofilskimi slušalkami boste vse slišali, kot bi bili v snemalnem studiu. Akustične enote Balanced Armature poskrbijo za iskrive visoke tone in polne, naravne vokale. Dinamične akustične enote ustvarijo globoke in natančne nizke tone ter bogate instrumentalne teksture.

 

Povsod se prepustite zvoku. Noise Canceling Pro+

Te resnično brezžične slušalke bodo ustvarile popolno okolje za poslušanje, ne glede na to, kje ste. Hibridno odpravljanje šumov blokira neželene zvoke s pomočjo vrhunske strojne opreme in napredne obdelave zvoka. Penaste ušesne blazinice Comply zadušijo šume in dodatno pripomorejo k izkušnji, hkrati pa nudijo varno in udobno prileganje.

 

Zasnovano za poslušanje. Dovršena zasnova slušalk Fidelio.

Prepustite se slogu, ki bo tako edinstven kot vaš glasbeni okus. Pristno zasnovo slušalk Fidelio na teh čudovitih ušesnih slušalkah zaznamujejo okrogli detajli iz brušene kovine. Okrasni detajli iz reliefnega usnja Muirhead dodajo pridih mehkobe in prefinjenosti zaobljenemu kovinskemu polnilnemu etuiju.

 

Izredno razločni klici. Odpravljanje šumov zaradi vetra.

Več mikrofonov in namenski algoritem poskrbijo za zvok vašega glasu in odpravijo šume v vaši okolici. Filtriran je tudi piš vetra, da vas bodo jasno slišali tudi na prostem.

 

Aplikacija Philips Headphones. Izkušnjo prilagodite po svojih željah.

Z aplikacijo Philips Headphones lahko prilagodite stopnjo odpravljanja šumov tako, da preklapljate med prednastavljenimi načini, z aplikacijo pa lahko aktivirate tudi odpravljanje šumov zaradi vetra. Z izenačevalnikom lahko natančno nastavite frekvenčni odziv, ki bo ustrezal vašemu okusu.

 

Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Namen uporabe
MP3
Vrsta zvoka
stereo, stereo
Način nošenja slušalk
za v uho
Garancija v letih
2
Žična/brezžična tehnologija
brezžična
Vrsta slušalke
ušesna
Vgrajen mikrofon
da
Povezljivost
brezžične (BT true wireless)
Barva
bela
Cached: Mon, 29 Apr 2024 07:42:23 GMT