VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

PHILIPS MG9553/15 set za oblikovanje

ID: 20751652
-30% s kodo VIKEND
169,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

All-in-One Trimmer

Serija 9000

Oblikujte svoj osebni videz z vrhunskim kompletom za britje obraza, glave in telesa. Ta kombinacija našega najnaprednejšega prirezovalnika iz nerjavnega jekla in oblikovalnika OneBlade omogoča izjemno natančno prirezovanje in oblikovanje, da lahko ustvarite čisto svoj slog.

 

Natančnost nerjavnega jekla

Natančno prirezovanje, ostri robovi in priročno britje

  • Ultimativni komplet za oblikovanje
  • 20 v 1: obraz, glava in telo
  • Glavnik za natančno prirezovanje
  • Edinstvena tehnologija OneBlade

Enakomerno prirezovanje v eni potezi

Patentiran glavnik za prirezovanje ima 11 nastavitev dolžine od 1 do 3 mm, kar omogoča enakomerno prirezovanje na želeno dolžino.

OneBlade za čiste linije in ostre robove

Hitro premikajoča se rezilna enota (6000-krat na minuto) zagotavlja moč tudi za najdaljše dlake, premaz za boljše drsenje in zaokrožene konice pa ščitijo kožo, tako da lahko udobno oblikujete in obrijete brado. Prirežite dlačice na licih, bradi in vratu za natančno oblikovano brado.

Dolgotrajno delovanje za natančne rezultate

Rezila prirezovalnika iz nerjavnega jekla ostanejo tako ostra kot na začetku za dolgotrajno delovanje. Olje ni potrebno.

Prirezovalnik, ki se prilagaja vaši bradi

Prirezovalnik preverja gostoto brade 125-krat na sekundo in poveča moč, tam kjer jo potrebujete, tudi za gosto, močno in dolgo brado.

Vrhunsko oblikovanje pričeske ter dlačic na obrazu, glavi in telesu

Ta popoln komplet za oblikovanje je sestavljen tako, da v popolnosti dopolnjuje vašo rutino oblikovanja. Trpežni prirezovalnik je izdelan tako, da zagotavlja natančno in močno rezanje dlačic na obrazu, glavi in telesu, medtem ko sta rezilo OneBlade in njegova edinstvena tehnologija odlična za oblikovanje in britje dlačic vseh dolžin na obrazu.

Ultimativni komplet za natančno oblikovanje

Ta komplet za oblikovanje z več glavniki ima 27 nastavitev dolžine od 0,2 do 20 mm v natančnih korakih do 0,2 mm za enakomerno prirezovanje krajših in daljših brad. Ozka zasnova natančnega prirezovalnika omogoča popolno oblikovanje majhnih podrobnosti okoli ust. Za popolno brado oblikujte rob z oblikovalnikom OneBlade. Obojestransko rezilo brije v obeh smereh in ščiti kožo med britjem lic, brade ali vratu.

Poslovite se od dlak na telesu

Naš nastavek brivnika za telo poskrbi za udobno britje od vratu navzdol. Edinstvena zaščita za kožo ščiti občutljive predele, ko prirezujete tudi 0,5 mm kratke dlake. Dlake lahko prirezujete tudi z dvema pritrdljivima glavnikoma.

30 % hitrejše prirezovanje las**

S posebej širokim 41-mm strižnikom iz nerjavnega jekla, ki z vsako potezo postriže več, lase postrižete 30 % hitreje**. Oblikujte pričesko po svoji želji s posebej širokimi glavniki za lase dolžine 4, 9, 12 in 16 mm.

Enostavno in udobno prirezovanje obrvi

Z namenskim glavnikom za obrvi enostavno poskrbite za urejene in čiste obrvi.

Rezalnik z enim polnjenjem deluje 4 tedne*

Zmogljiva litij-ionska baterija prirezovalnika omogoča do 120 minut uporabe z možnostjo 5-minutnega hitrega polnjenja za dolgo življenjsko dobo in maksimalno moč. OneBlade deluje do 30 minut, tako da imate dovolj časa za oblikovanje in britje brade.

Vodoodporen za priročno uporabo in enostavno čiščenje

Komplet za oblikovanje je vodoodporen, zato ga lahko brez skrbi uporabljate pod prho in ga preprosto očistite pod tekočo vodo.

Vedno pripravljeni, saj ste obveščeni, ko je treba aparat napolniti

Indikator baterije prirezovalnika kaže stanje baterije: skoraj prazna, prazna, se polni ali polna. Tako vas med prirezovanjem ne bo nikoli presenetila prazna baterija.

Preprosta oprijem in nadzor

Vrhunski prirezovalnik iz nerjavnega jekla in OneBlade z ergonomskim gumijastim ročajem omogočata enostavno držanje in usmerjanje ter nudita vrhunsko udobje in nadzor.

 

*Na osnovi prirezovanja obraznih dlačic 2,3-krat na teden, vsakič v povprečju po 11,5 minute

** V primerjavi s prirezovalnikom vse v enem Philips brez 41-mm rezalnega elementa

Tehnične podrobnosti
Čas delovanja do (min)
120
Čas polnjenja
1 h
Garancija v letih
2
Čas delovanja do [min]
120
Čas polnjenja [h]
1
Vrsta.
brezžični
Dolžina striženja
0,2 - 20
Material rezil
Nerjaveče jeklo
Pralen
da
Nastavki
nastavek za nosne in ušesne dlačice, nastavek za oblikovanje brade, nastavek za striženje brade in brkov, nastavek za striženje las
Dodatno
Torbica
Cached: Sat, 27 Apr 2024 16:41:43 GMT