VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiMali gospodinjski aparatiPriprava kaveKavni aparatiPHILIPS SAECO SM8889/00 Xelsis Suprema Kavni aparat

PHILIPS SAECO SM8889/00 Xelsis Suprema Kavni aparat

ID: 20460734
UAU CENA
1.699,99 €

ali od 43,58 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Saeco Xelsis Suprema

Kavni aparat brez primere z dovršeno italijansko izdelavo in najnovejšo intuitivno, povezano tehnologijo ter velikim barvnim zaslonom na dotik. Pripravi izvrstno kavo, še bolj prilagojeno osebnemu okusu kot kdaj koli prej.

 

Popolnost po vašem okusu ob vsaki pripravi

Iztisnite najboljše iz kavnih zrn z BeanMaestro

  • 22 kavnih napitkov iz svežih zrn (size: 14)
  • 8 uporabniških profilov
  • CoffeeMaestro
  • Veliki barvni zaslon TFT na dotik

 

Z 22 okusnimi napitki boste zadostili vsem željam po kavi

Odkrijte svet kave in zadostite vsem željam glede na svoje razpoloženje z 22 okusnimi napitki. Od bolj znanih napitkov, kot sta espresso in cappucino, do posebnih, kot sta italijanski espresso z malo mleka in bela kava.

 

Prilagodite do 8 profilov in shranite najljubše napitke

Najljubše kavne napitke družinskih članov in prijateljev lahko shranite v 8 različnih uporabniških profilov za hitro izbiro na zaslonu na dotik visoke ločljivosti. Enostavno prilagajanje profilov do najmanjše podrobnosti.

 

Najnaprednejši barvni zaslon na dotik

Saecov najnaprednejši 7,84-inčni visokoločljivostni barvni zaslon se ponaša z intuitivnim vmesnikom, s čimer omogoča natančno upravljanje in možnost ogleda videoposnetkov z navodili. Osupljiv velik zaslon vam pomaga pri pripravi popolne skodelice kave z natančnim upravljanjem in preglednostjo.

 

Iztisnite najboljše iz kavnih zrn z BeanMaestro

BeanMaestro samodejno prilagodi nastavitve priprave, da iz izbranih kavnih zrn izvleče najboljši okus in aromo. Enostavno izberite vrsto in praženost zrn ter dovolite, da BeanMaestro poskrbi za ostalo.

 

Z vmesnikom CoffeeEqualizer Touch+ lahko prilagodite do 7 nastavitev za kavne napitke

Ustvarite vaš najljubši recept s CoffeeEqualizer Touch+. Prilagodite kavo točno po vaših željah, tako da prilagodite moč, količino kave in mleka, temperaturo, okus, količino mlečne pene ter celo vrstni red kave in mleka. Po želji lahko uporabite tudi funkcijo dvojne kave ExtraShot za večjo intenzivnost kave. Aparat si bo zapomnil vaše izbire in vam podal ekskluzivna, prilagojena priporočila, s katerimi boste odkrili nove recepte za kavo ter različne lastnosti in funkcije aparata.

 

CofeeMaestro za preprosto prilagajanje popolne skodelice kave

S CoffeeMaestro lahko preprosto prilagodite popolno skodelico kave. Med 3 prednastavitvami izberite želeni profil okusa – Delicato, Intenso, Forte. Aparat lahko samodejno prilagodi nastavitve priprave, kot so moč, količina kave in čas predhodnega vlaženja, s čimer zagotovi ravno pravi okus.

 

LattePerfetto za gosto mlečno peno s fino teksturo

Zunanji vrček za mleko s Philipsovo tehnologijo LattePerfetto ustvari gosto mlečno peno s fino in svilnato teksturo.

 

Povezava aparata z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi

Aparat ima vgrajeni vmesnik Wi-Fi, ki zagotavlja, da ne spregledate nobenega dela postopka, omogoča nemoteno upravljanje izboljšanih uporabniških funkcij na zaslonu aparata in ima celo funkcijo za naročanje nadomestnih izdelkov in dodatne opreme (če je na voljo v vaši državi). Redne posodobitve temeljijo na izboljšavah programske opreme in učenju aparata za boljše in bogatejše izkušnje ter kar najboljši izkoristek aparata.

 

Intuitivno vzdrževanje za nespremenljivo kakovost kave

Na barvni intuitivni nadzorni plošči na zaslonu lahko enostavno preverite stanje aparata in čiščenja. Nadzorna plošča zagotavlja priročen pregled nad informacijami o različnih stanjih, na primer o ravni vode in potrebni menjavi filtra AquaClean.

 

S Philipsovim trpežnim keramičnim mlinčkom lahko pripravite vsaj 20.000 skodelic kave

Philipsov najbolj trpežen mlinček iz vaših zrn izvleče najboljše okuse in arome. Izdelan je iz 100-odstotne keramike, zaradi česar je izjemno trden in natančen in bo poskrbel za vsaj 20.000 skodelic okusne, svežo mlete kave. Mlinček enostavno prilagodite po vašem okusu z 12 nastavitvami.

 

Intuitivno vzdrževanje za nespremenljivo kakovost kave

Na zaslonu lahko enostavno preverite stanje aparata in čiščenja. Nadzorna plošča zagotavlja priročen pregled nad informacijami o različnih stanjih, na primer o ravni vode in potrebni menjavi filtra AquaClean. AquaClean je Philipsov patentiran vodni filter, ki izboljša kakovost kave s prečiščeno vodo in preprečuje nabiranje vodnega kamna v aparatu. Z redno menjavo filtra lahko skuhate do 5000* skodelic kave brez odstranjevanja vodnega kamna.

 

*Izračunano na osnovi 8 menjav filtra, kot je navedeno na aparatu. Dejansko število skodelic je odvisno od izbranih vrst kave ter vzorcev izpiranja in čiščenja.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Moč [W]
1500
Pritisk črpalke [bar]
15
Prostornina posode [l]
1.7
Vrsta kavnega aparata
espresso
Cached: Sat, 27 Apr 2024 15:55:02 GMT