VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

PHILIPS TAB8507 soundbar

ID: 20479101
519,99 €

ali od 13,85 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

The One pripelje kino v vašo dnevno sobo

Soundbar The One z brezžičnim nizkotoncem prinaša pravo izkušnjo kina v vsak dom. Posebni centralni zvočniki reproducirajo razločljive vokale, medtem ko sistem Dolby Atmos poskrbi za neverjeten, pristen prostorski zvok.

 

 

3,1-kanalni. Največja izhodna moč 600 W. Bogat, mogočen zvok.

Ta soundbar prinaša največ 600 W (300 W RMS pri 10 % THD) mogočnega in bogatega zvoka v vse, kar gledate. 3.1-kanalni sistem napolni vsak prostor z navdušujočo filmsko glasbo, gromkimi učinki in kristalno jasnimi dialogi. Brezžični nizkotonec ojača vsako eksplozijo in vsak ritem.

 

Pristen kinematografski zvok Dolby Atmos v domačem okolju.

Povečajte dramatičnost trenutka, ne glede na to, kaj gledate. Ta Soundbar, ki podpira Dolby Atmos, reproducira tako globoke kot visoke tone in tako ustvarja navidezni tridimenzionalni prostorski zvok, ki vas obdaja z vseh strani.

 

Dva nagnjena zvočnika za širši zvok

Razširite zvok! Dva dodatna visokotonca na straneh Soundbara razširita zvok in omogočata jasno razločevanje glasbenih instrumentov. Vsak instrument v orkestru boste slišali natančno, kot bi bili zares v dvorani.

 

Način Stadion EQ. Stadion v vašem domu.

Doživite razburljivost ogleda tekem v živo kar v svoji dnevni sobi. Z načinom Stadion EQ se boste potopili v hrup množice, kot bi zares sedeli na stadionu! Predajte se navdušenju ob vsakem ključnem trenutku – ob kristalno čistem zvoku komentatorja.

 

Philipsov brezžični domači sistem. Preprosto pretakanje zvoka v domačem okolju.

Ta Soundbar, združljiv s Play-Fi, zagotavlja popoln zvok domačega kina. Soundbar povežite s katero koli zunanjo pametno napravo v vašem domu. Povezljivost DTS Play-Fi in aplikacija Philips Sound omogočata brezžično pretakanje glasbe v domačem omrežju.

 

Domači kino DTS Play-Fi. Brezžični prostorski zvok.

Ta Soundbar, združljiv s Play-Fi, zagotavlja popoln zvok za domači kino. Skrbi za popolnoma sinhronizirano pretakanje zvoka v visoki kakovosti med vsemi združljivimi zvočniki, televizorji in Soundbari ter ustvari pravi prostorski zvok, ki izboljša vašo izkušnjo z zvokom domačega kina.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta hišnega kina
3.1
Cached: Mon, 29 Apr 2024 11:32:45 GMT