VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgralni pripomočkiVR očalaPICO G2 4K očala za navidezno resničnost

PICO G2 4K očala za navidezno resničnost

ID: 20468132
489,99 €

ali od 13,05 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pico G2 4K

 

Pico G2 so očala za navidezno resničnost, ki jih je razvil Pico Interactive, podjetje, specializirano za ustvarjanje strojne in programske opreme za navidezno resničnost. Zasnovana so kot lahka in prenosna očala, ki jo lahko preprosto vzamete s seboj.

Ena od ključnih značilnosti Pico G2 je njegova samostojna zasnova, kar pomeni, da za delovanje ne potrebuje računalnika ali dodatne strojne opreme. Vsebuje procesor Qualcomm Snapdragon 835 in 4 GB pomnilnika, zaradi česar lahko izvaja izkušnje virtualne resničnosti z visoko vizualno kakovostjo. Ima tudi zaslon visoke ločljivosti in vgrajen zvok, kar uporabnikom omogoča, da se popolnoma potopijo v virtualno resničnost, brez potrebe po zunanjih napravah.

Pico G2 vsebuje gumbe na desni strani slušalk za krmarjenje po menijih in interakcijo z virtualnimi okolji. Vsebuje tudi sledenje 3DOF, ki očalom omogoča sledenje uporabnikovih gibov glave v treh dimenzijah, vendar ne sledi njihovemu gibanju v fizičnem prostoru. Podpira tudi igranje na več platformah, kar pomeni, da lahko uporabniki dostopajo do široke palete vsebin navidezne resničnosti iz trgovine Pico in drugih platform, kot je SteamVR.

Na splošno so Pico G2 prenosna in priročna očala za virtualno resničnost, ki uporabnikom omogočajo, da se popolnoma potopijo v virtualna okolja in z njimi komunicirajo na naraven način. Je odlična izbira za vse tiste, ki želijo prenosno napravo, ki pa je hkrati možna dostaviti impresivno grafično izkušnjo.

Tehnične podrobnosti
Igralna platforma
Drugo
Brezžična povezava
da
Barva
črna
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 29 Apr 2024 06:52:38 GMT