Išči

Povezan dom je le klik stran

Pametne naprave nas obkrožajo na vsakem koraku. Zakaj bi torej bil vaš dom drugačen? Zakaj vam ne bi olajšal življenja in vsakodnevnih opravil? Raziščite ponudbo naprav in pripomočkov, s katerimi lahko popolnoma enostavno običajen dom spremenite v precej bolj pametnega.

Povezan dom - kaj je to?

Živimo v svetu, kjer nas pametne naprave obkrožajo domala na vsakem koraku. Pametni telefoni, ki so pravzaprav pravi mali računalniki, pametne ure, ki so podaljšek vašega telefona, pametni avtomobili, ki parkirajo brez voznika, pametni roboti, ki nam lajšajo dnevna opravila ...

Zakaj bi torej bil vaš dom drugačen? Zakaj vam ne bi olajšal življenja in vsakodnevnih opravil? Raziščite ponudbo naprav in pripomočkov, s katerimi lahko popolnoma enostavno običajen dom spremenite v precej bolj pametnega.

Pametni robotski sesalniki
Pametni robotski sesalniki

Čiščenje je lahko zabavno!

S svojim pametnim telefonom ali drugo pametno napravo vključite robotski sesalnik in imejte popoln nadzor nad sesanjem brez vaše prisotnosti doma. Navigirajte med prostori, izberite suho ali mokro čiščenje in čas, ki bi ga porabili za čiščenje, namenite rajši svojim najdražjim.

Naj vas ob prihodu domov pričaka čisto stanovanje.

 

Klik do robotskih sesalnikov

Pametni pralni stroji
Pametni pralni stroji

S pametnim pralnim strojem lahko privarčujete pri porabi električne energije, čista oblačila pa so oddaljena le klik stran.

Povežite svoj pametni telefon (ali drugo napravo) s pralnim strojem in poskrbite, da bodo vaša oblačila čista že preden pridete domov. 

Nadzorujte vaš nov pralni stroj - kjerkoli in kadarkoli.

 

Klik do pralnih strojev

Polnilne postaje Wallbox
Polnilne postaje Wallbox

Polnilnice za električna vozila so zasnovane posebej za domača, poljavna ali poslovna parkirišča in so primerne za vsa električna vozila.

Kljub svoji majhnosti zagotavljajo izjemno zmogljivost in hitrost polnjenja. Povezljivost prek povezave WiFi, Ethernet ali Bluetooth omogoča popoln nadzor ter varno polnjenje.

Spoznajte rešitve revolucije električne mobilnosti na vašem domu.

 

Klik do postaj

Pametni senzorji in kamere
Pametni senzorji in kamere

Izberite začetni komplet za varovanje doma ali raziščite senzorje in kamere po vaši meri.

Pametne kamere in senzorji so naše oči, kadar nas ni doma. S pomočjo telefona ali tablice lahko od koderkoli spremljamo dogajanja v našem domu.

Zahvaljujoč hitro razvijajoči tehnologiji, ki nudi 24-urno rešitev nadzora, lahko učinkovito nadzorujemo in enostavno zaščitimo svoj dom. In kar je najbolj pomembno, varnostni sistemi, ki so bili še nedolgo nazaj v domeni peščice bogatih in slavnih oseb, so sedaj cenovno dostopni širšemu krogu uporabnikov.

 

Klik do senzorjev

Pametna svetila

Poskrbite za pravo izbiro osvetlitvepametnimi svetili.

Prilagodite barvno temperaturo, njeno svetlost in seveda barve. Pametna svetila in žarnice so narejena tako, da je mogoče nadzirati njihovo svetilnost. Z najnižjo svetlobo zagotavljajo osvetlitev ozadja, ki ne moti.

 

Pričarajte si moderen dom s sodobnim dizajnom pametnih svetil.

 

Klik do svetil

Pametna stikala
Pametna stikala

Privarčujte pri porabi električne energije s pametnimi stikali, ki nadzorujejo vklop in izklop tradicionalnih aparatov in svetilk. Tako lahko vsi aparati postanejo pametnejši kot kdajkoli prej.

 

Svojo standardno vtičnico pretvorite v daljinsko krmiljen večfunkcijski priključek, ki ga lahko uporabljate za vklop in izklop priročnih električnih naprav s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

Zagotovite si nadzor nad vsemi vtičnicami in aparati v svojem domu – od koderkoli. Kadarkoli.

 

Klik do stikal

Cached: Thu, 22 Feb 2024 01:22:50 GMT