Poletni ČRNI PETEK! Uporabi kodo POLETNIBF. Samo še do PONEDELJKA!

0h
0m
0s
Išči

Pralni in sušilni stroji vseh velikosti

Kako velik pralni stroj potrebujem? Se splača kupiti sušilni stroj? Kako dobri pa so pralno-sušilni stroji? Vse to so vprašanja, ki se nam porajajo pri izbiri pralnega stroja. In vse odgovore najdete pri nas! Preveri ekskluzivne naprave, različnih velikosti in vrhunskih blagovnih znamk.

Oglej si vse izdelke →

Prodajni hiti

Aktualna ponudba

Katero zmogljivost pralnega stroja potrebuješ?

Pralni stroji Gorenje Waveactive
Pralni stroji Gorenje Waveactive

Pranje oblačil je lahko zabavno s pralnimi stroji Gorenje WaveActive. Pralni stroji, ki so preprosto zasnovani s poudarkom na prijaznosti okolju, bodo vaše vsakdanje opravilo zelo poenostavili. Vsebujejo najnaprednejše tehnologije ExtraHygiene, SteamTech in FastWash, ki olajšajo čiščenje vseh vrst madežev. So to tudi energetsko učinkoviti, vse do najvišjega energetskega razreda A. S pametnimi rešitvami zagotavljajo popolno uporabniško izkušnjo. 

 

Izberi Gorenje

Pralni stroji Beko
Pralni stroji Beko

Za večja gospodinjstva priporočamo pralne stroje večje zmogljivosti. Med njimi je tudi pralni stroj Beko WUE9622XCW z zmogljivostjo 9kg. Vsebuje pametno tehnologijo SteamCure, ki z nežno močjo pare še bolj učinkovito odstranjuje madeže na oblačilih. Na voljo imate kar 15 različnih programov pranja in med njimi je tudi priljubljeni 14-minutni hitri program, ko potrebujete hitro pranje, opere do kar 2kg umazanega perila. Za vse trdovratne madeže pa je tukaj program StainExpert, ki je zasnovan za odstranjevanje kar 24 različnih vrst madežev, katerih vam ni pred pranjem potrebno posebej očistiti. 

 

Klikni za naprave Beko

Preveri zmogljivosti sušilnih strojev

Priročni in učinkoviti sušilni stroji Bosch
Priročni in učinkoviti sušilni stroji Bosch

Visokozmogljivi sušilni stroji Bosch so primerni za vsako gospodinjstvo. Ponudba je tako široka, da najdeš osnovne sušilne stroje ali tiste, ki so najsodobnejši. Njihova prednost je da, da ne potrebujejo izpušne cevi, zato ga lahko postavitev v kateri koli prostor želite. Bosch ponuja preizkušene aparate, ki so okolju prijazni. Zaznamujejo jih funkcije kot so AutoClean, IronAssist in AutoDry, ki samodejno zazna kdaj je vaše perilo suho za likanje ali pa suho do mere, ko je pripravljeno za zlaganje. Odvisno od želene stopnje suhosti. Ponujajo različne stopnje zmogljivosti, posušijo lahko od 7 do 9kg umazanega perila. 

 

Stroji Bosch

Energetsko učinkoviti sušilni stroji Samsung
Energetsko učinkoviti sušilni stroji Samsung

Samsung sušilni stroji so prijazni okolju in vaši denarnici, saj z vrhunsko toplotno črpalko sušijo perilo bolj ekonomično in bolj učinkovito. Z njimi prihraniš kar nekaj časa, saj vsebujejo funkcijo hitrega sušenja oblačil, tako da ste lahko dobrih pol ure že iz umazanih oblačil v čistih, svežih in dišečih oblačilih. Priporočamo Samsung DV90T6240LH/S7, vključuje funkcijo preprečevanja gubanja in SmartThing aplikacijo, s katero lahko izberete idealno sušenje za pralni program. Ima tudi možnost odpiranja vrat v obe smeri in se tako lahko bolje prilega postavitvi vaše kopalnice. 

 

Izberite naprave Samsung

Pralno-sušilni stroji po zmogljivosti

Pralno-sušilni stroji AEG
Pralno-sušilni stroji AEG

Če nimate prostora za pralni in sušilni stroj, potem lahko izberete en stroj, ki združuje obe funkciji. Priporočamo izbiro pralno-sušilnih strojev AEG, ki se uvrščajo v najvišji energijski razred, kar pomeni da z nizko porabo energije in vode čistijo in sušijo vaše perilo. Kar pa ne vpliva na standard funkcij. Za boljšo učinkovitost skrbijo tudi najboljše tehnologije v njihovih strojih. Pralno-sušilni stroji imajo dve zmogljivosti, eno za pranje in drugo nekoliko manjšo za sušenje. Ko se odločaš katero zmogljivost želiš priporočamo, da pomisliš na število pranj na teden, velikost gospodinjstva in vrste in velikosti perila. AEG lahko povežete tudi s pametnim telefonom, ki prilagodi program pranja in sušenja vašim željam in potrebam. 

 

Kupi AEG

Prihrani čas s pralno-sušilnimi stroji Candy
Prihrani čas s pralno-sušilnimi stroji Candy

Včasih preprosto zmanjka časa za sušenje perila ali pa je preslabo vreme. Mogoče pa vam vlaga povzroča težave v stanovanju. Zaradi naštetih in še več razlogov, so pri blagovni znamki Candy razvili pralno-sušilne stroje, na katere se lahko vedno zanesete. Omogoča vam, da so vaša oblačila čista in suha v samo nekaj preprostih korakih. Pralno-sušilni stroji Candy so izjemno vzdržljivi, imajo ergonomsko obliko, so tihi in delujejo z visoko zmogljivostjo pranja in sušenja. Imajo več različnih programov, ki se prilagodijo vašim potrebam. 

 

Pralno-sušilni stroji Candy

Ekskluzivno pri nas!
Ekskluzivno pri nas!

Pralno-sušilni stroj Hisense WD1014QRAWT z avtomatskim doziranjem detergenta in Wi-Fi upravljanjem poskrbi, da bo vaše perimo vedno sveže in dobro negovano. S pomočjo aplikacije lahko izbirate med 13 programi pranja in dvema programoma sušenja. Je najvišjega energetskega razreda A in ima kar 6kg kapacitete sušenja in 10kg zmogljivosti pranja. S svojo funkcijo AllergyCare poskrbi za učinkovito odstranjevanje pršic in drugih majhnih delcev. 

 

Kupi Hisense

Kako izbrati pravi stroj?

Stvari na katere bodi pozoren pri nakupu pralnega stroja
Stvari na katere bodi pozoren pri nakupu pralnega stroja

Da bomo kupili pravo pralni stroj zase in za naše gospodinjstvo, moramo prej vedeti nekaj informacij. Najprej je pomembno koliko perila naenkrat želimo oprati, saj nam to pove kakšno zmogljivost pralnega stroja potrebujemo. Za gospodinjstva manjša od 3 oseb, priporočamo kapaciteto bobna 7kg. Za 5 ali več člansko gospodinjstvo pa 9-10kg zmogljivosti. Če ste v dilemi, raje izberite večji pralni stroj. Če želiš prihraniti na energiji in vodi, potem izberi energetsko učinkovit pralni stroj. Ne samo po energijskem razredu, ampak tudi z energijsko učinkovitimi funkcijami. Seveda pa ti bo prišel prav tudi pametni pralni stroj, kjer lahko preko aplikacije opravljaš čisto vse. 

Kaj je pomembno pri izbiri sušilnega stroja?
Kaj je pomembno pri izbiri sušilnega stroja?

Sušilni stroji so nam manj poznani pa vseeno v našem vsakdanjiku zelo pomembni. Obstajata dve vrsti sušilnih strojev. 

1. S toplotno črpalko - te so energetsko najbolj učinkoviti, saj oblačila segreva krožeči zrak. So med dražjimi stroji, vendar se investicija kmalu poplača

2. Kondenzacijski sušilni stroj - ta oblačila suši hitreje kot zgornji, hkrati pa porabi veliko več energije. Ko zaključite s sušenjem, je potrebno izprazniti predal za vodo, saj se tam zbira vlaga.

Seveda pa je tako kot pri pralnem stroju pomembna tudi zmogljivost. Le ta nam pove, koliko kilogramov perila lahko naenkrat posušimo. Pri izbiri pa bodi pozoren tudi na funkcije sušilnega stroja.

Cached: Sun, 14 Jul 2024 08:39:44 GMT