Išči

Čas za praznično ustvarjanje v kuhinji!

Pripravljaš praznično pojedino? Izberi UAU naprave za kuhanje in pripravi vrhunske praznične dobrote. Najboljše blagovne znamke, ugodne cene in izdelki na zalogi. Kupi vse potrebne pripomočke in se pripravi na praznike že danes.

Ne zamudi najboljše ponudbe

Za praznični zajtrk potrebuješ...

Katere naprave preprosto moraš imet?
Katere naprave preprosto moraš imet?

 

Da bodo tvoje praznične dobrote reees vrhunske, priporočamo da svojo kuhinjo opremiš z UAU napravami. Najprej potrebuješ prostoren hladilnik, da bodo vse sestavine ohlajene in sveže ter pripravljene za nadaljnjo obdelavo. Ko na računalniku, tablici ali kar na svojem telefonu poiščeš pravi recept, je čas da vse sestavine skrbno pripraviš. Vsekakor priporočamo uporabo vrhunskih pečic, ki omogočajo, da bodo dobrote ravno prav pečene in pripravljene točno ob času, ko pridejo tvoji gostje. 

Prodajni hiti malih gospodinjskih aparatov

Praznični recept
Praznični recept

 

Za praznike imamo različne tradicije priprave jedi. Spodaj ti zaupamo UAU recept za tradicionalno orehovo potico. Potrebuješ naslednje sestavine: jajca, orehi, sladkor, moka, mleko, maslo. Sestavine premešaš skupaj, zgneteš testo in ga namažeš z nadevom. Da bo tvoja potica zares UAU, priporočamo, da se peke lotiš z družino ali prijatelji, saj bo tako še bolj zabavno! Ne pozabi dodati ščepca ljubezni. 

Prodajni hiti bele tehnike

Kako očistiti pečico?
Kako očistiti pečico?

 

Ker je čiščenje pečice lahko tudi zabavno opravilo! Po slastnem praznovanju, je čas za čiščenje pečice. Zate smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov, kako se le-tega lotiti. Najprej iz pečice vzemi vse pekače in jih ločeno očisti v pomivalnem koritu. Ko se pečica ohladi, je pripravljena za čiščenje. V posodico zmešamo UAU čistilo, ki je sestavljeno iz sode bikarbone, alkoholnega kisa in malo limoninega soka. Pečico premažemo z UAU čistilom, pustimo stati 5min in voila! Pečica je sveže očiščena in dišeča ter pripravljena za naslednje kuharske podvige!

Cached: Thu, 22 Feb 2024 01:09:12 GMT