VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

PRENOSNI RADIO BB14BK BLAUPUNKT

ID: 609550
-25 %
79,99 €
59,99 €
Prihranek  20,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Blaupunkt boombox BB14BK omogoča predvajanje glasbenih datotek iz CD diskov, poslušanje priljubljenih radijskih postaj ter USB in Aux povezavo. Naprava lahko shrani do 40 radijskih postaj. LCD zaslon prikazuje trenutno predvajanje ali uro. Napaja se preko napajalnega kabla ali baterij (niso priložene).

 

Danes je prenosni radio predvajalnik obvezen element v najstniških sobah, lepotnih salonih in učilnicah. Prisoten je v vseh prostorih, kjer želimo nežno glasbeno ozadje, poživitev družabnega srečanja ali kjer potrebujemo predvajanje CD-jev z materialom za učenje. Izredna funkcionalnost in preprostost omogočata, da upravljalnik upravljajo tako odrasli kot otroci.



Blaupunkt boombox radio BB14BK je model, ki je opremljen s CD predvajalnikom in lahko predvaja MP3 datoteke. To daje uporabniku možnost, da prisluhne priljubljenim CD-jem ali priljubljenim zvočnim knjigam z veliko izbiro knjig za poslušanje.







Naprava ima tudi FM sprejemnik, ki uporabniku omogoča shranjevanje do 40 radijskih postaj, pri čemer je iskanje zelo preprosto in vzame le malo časa. To funkcijo zagotovo cenijo vsi, ki radi prisluhnejo novicam na priljubljenih radijskih postajah.



BB14BK ima tudi USB vhod, preko katerega lahko povežete zunanje pomnilnike, ki shranijo MP3 datoteke. Predvajalnik bo samodejno dekodiral in predvajal skladbe, shranjene na prenosnih USB pomnilnikih in vam bo omogočal užitek ob priljubljenih skladbah. Poleg tega AUX vhod omogoča povezavo drugih naprav, ki imajo analogni izhod zvoka. Vse kar potrebujete za užitek v boljši kvaliteti zvoka je preprosta povezava.

Radijski predvajalnik se napaja preko priloženega kabla, kot tudi preko 6-ih baterij R14 (niso priložene). Kadar se naprava napaja preko baterij se napajalni kabel lahko hrani v predelu za baterije.

LCD zaslon lahko prikazuje radijske frekvence in predvajalni čas trenutne skladbe na CD-ju ali uro, kar dopolnjuje funkcionalnost tega priročnega radijskega predvajalnika.
Tehnične specifikacije:
CD predvajalnik z MP3 predvajanjem
FM radio s 40-imi spominskimi mesti
Izhodna moč: 2 x 1 W RMS
Teleskopska radijska antena
LCD zaslon
3,5 mm Line-in
Ura
Delovanje na baterije: 6x1,5V LR14 (baterije niso priložene)
Napajanje: AC 230V~50Hz
Dimenzije: 335 x 120 x 230 mm
Teža: 1,52 kg
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Kasetofon
ne
Maksimalna moč
2 W
Predvajanje formatov
ne
RDS
ne
USB priključek
da
Vrsta sprejemnika
digital, digital
DAB sprejemnik
ne
Rds
ne
Maksimalna moč
2
Cached: Sat, 27 Apr 2024 12:48:58 GMT