Izbirnik
Išči
Podpora

Pomoč in naročila

01 362 60 00

[email protected]

pon.–pet.: 9.00–17.00

Reklamacije

01 309 38 18

pon.–pet.: 9.00–17.00

Primerjaj 0
Košarica 0
Prodajalec: (Big Bang)
Top izdelki
Top izdelki
BRAUN BB > Brivniki BRAUN Series 9 9465cc brivnik 692170 362,99 € action
-5 %
Prihranek 21,94 €
362,99 €
384,93 €
Ogrevanje, hlajenje & kvaliteta zraka
Ogrevanje Ogrevanje Hlajenje Hlajenje Vzdrževanje zraka Vzdrževanje zraka
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Tekstilni program
Brisače Brisače
Top izdelki
Weber BB > Žari & pribor Spirit II E-210 GBS 697374 526,39 € action
-6 %
Prihranek 33,60 €
526,39 €
559,99 €
Avto kamere in dodatki
Avto kamere Avto kamere
Big Bang Prodajalci BrezProblema.si
BrezProblema.si
M-2000 d.o.o. (BrezProblema.si)
M-2000 d.o.o., Pri Bajerju 25a, 1234 Mengeš, Slovenija, Matična št.: 3561542000, Davčna št.: SI-81316526
Odpremlja iz države: Slovenija
O prodajalcu
Pestra izbira raznovrstnih artiklov.
Vračila in reklamacije

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopite, nas morate o tem obvestiti v 14 dneh od dneva naročila in ga vrniti najkasneje v 30 dneh na naslov: M-2000 d.o.o., Pri Bajerju 25a, 1234 Mengeš. Skupaj z odstopno izjavo in računom.

Šteje se, da ste pravočasno vrnili blago če izdelke prejmemo v 30 dneh od dneva obvestila o odstopu od pogodbe. Izdelkom, ki se vračajo, mora biti obvezno priložena kopija računa in obrazec za odstop od pogodbe (ali izjava iz katere je to razvidno), da bomo lahko izvedli celoten postopek. V primeru odstopa od pogodbe, krijete vaše stroške vračila blaga.

Vračilo prejetih plačil

V kolikor ste naročeno blago že plačali, vam bomo vrnili vašo celotno kupnino, najkasneje v 14 dneh po vračilu kupljenega izdelka ter po prejetju ustrezne dokumentacije, enako velja za dobropis pravnih subjektov.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopite, morate blago vrniti v 30 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe.

Vračilo prejetih plačil bomo v tem primeru zadržali do prevzema vrnjenega blaga skupaj z ustrezno dokumentacijo.

Prejeta plačila vam bomo vrnili z enakim plačilnim sredstvom, kot ste ga uporabili ob nakupu. Če izdelek ne deluje pravilno, ali ne deluje v skladu z vašimi pričakovanji, prosimo kontaktirajte našo tehnično službo na email [email protected], kjer vam bodo naši svetovalci lahko pomagali s potrebnimi pojasnili. Na ta način se boste izognili morebitni nepravilni uporabi izdelka in poškodbam samega izdelka ter morebitnim poškodbam drugih stvari.

Za izdelke, za katere bomo ugotovili, da so bili poškodovani zaradi nepravilne ali neprimerne uporabe oziroma ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga, reklamacij in vračil ne bomo mogli upoštevati. V kolikor boste želeli tak izdelek po zavrnitvi reklamacije ponovno prevzeti, vam ga bomo pripravili za prevzem v PE Mengeš.

Varstvo podatkov
Pri podjetju M-2000 d.o.o. se zavedamo pomembnosti varstva osebnih podatkov, predvsem zato, ker jih uporabljamo za zagotavljanje ustreznejših storitev in informacij našim uporabnikom. Vsak osebni podatek nam pove malo več o tem, kaj naše uporabnike zanima in nam omogoči, da jih ne obremenjujemo z vsebinami, za katere predvidevamo, da si jih ne želijo. Po drugi strani pa vsak osebni podatek pomeni tudi tveganje – vsi dobro poznamo primere, ko so podjetja neprimerno ravnala z osebnimi podatki, jih posredovala drugim podjetjem, po nesreči razkrila ali izgubila itd. Uredba GDPR, ki jo je sprejela Evropska unija, narekuje visoke standarde, ki določajo, kako se vaši podatki zbirajo, hranijo, vam omogoča vpogled vanje in zahtevo za izbris ter še veliko več. V skladu z zakonodajo in našim zavedanjem pomembnosti tega področja smo pripravili pojasnila o varnosti vaših podatkov in pravicah, ki jih imate kot lastnik podatkov.
Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.

Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz mehanizma: https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/nacrt-za-okrevanje-in-odpornost