VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

R-N2000A R-N2000A ojačevalnik

ID: 20506225
3.699,00 €

ali od 94,82 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Stereo ojačevalnik Yamaha R-N2000A je vrhunski izdelek za vse glasbene navdušence, ki želijo uživati v vrhunski kakovosti zvoka. Ojačevalnik je zasnovan za predvajanje visokokakovostne avdio glasbe in ponuja izjemno funkcionalnost in zmogljivost, ki presega konkurenčne izdelke na trgu.

 

Ena izmed ključnih prednosti Yamaha R-N2000A je njegova integrirana brezžična povezljivost, ki omogoča predvajanje glasbe iz različnih virov. Uporabnikom omogoča brezžično predvajanje glasbe s pametnih telefonov, tabličnih računalnikov ali prenosnih računalnikov prek povezav Wi-Fi, Bluetooth ali AirPlay 2. Ojačevalnik podpira tudi pretočne storitve glasbe, kot so Spotify, TIDAL, Deezer in Qobuz, kar vam omogoča, da poslušate najnovejše glasbene uspešnice v visokokakovostnem zvoku.

Ojačevalnik ima dva kanala, ki zagotavljata moč 100 vatov na kanal pri 8 ohmih, kar zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka in neverjetno izkušnjo poslušanja. Opremljen je s številnimi funkcijami, ki izboljšujejo kakovost zvoka, kot so ESS Sabre DAC, tehnologija YPAO (Yamaha Parametric Acoustic Optimizer) in MusicCast Surround, kar omogoča brezžično povezovanje z drugimi Yamaha MusicCast napravami.

Na sprednji strani ima ojačevalnik tudi digitalni prikazovalnik in vrsto gumbov za upravljanje glasnosti, izbire vhoda in ostalih funkcij, kar omogoča enostavno upravljanje in prilagajanje zvoka.

Yamaha R-N2000A je vrhunski stereo ojačevalnik, ki je primeren za vse glasbene navdušence, ki želijo vrhunsko kakovost zvoka in funkcionalnosti, ki presegajo konkurenčne izdelke na trgu. Z integrirano brezžično povezljivostjo in izjemno zmogljivostjo je ta ojačevalnik popoln za vse vaše potrebe poslušanja glasbe.

 

TEHNIČNE LASTNOSTI

- Yamaha R-N2000A je vrhunski stereo ojačevalec z integriranim omrežnim predvajalnikom.

- Ojačevalec ima izhodno moč 100 W na kanal pri 8 ohmih.

- Vgrajen ima visokokakovostni 32-bitni digitalno-analogni pretvornik ESS Sabre 9007S.

- Podpira visokoresolucijski zvok do 384 kHz/32 bitov in DSD do 11,2 MHz.

- Opremljen je s tehnologijo MusicCast, ki omogoča povezovanje z drugimi Yamaha zvočniki in ustvarjanje brezžičnega multiroom sistema.

- Ojačevalec ima tudi Bluetooth in Wi-Fi povezljivost ter podporo za storitve pretakanja glasbe, kot so Spotify, Tidal, Deezer itd.

- Na voljo ima tudi optični in koaksialni digitalni vhod ter štiri analogne vhode, vključno z gramofonskim vhodom.

- Opremljen je tudi s funkcijami, kot so YPAO-R.S.C. za prilagajanje zvoka vašemu prostoru in Pure Direct mode za neposredno povezavo z digitalnimi viri brez obdelave zvoka.

- Z ojačevalcem je mogoče upravljati prek aplikacije MusicCast ali daljinskega upravljalnika.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Poraba energije v mirovanju [W]
2
Maksimalna moč
160 W
Analogni avdio vhodi
8
Cached: Sat, 27 Apr 2024 09:38:11 GMT