VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

RENPHO zračni masažni aparat za noge

ID: 20992694
83,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 4.6. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 4.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Na voljo še 1 ponudba od 89.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Vsestranska masaža nog, ki pomaga pomiriti stopala s spodbujanjem hitrejšega okrevanja mišic. Ročni krmilnik vam omogoča, da prilagodite funkcije za zmanjšanje mišične napetosti in spodbujanje gibljivosti mišic. KORISTI Zmanjšuje nelagodje v nogah Izboljša mišično aktivnost Sprošča mišice v nogah Hitrejše okrevanje.

 

FUNKCIJE Ročni krmilnik Prilagodite izkušnjo masaže nog prek električno krmiljenega ventila naprav. 2 načina toplotne funkcije Ima toplotno funkcijo, ki zagotavlja toploto za teleta in stopala ter pomaga pri sprostitvi. Nastavljiva telečja folija Preprosto spremenite velikosti z ježki. Visokokakovostna in trpežna tkanina Izdelana iz visokokakovostne in zračne mreže in flanele za vrhunsko udobje in dolgotrajno uporabo. Vgrajen časovnik in prenosna zasnova Masažer nog s toploto se po 20 minutah samodejno izklopi, da se prepreči pregrevanje.

SPECIFIKACIJE Materiali ABS, mreža in flanela Predstava Temperatura: 68 °F - 102 °F Način: 3 Stopnja intenzivnosti: 3 Stopnja ogrevanja: 2 Dimenzije Velikost teleta: 27 in x 12,8 in Teža: 1 kg

KAJ JE VKLJUČENO Priročnik za masažo nog Pro + Adapter torba za shranjevanje

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta aparata za masažo
masaža nog
Cached: Fri, 31 May 2024 23:43:38 GMT