VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasREVLON SMOOTHSTAY COCONUT OIL ravnalnik las

REVLON SMOOTHSTAY COCONUT OIL ravnalnik las

ID: 20531078
UAU CENA
29,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 4.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Z ravnalnikom las Revlon RVST2211PE Smoothstay Coconut Oil s trojno prevlečenimi keramičnimi ploščami in tehnologijo ionizacije dosežete vidno bolj sijoče in gladke lase. To zagotavlja dolgotrajno obstojnost in nežno nego las. Izbirate lahko med 10 natančnimi nastavitvami do 235 °C.

 

Značilnosti:

·        Keramične plošče dobro prevajajo toploto in ščitijo lase pred poškodbami

·        Keramične turmalinske plošče za sijočo pričesko brez kodrov

·        Temperaturno območje je 80 °C - 235 °C

·        Lahko se segreje v 45 sekundah

·        Obdelava površine plošče: s kokosovim oljem

·        Likalnik za lase ponuja ionizacijo za lase brez naelektrenosti

·        Plavajoče likalne plošče se uporabljajo za enakomerno porazdelitev pritiska na lase

·        Primeren tudi za ustvarjanje valov

·        Vrsta zaslona: LED zaslon

·        Likalnik za lase ima porabo energije: 50 W

·        Posebne funkcije: regulacija temperature, primerna tudi za ustvarjanje valov, svetlobna signalizacija delovanja, ionizacija in samodejni izklop

Dosezite unikatno pričesko kot izpod frizerskih rok z likalnikom za lase Revlon RVST2211PE Smoothstay Coconut Oil, ki omogoča tudi kodranje. Plošče likalnika so keramične, enakomerno porazdelijo toploto po površini in tako ni nevarnosti poškodbe las. Turmalin keramične plošče ne samo enakomerno porazdelijo toploto, ampak tudi odpravijo učinek statične elektrike, ki jo preprečuje ustvarjanje negativnih ionov. Lebdeče likalne plošče ščitijo lase pred poškodbami, njihov pritisk je enakomerno porazdeljen. Likalnik za lase ima brezstopenjsko nastavljivo temperaturo od 80°C do 235°C, zato je primeren za številne tipe las. Če imate poškodovane in tanke pramene, izberite nižjo nastavitev, srednjo nastavitev za srednje goste lase in visoko nastavitev za kodraste in porozne lase. Likalnik se segreje v samo 45 sekundah, zaradi česar je likanje bolj udobno.

Enostavno oblikovanje

Ravnalnik ima v svoji opremi generator negativnih ionov, ki deluje kot regulator statične elektrike. Inovativne plavajoče gibljive plošče priročno omejujejo pritisk na lase in tako ščitijo lasna vlakna pred poškodbami. Poleg tega vam ni treba skrbeti za lomljenje las. Ta ravnalnik las lahko preprosto prilagodite svojim potrebam in ga v hipu spremenite v likalnik za kodranje. Zasnovan je tako, da oblikuje in polepša vaše lase, od popolnega ravnega likanja do naravnih valov. Če ste ena tistih posameznikov, ki nikoli niso prepričani, ali so aparat dejansko izklopili, boste pozdravili priročno funkcijo samodejnega izklopa likalnika in lučko za delovanje. Ravnalnik las REVLON je idealen za tiste, ki želijo doseči popolno pričesko z nežnim oblikovanjem.

Enostavno rokovanje in upravljanje

Ravnalnik za lase REVLON ukroti vse vrste las. Opremljen je z varnostno ključavnico, ki služi za zaklepanje plošč. To prednost boste cenili pri shranjevanju. Vključuje praktično zanko, s katero lahko likalnik enostavno obesite.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Dodatno
ioni, hitro segrevanje
Dolžina plošče
25 cm
Premaz plošče
keramika, nanokeramiko in turmalinom
Segrevanje do
235
Vrsta oblikovalnika las
ravnalec las
Dolžina plošče [cm]
0
Vrsta.
ravnalec las
Cached: Fri, 03 May 2024 10:58:33 GMT