Išči

SAMSUNG Galaxy S21 Ultra pametni mobilni telefon

ID: 685256-c343539
1.299,99 €

ali od 34,62 € / mesec

Izračun obrokov
Barva
črna
Kapaciteta shrambe (GB)
128
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Predstavljamo Galaxy S21 Ultra 5G. Zasnovan z unikatno konturno rezano obliko kamere, da ustvari revolucijo v fotografiji – omogoča vam zajem kinematografskega 8K videoposnetka in izrez izjemnih slik, vse v eni potezi. Z najhitrejšim Galaxy procesorjem, najmočnejšim steklom, 5G in celodnevno baterijo Ultra upraviči svoj sloves.

 

Revolucionarna oblika

Predstavljamo drzno in novo obliko kamere, ki je v razredu zase. Je ultravelikosti s konturno rezano obliko kamere, ki brez težav shranjuje najmodernejše leče.

 

Nežen do oči

GORILLA® GLASS VICTUS™ - Naše najmočnejše steklo

Zasnovano za manj prask ter varovanje sprednjega in zadnjega dela telefona. To je najmočnejše Gorilla Glass steklo vseh časov na pametnem telefonu.

 

Revolucija videoposnetkov se začne tukaj

Naredite izjemne portrete, naravnost iz 8K videoposnetka

 

 

8K video je videoposnetek najvišje ločljivosti, ki je na voljo na pametnem telefonu – ima štirikrat več pikslov kot 4K. Snemajte v 8K 24 fps in dobili boste ostre posnetke, ki so videti bolje kot v kinu, nato pa jih naložite in glejte prav na YouTubu.
S funkcijo (8K video slika) lahko naravnost iz 8K videoposnetka potegnete fotografije v visoki ločljivosti. Tako vam ni treba izbirati med snemanjem video posnetkov ali fotografiranjem.

Tekoče in stabilno, a nabito z dogajanjem

Vključite funkcijo izredno mirno in Galaxy S21 Ultra 5G bo začel snemati kot prava akcijska kamera. Umetna inteligenca za stabilizacijo odstrani nenadne premike in omogoči tekoč videoposnetek s stabilizatorjem, čeprav se premikate.

Super gladek videoposnetek s 60 fps prinaša dinamično osveževanje sličic za super tekoči videoposnetek, tudi v slabši svetlobi. Samodejno prilagodi število sličic na sekundo in vaš videoposnetek ostane popoln, tudi, ko gre dan proti mraku.

 

IZKLJUČENA FUNKCIJA IZREDNO MIRNO                                      VKLJUČENA FUNKCIJA IZREDNO MIRNO

Režite, režite in spet režite

108 MP kamera zajame izjemno veliko podrobnosti, razkrila pa vam bo tudi več skritih posnetkov.6 Ta kakovost kamere izraža bogate podatke o barvah z realističnimi podrobnostmi in odtenki, ki ne zbledijo zaradi sonca.

 

 

Revolucionarni sistem za dvojno povečavo stvari približa hitreje, bolj tekoče in ostreje kot katera koli povečava v Galaxy seriji. Skupaj s povsem novim zaklepom povečave so posnetki stabilnejši kot kadar koli prej.

5-NANOMETRSKI PROCESOR - Najhitrejši Galaxy procesor vseh časov

Galaxy prvi 5-nanometrski procesor je dovolj hiter, da sledi dogajanju, da lahko še hitreje naredite več v vseh pogledih pri Galaxy S21 Ultra 5G.

 

VARNOST - Zaklenite telefon

Galaxy S21 Ultra 5G pametni telefon ustreza certifikatu z najvišjo stopnjo varnosti, saj Samsung Knox vaš telefon varuje od čipa naprej, Samsung Knox Vault pa šifrira vaše biometrične avtentikacijske podatke. Večji ultrazvočni senzor prstnih odtisov izboljšuje latenco ter prepoznavo suhih prstov za hitro in natančno odklepanje.

 

PAMETNA BATERIJA - Celodnevna moč je presegla samo sebe

Pametna baterija na Galaxy S21 Ultra 5G pametnem telefonu zdrži ves dan – tudi na 5G. Z maksimalno močjo pri izjemnih 5000 mAh se združi z novim energetsko učinkovitim zaslonom in procesorjem, da deluje tudi po 24 urah.

 

Mirno shranite svoje spomine

Z do 512 GB vgrajenega spomina lahko shranite na tisoče fotografij in videoposnetkov v visoki ločljivosti. OneDrive vam omogoča samodejno sinhronizacijo datotek z oblakom, tako da so zaščitene in preprosto dostopne z vseh vaših naprav.

 

Malce vode ne škodi - Zaščita stopnje IP68

5G

Hiperhitro 5G vam omogoča, da si v trenutku prenesete celotno sezono priljubljene oddaje. Naše vodilno čipovje, ki je združljivo s 5G, zagotavlja, da ste korak pred drugimi z vsakim nalaganjem in prenašanjem datotek. S HyperFast Wi-Fi, prvo Wi-Fi 6E povezavo na svetu, boste dosegli velike hitrosti ter ostali povezani hitro in zanesljivo.

Vse, kar potrebujete za izjemno izkušnjo

Začnite leto 2021 preprostejše. Vsebuje to, kar potrebujete, in nič, kar bi po nepotrebnem napolnilo vaše predale.

  • USB tip C podatkovni kabel
  • Zatič za izmet
  • Kratka navodila

 

*Več informacij: https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-s21-ultra-5g/

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
17,3 cm (6,8")
Tip operacijskega sistema
Android
Tehnologija zaslona - gsm
AMOLED
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
12
Garancija v letih
2
Ločljivost glavne kamere [MP]
108
Ločljivost sprednje kamere [MP]
40
Dual SIM
da
Odklenjen za vse operaterje
da
Ločljivost zaslona
1080x2400
Kapaciteta shrambe (GB)
256 GB
Barva
srebrna
Odporen na vodo in prah
da
Oblika mobilnega aparata
klasični
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
12
Kapaciteta shrambe [GB]
256
Ločljivost zaslona.
1080x2400
Cached: Wed, 08 May 2024 18:31:08 GMT