VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

SAMSUNG Galaxy S24+ pametni mobilni telefon

ID: 20986567-c986884
OBROČNO EOM 0 %Darilo ob nakupu
1.149,90 €

ali od 30,62 € / mesec

Izračun obrokov
Barva
siva
črna
vijolična
rumena
Kapaciteta shrambe (GB)
256
512
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Samsung Galaxy S24+ - Odkrijte najnovejšega člana družine Samsung Galaxy, ki vas bo navdušil z odlično kamero, čudovitimi barvami in neverjetno hitrostjo.

 

Poganjajte podrobnosti s ProVisual pogonom

50 MP. Mega megapiksli

Pravi generator slikovnih pik, ki ne razočara. Nikoli. Posnemite slike visoke ločljivosti, ki bodo brez dvoma prestale zob časa.

Snemajte daleč in dosezite več. Tudi v temi

Ujemite svetle, barvite in jasne fotografije tudi v temi z AI ISP. Končno. Portreti, o katerih ste sanjali. Povečajte sliko 2-krat ali celo 3-krat – resnično ni pomembno. Vsaka razdalja je lahko jasna kot dan, čeprav je v resnici noč.

 

Približajte se z vsakim ščipom prstov

Povečujte s ščipanjem prstov. Povečajte 1-krat, 2-krat ali celo 3-krat. Z umetno inteligenco se ohranja visoka kakovost slik. Slike so jasne, čiste in izjemno ostre, ne da bi izgubili dosti podrobnosti.

Naredite prostor za epsko Povečavo z AI

Naredite osupljive posnetke z živahnimi podrobnostmi z več razdalj kot prej. Približajte se dogajanju in ujemite izboljšane podrobnosti s pomočjo nove Povečave z AI.

Super HDR-predogledi. Izboljšano z AI, še preden naredite posnetek

Z najnovejšo Super HDR-nadgradnjo lahko ujamete živahne posnetke na način, kot jih vidite, od predogleda do objave. Deluje celo, če snemate z aplikacijo Instagram.

Oglejte si Super HDR-predogled, še preden pritisnete na sprožilec. Shranite sliko v svojo Galerijo ali pa jo naložite med svoje objave – v obeh primerih boste videli enako izjemno HDR-kakovost.

Spremenite velikost, popravite fotografijo. Kar tako

Odklenite čarovnijo urejanja fotografij z AI. Zdaj lahko brez truda izpopolnite svoje fotografije in zagotovite, da vsaka slika zasije. Toda to še ni vse. Tudi če ne morete narediti takšnega posnetka, kot ste si ga želeli, lahko Generativno urejanje zapolni ozadja in poskrbi, da neželeni predmeti v trenutku izginejo.

Obkrožite predmet in ga poiščite. Kar tako

Iščite kot še nikoli do zdaj s funkcijo Iskanje z obkroževanjem. Preprosto obkrožite predmet, da dobite rezultate iskalnika Google. Gre za novi vizualni način iskanja tega, kar iščete.

Močnejša parna komora. Čas za igro

Novi in izboljšani sistem za odvajanje toplote pripomore k temu, da igranje iger ostane na optimalni ravni. Naša najnovejša parna komora je večja kot kdaj koli prej in ima integriran material za termalni vmesnik v tekoči obliki.

Najsvetlejši prilagodljivi mobilni zaslon pod soncem

Nadgradite svoj način igranja iger z dvema velikanskima zaslonoma. S povečano velikostjo in ultra tankimi robovi lahko zdaj 15,64-cm (6,2”) FHD+ zaslon na Galaxy S24 telefonu in 16,91-cm (6,7”) QHD+ zaslon na Galaxy S24+ telefonu nudita večjo površino kot kdaj koli prej in prinašata najbolj realistično izkušnjo gledanja. Poleg tega lahko na obeh zaslonih uživate v optimalnih barvah in kontrastu s funkcijo Vision Booster.

Celodnevna baterija učinkuje dlje časa

Moč, ki traja. In traja. In traja. Galaxy S24 in S24+ imata pametno baterijo, ki vam omogoča več časa za igranje iger, gledanje filmov in več časa za vas.

 

Glejte videoposnetke do:

29 ur (Galaxy S24)

31 ur (Galaxy S24+)

 

Poslušajte glasbo do:

78 ur (Galaxy S24)

92 ur (Galaxy S24+)

Varnost s Knox Matrix

Sprostite se ob naši mobilni zaščiti brez primerjave, okrepljeni z neprekosljivo Knox Matrix varnostjo za več naprav. Vaši podatki, zasebnost in mirna vest so naša prioriteta.

 

Tehnične podrobnosti
Barva
siva
Kapaciteta shrambe (GB)
256
Diagonala zaslona
17 cm (6,7")
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 28 Apr 2024 11:47:03 GMT