VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

SAMSUNG Galaxy S24 Ultra pametni mobilni telefon

ID: 20986580-c986885
OBROČNO EOM 0 %Darilo ob nakupu
1.449,90 €

ali od 38,61 € / mesec

Izračun obrokov
Barva
črna
siva
vijolična
rumena
Kapaciteta shrambe (GB)
256
512
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Samsung Galaxy S24 Ultra - Odkrijte najnovejšega člana družine Samsung Galaxy, ki vas bo navdušil z odlično kamero, čudovitimi barvami in neverjetno hitrostjo.

 

Elegantno. Močno. Osupljivo

Zaščitite se s titanom

Preverite nadgradnjo – trpežna zaščita iz titana, vgrajena naravnost v okvir. Moč titana je zdaj na dosegu vaših prstov.

Spišite popolnoma novo poglavje z vgrajenim S Pen pisalom

Zapuščina Galaxy Note naprave je še vedno živa. Pišite, dotikajte in premikajte se z natančnostjo, ki si jo vaši prsti želijo na novem ravnem zaslonu.

Vrhunska kamera: zdaj z umetno inteligenco

200 MP: ujemite podrobnosti, ki so primerljive z realnostjo

Z največ megapiksli na pametnem telefonu in pri obdelavi z umetno inteligenco Galaxy S24 Ultra postavlja standard kakovosti slik v panogi vsakič, ko pritisnete na sprožilec. Še več, novi ProVisual pogon prepozna predmete in izboljša ton barv, zmanjša šum in izpostavi podrobnosti.

ProVisual pogon vsako noč posname v jasnih podrobnostih

Prostorska povečava vas postavi v središče dogajanja, celo ponoči. Z 1,6-krat več slikovnih pik in širšim Tele OIS so fotografije in videoposnetki svetlejši in stabilnejši, zato so oddaljeni predmeti jasnejši in bolj osupljivi.

*Posneto z Galaxy S24 Ultra

Najzmogljivejša štirikratna telepovečava doslej

Naj vas dolga razdalja ne spravlja v slabo voljo. Zdaj sliko lahko približate z 2-, 3-, 5- in celo 10-kratno optično povečavo ali kakovostno optično povečavo. Poleg tega je novi in zmogljivi Tele OIS širši kot prej za stabilizacijo posnetka za manjšo stopnjo zamegljenosti pri povečavi.

*Posneto z Galaxy S24 Ultra

Približa se digitalna povečava, nadgradi jo še povečava z AI

Od slikovitega do specifičnega zahvaljujoč Povečavi z AI, ki temelji na globokem učenju. Drsite gladko od 1-kratne povečave vse do 100-kratne povečave, medtem ko umetna inteligenca nadgradi podrobnosti pri vseh vmesnih točkah.

*Posneto z Galaxy S24 Ultra

Super HDR. AI od predogleda do objave

Z najnovejšo nadgradnjo Super HDR je predogled kamere za Super HDR enak končnemu posnetku. Takoj lahko vidite, kako bodo izgledale vaše super živahne fotografije in videoposnetki, še preden jih posnamete. Poleg tega deluje, če snemate s kamerami v aplikacijah družbenih omrežij.

Spremenite velikost, retuširajte. Kar tako

Nekaj ni na mestu? Samo premaknite to v obdelavo. Nove možnosti urejanja, ki jih poganja umetna inteligenca, vam omogočajo, da dobite želeno fotografijo, na primer premikanje predmetov in pametno zapolnjevanje prostora, ki so ga pustili za sabo.

Obkrožite predmet in ga poiščite. Kar tako

S funkcijo Iskanje z obkroževanjem je tu nov način iskanja. Med brskanjem po najljubšem družbenem omrežju uporabite svoje S Pen pisalo ali prst, da nekaj obkrožite in pridobite rezultate iskalnika Google.

Ste naleteli na fotografijo rastline, ki je tako lepa, da morate vedeti, za katero vrsto gre? Obkrožite jo in že boste prejeli rezultate iskalnika Google. Zdaj lahko hitro dobite odgovor, ne da bi vam bilo treba zapustiti objave.

Najbolj hiperrealistično igranje iger na mobilnih napravah do zdaj

Z novim Snapdragon® 8 Gen 3 za Galaxy je zmaga lahko vaša. Hitrejša obdelava vam daje vso potrebno moč za igranje iger, kakršno si želite. Nato se grafični učinki pokažejo v realnem času s sledenjem žarkom za hiperrealistične sence in odseve.

In še nekaj. Skoraj smo podvojili velikost Galaxy S24 Ultra parne komore, s čimer smo izboljšali odvajanje toplote in vam omogočili bolj tekočo grafično izkušnjo, kot je bilo zamišljeno.

 

NPU

41% boljše delovanje z umetno inteligenco

 

GPU

30% zmogljivejša grafika in delovanje

 

CPU

20% hitrejša in energetsko učinkovitejša računalniška obdelava

Celodnevna baterija, ki omogoča dolgotrajno igranje

Z velikansko kapaciteto in večjo energetsko učinkovitostjo vam baterija telefona Ultra daje dodatno moč, ko je to najpomembnejše. Saj veste, kot epska bitka s šefom, na katero ste se pripravljali.

 

Glejte videoposnetke do:

30ur

 

Poslušajte glasbo do:

95ur

Zaslon z 2600 cd/m2. Naš najsvetlejši prilagodljivi mobilni zaslon pod soncem

Naš najbolj realističen zaslon ima nekaj večjih nadgradenj pri vidljivosti. Corning® Gorilla® Armor zmanjšuje odseve in izboljšuje jasnost tudi pri neposredni sončni svetlobi. Izboljšana funkcija Vision Booster poudari kontrast in barve za resnično izjemno izkušnjo.

Zavarovano s Knox Matrix

Sprostite se ob naši mobilni zaščiti brez primerjave, okrepljeni z neprekosljivo Knox Matrix varnostjo za več naprav. Vaši podatki, zasebnost in mirna vest so naša prioriteta.

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Ločljivost zaslona
64x128
Kapaciteta shrambe (GB)
256
Diagonala zaslona
17,3 cm (6,8")
Garancija v letih
2
Cached: Sat, 27 Apr 2024 14:14:51 GMT