VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelevizija & videoSoundbari & hišni kinoSAMSUNG HW-Q800B/EN soundbar, hišni kino

SAMSUNG HW-Q800B/EN soundbar, hišni kino

ID: 700421
UAU CENA
449,99 €

ali od 11,98 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Soundbar Q800B

 

Glavne štiri funkcije

 

Najboljša zvočna potopitev s soundbar zvočnikom s stranskimi zvočniki

* Slike so simulirane in namenjene le za ponazoritev. Videz ter specifikacije oblike in grafičnega uporabniškega vmesnika (GUI), ki ne vplivajo na delovanje izdelka, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

* Prikazana slika se lahko razlikuje od dejanskega izdelka. Oglejte si našo galerijo izdelkov.

* Televizor je naprodaj posebej.

 

Glavne štiri funkcije

Brezžični Dolby Atmos. Prvi brezžični Dolby Atmos s Samsung TV na svet

Q-Symphony. Televizor in zvočnik Soundbar v popolni harmoniji.

Q-Symphony. Soundbar Q serije in televizor – popolna harmonija.

Pravi 5.1.2-kanalni zvok. Zvok naslednje stopnje, ki prihaja od vsepovsod.

Prva vgrajena Dolby Atmos povezava med Samsung Smart TV in zvočnikom Soundbar na svetu

Brezžični Dolby Atmos. Objektno zasnovani zvočni formati Dolby Atmos so zdaj prvič brezžično vključeni v Samsung Soundbar zvočnik. Izkusite učinek harmonije, ki ga ustvari vrhunski 3D-zvok iz vsebin Dolby Atmos in Samsung Soundbar zvočnika – vse brez kablov.

* Brezžični prenos Dolby Atmos prek Wi-Fi deluje z (izbranimi) 2022 Samsung televizorji. * Dolby Atmos in DTS:X velja za zvočnike Soundbar 2022 Q-serije. * Potrebna je izvirna vsebina Dolby Atmos in DTS:X.

Zvok naslednje stopnje, ki prihaja od vsepovsod

Pravi 5.1.2-kanalni zvok

S petimi sprednjimi in prostorskimi kanali, enim kanalom nizkotonskega zvočnika, dvema kanaloma zvočnika, ki zvok usmerja navzgor, in na novo dodanimi stranskimi zvočniki dobite zvok, ki vas res prevzame. Postanite eno z zgodbo, saj vas obdaja popolno zvočno okolje z resničnim 5.1.2-kanalnim zvokom.

 

Soundbar Q serije in televizor – popolna harmonija

Q-Symphony

Ta Soundbar zvočnik se sinhronizira z vašim televizorjem Samsung in skupaj ustvarjata realističen zvok. Združuje in izboljšuje zvok skozi zvočnike Soundbar spredaj, ob bokih in z zvokom, ki je usmerjen navzgor, in zvočnike televizorja, kar vam daje novo raven akustične potopitve, da lahko uživate v vsebinah kot še nikoli prej.* Q-Symphony je združljiva z izbranimi televizorji Samsung. * Funkcije morda niso združljive z vsemi televizorji Samsung. Preverite specifikacije izdelka glede na model televizorja. * Funkcija zahteva HDMI, optično ali Wi-Fi povezavo s televizorjem.

 

Optimiziran zvok, ki se prilega vašemu prostoru

SpaceFit zvok

Ponuja jasen in realističen SpaceFit zvok, ki je optimiziran za vaš prostor. Zvočnik Soundbar lahko celo samodejno analizira prostor in umeri zvočno polje, da se idealno prilega vašemu prostoru.

Izdelali strokovnjaki na področju inovacije zvoka

Zvočni laboratorij Samsung Audio Lab

Zvočniki so preizkušeni in umerjeni v California Audio Lab, pri njih pa so naši zvočni inženirji uporabili najnaprednejše akustične tehnologije, s katerimi so dosegli popolnoma uravnotežen zvok, ki napolni prostor.

 

Uporabnost

Pretakajte glasbo, ki jo imate radi, in jo nadzorujte s svojim glasom. Glasovno upravljajte zvočnik Soundbar s pomočjo naprave, ki omogoča pomočnika Google Assistant ali Alexo. Ali pa predvajajte glasbo neposredno s svojih mobilnih naprav. Le dotaknite se ikone AirPlay z vaše naprave Apple ali gumba za predvajanje v aplikacijah, ki omogočajo Chromecast.

* Google in vgrajeni Chromecast sta blagovni znamki Google LLC.

* Amazon, Alexa in povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic.

* Apple, AirPlay, iPhone, iPad in Mac so blagovne znamke družbe Apple Inc., ki je registrirana v ZDA in drugih državah.

* Ta Samsung Soundbar podpira AirPlay 2 in zahteva operacijski sistem iOS 11.4 ali novejšo različico.

* Razpoložljivost storitve je odvisna od regije/operaterja/jezika.

 

Preprosto se dotaknite in predvajajte

Dotik za zvok

Za trenutke, ko želite uživati ob glasbi na drugi stopnji. Ko na svojem telefonu poslušate svoje najljubše skladbe, se s telefonom preprosto dotaknite zvočnika Soundbar. Soundbar prepozna napravo ter brezhibno poveže in predvaja skladbo, ki jo poslušate – z neverjetnim zvokom zvočnika Soundbar.


* Dotik za zvok deluje prek Bluetooth in je združljiv z mobilnimi napravami Samsung z Android 8.1 ali novejšimi različicami.

 

 

Ujemite vsako besedo brez motenj

Active Voice Amplifier (AVA)

Prisluhnite razločnim pogovorom na zaslonu, tudi med šumom. Active Voice Amplifier izolira dialoge v vaših najljubših oddajah in filmih ter jih naredi bolj razločne, zvočnik Soundbar pa ujame in ojača glasove, zato se lahko preprosto udobno usedete in sledite zgodbi.

 

Bodite del igre z dinamičnim zvokom

Profesionalni igralni način

Pripravite se na intenzivno in poglobljeno igralno izkušnjo z nizkotonskimi zvočniki, ki izboljšajo vsak prizor, ter satelitskimi zvočniki, ki zagotavljajo neverjeten prostorski zvok. Ko svoj televizor preklopite na igralni način, tudi zvočnik Soundbar samodejno preide v igralni način.


* Samodejni preklop na profesionalni igralni način deluje le, ko so igralne konzole (Xbox one, PS4, Nintendo Switch) povezane s Samsung TV. * Igralna konzola je naprodaj posebej. * Združljive naprave se lahko spremenijo.

Optimiziran zvok za vsak prizor

Zvočnik Samsung Soundbar analizira zvočni signal in za vsak prizor posebej samodejno predvaja optimiziran zvok. Zaradi prilagodljivega zvoka lahko jasno slišite glasove tudi pri nizki glasnosti, tako da lahko slišite tudi tišje pogovore.

 

Sinergija s QLED

En daljinski upravljalnik za popoln nadzor

Ne potrebujete več daljinskih upravljalnikov. Ključne funkcije zvočnika Soundbar, kot so vklop in izklop, glasnost in celo zvočni učinki, lahko upravljate kar z daljinskim upravljalnikom svojega televizorja Samsung prek njegovega uporabniškega vmesnika. * Funkcija in oblika daljinskega upravljalnika sta odvisni od modela televizorja in regije. * Združljiv z izbranimi televizorji Samsung. Preverite specifikacije televizorja Samsung.

 

Povežite, poslušajte, uživajte

Brezžična povezava s televizorjem

Sinhronizirajte svoj zvočnik Soundbar s televizorjem brez kakršnihkoli kablov ali priključkov. Izberite brezžično Wi-Fi ali Bluetooth povezavo v le nekaj korakih in spremenite gledanje televizorja v še bolj prijetno izkušnjo s kinematografskim zvokom iz zvočnika Soundbar.
* Preverite, ali vaš televizor podpira brezžično Wi-Fi oziroma Bluetooth® povezavo.

Več zvoka brez žic

Združljiv z brezžičnim prostorskim zvokom

Komplet brezžičnih zadnjih zvočnikov

* vam omogoča enostavno razširitev Soundbar zvočnika na sistem prostorskega zvoka za izboljšano kinematografsko izkušnjo. Skupaj z Soundbar zvočnikom lahko uživate v zvoku Dolby Atmos na povsem novi ravni.


* Komplet brezžičnih zadnjih zvočnikov Samsung se prodaja ločeno. (SWA-9500S)** Brezžični prostorski komplet zahteva napajalne kable za povezavo z desnim in levim zadnjim zvočnikom.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta hišnega kina
5.1
Brezžična povezava nizkotonca
da
Brezžična povezava
Bluetooth
Nizkotonec
brezžični
Standard zvoka
Dolby Atmos, DTS X
Hdmi izhod
1
Hdmi vhod
1
Cached: Sat, 27 Apr 2024 03:02:20 GMT