Išči

SCUA30E-K GLASBENI STOLP PANASONIC

ID: 614316
198,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 5.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžični zvočnik SC-UA30

 

Neverjetno čist, dinamičen zvok, katerega ne bi pričakovali iz tako kompaktne enote. SC-UA30 proizvaja sijajen zvok za vsako priliko. Odnesite ga v sobo, na teraso ali garažo.

Življenje z glasbo
URBAN AUDIO je s svojim sodobnim vtisom in zvokom popolnoma prenovljen s fantastičnimi funkcijami, z namenom, da bi dosegel popolnost. Čas je, da čutite vznemirjenje čustev z vsako noto. Glasbeno doživetje dobite na popolnoma novi ravni, za sebe in vaše ljubljene. Eno in edino stilsko glasbeno doživetje - z URBAN AUDIO vaše življenje zveni kot nova resonanca.

Glasba je v zraku
Obsežen zvok, ki napolni prostor in Bluetooth Audio Link
Z neverjetno širokim zvočnim poljem in zmogljivim nizkim tonom UA30 daje 180 ° zvok, ki napolni prostor, ne glede na to, kje ste. Poleg tega vam Bluetooth omogoča, da ob gledanju glasbenih videoposnetkov, športnih ali drugih programov na televizorju Panasonic uživate v dinamičnem zvoku. Glasnost zvoka lahko prilagodite z daljinskim upravljalnikom televizorja.

Stresite hišo
AIRQUAKE BASS
Učinkovit bas, ki je potreben za veliko zabavo, je nadgrajen z edinstvenim Bass Reflex sistemom. Z edinstveno vhodno tehnologijo se zvok širi, ne da bi izgubil resonanco, ki je nastala na hrbtni strani zvočnika. To še dodatno spodbuja bas, da ustvari močno izkušnjo v zraku.

Bodite v gibanju
Praktična zasnova v enem ohišju
Opremljena z ročaji na obeh straneh, kompaktna oblika v enem ohišju omogoča preprosto prenašanje, tako da lahko poslušate svojo najljubšo glasbo kjerkoli, tudi na terasi ali v garaži. Ko čutite potrebo, zgrabi UA30 in odidite na zabavo s svojo družino in prijatelji!

Zabava se nikoli ne ustavi
Panasonic MAX Juke *
Uporaba s Panasonic MAX Juke - lahko preprosto predvajate glasbo na vašem UA30 z vašega pametnega telefona ali telefona vaših prijateljev. Funkcije vključujejo izbiro skladb in predvajanje seznama predvajanja. Nadzirajte jakost in ekvilajzer preko pametnega telefona in uživajte v glasbi z novim občutkom svobode. Skladbe lahko predvajate prek USB-pomnilnika preko Jukebox Request-a.
* Aplikacija Panasonic MAX Juke App potrebuje pametni telefon z brezžično tehnologijo Bluetooth® (Android ™ 2.3 ali novejšo). • Logotip Bluetooth® in logotip sta registrirani blagovni znamki v lasti podjetja Bluetooth SIG, Inc. Vsako uporabo teh znamk s strani Panasonic Corporation je predmet licenciranja. Druge blagovne znamke in tržna imena pripadajo njihovim lastnikom. • Google Play in logotip Google Play sta blagovni znamki v lasti podjetja Google LLC.


Pojte iz duše
Full Karaoke UA30 vam omogoča, da uživate v karaokah doma, ne le z enim, temveč z dvema priključkoma za mikrofon, tako da lahko s svojimi prijatelji vklopite dva mikrofona in prepevate duete. Različne funkcije, kot so Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control *, BGM Level Control in Mic EQ, pospešujejo ponavljanje. Funkcija Echo ustvarja odlične učinke za karaoke petje. * Tempo Control se lahko uporablja z USB. • Funkcijo Karaoke lahko uporabljate z vsemi viri zvoka.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Daljinski upravljalnik
da
Rms moč
300
RMS moč [W]
300
Vrsta glasbenega stolpa
nedefinirano
Predvajanje medijev
USB
Maksimalna moč
3300
Zvočna postaja za
avdio naprava
Funkcija karaoke
da
Cached: Wed, 29 May 2024 12:14:30 GMT