VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Vse za svež zrak in dobro vzdušje v pisarni

Za vas smo pripravili nabor najboljših produktov na enem mestu. Za sveže, lahkotno in čisto delo v vašem podjetju za vse zaposlene! Opremite svoje prostore s tehnologijo, ki bo poskrbela za vaše zdravje in zdravje zaposlenih. V ponudbi vas čakajo čistilniki in razvlažilniki zraka ter naprave za merjenje kakovosti zraka. Za vas pa seveda veljajo še dodatna znižanja po predhodnem dogovoru.

 

Zakaj potrebujete čistilnik in razvlažilnik zraka?

Večino časa smo zaprti v prostoru, ampak ali s prezračevanjem prostorov res kaj storimo? V zraku je radon, ki ga vdihnemo in ta se razpade ter usede na stene dihalnih poti. Nastali delci napadejo okoliško tkivo, ga poškodujejo in lahko kot posledica vodijo do nastanka raka na pljučih.

Med glavne zdravju škodljive onesnaževalce sodi radon, a na kakovost zraka vplivata tudi temperatura in vlaga, ki lahko pospešita razrast plesni in bakterij, ki so človeku izredno nevarne. Strokovnjaki ocenjujejo, da je kar 42 % primerov astme mogoče pripisati vlagi in izpostavljenosti živemu organizmu, plesni doma. Ljudje z alergijami še posebej trpijo zaradi slabega zraka. Čistilnik zraka lahko obolelim za alergijo pomaga, da dihajo brez težav ter spijo globoko in mirno, brez simptomov. Ena glavnih prednosti vlažilnika zraka pa je povečanje splošne ravni vlage v prostoru. Vlaga namreč preprečuje širjenje bacilov in virusov ter prepreči nastanek suhe kože. 

Cached: Sat, 15 Jun 2024 09:41:08 GMT