VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

SOGO ASP-SS-16115-O pokončni sesalnik

ID: 20691923
60,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 28.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pokončni in ročni sesalnik Sogo ASP-SS-16115-O, brez vrečke, z močjo 600 W in sesalno močjo 14 kPa. Sesalnik je zelo kompakten in vodljiv, zahvaljujoč njegovemu 4,5-metrskemu kablu in aluminijasti cevi z nastavljivo dolžino. S priloženimi nastavki in dodatki, enostavno očistite katerokoli površino.

 

Ciklonska tehnologija visoke moči

Ročni sesalnik Sogo ASP-SS-16115-O, brez vrečke in z visoko zmogljivo tehnologijo, omogoča udobno sesanje vse umazanije, nečistoč in prahu. Loči delce, ne da bi dosegli filter. Tako je čiščenje veliko bolj učinkovito, saj filtra ni treba tako pogosto menjati. Ima dva načina delovanja: kot ročni ali kot pokončni sesalnik.

 

Brez vrečke

S tem sesalnikom boste prihranili, saj vam ne bo potrebno kupovati nadomestnih vrečk. Ima prozorno zbiralno posodo, ki omogoča, da vidite, kaj posesate, in vam pomaga preprečiti, da bi stran zavrgli predmet, ki ste ga pomotoma posesali. Njegovo posodo za prah je zelo enostavno izprazniti.

 

Kabel

Sesalnik vam ponuja velik radij delovanja zahvaljujoč 4,5 m kablu. To olajša čiščenje prostora do približno 5,5 metrov. Ima aluminijasto cev, ki jo lahko prilagodite od 42 cm do 70 cm.

 

Močan in tih

Ta pokončni sesalnik SOGO je učinkovit in varčuje z energijo. Njegova moč znaša 600 W, sesalna moč 14 kPa in pretok zraka 1,0 m3/min. Prav tako ohranja raven hrupa pod 80 dB.

 

HEPA filter

Učinkovit in pralen filter HEPA ujame dražeče alergene. Deluje tako, da ujame tiste manjše delce, ki so v zraku in so lahko zelo škodljivi za zdravje.

 

Vsestranskost in udobje

Pokončni sesalnik Sogo je kompakten, zato je udoben in vodljiv. Njegov rotacijski sistem vam bo omogočil temeljito čiščenje. Ima kombinirano krtačo za tla za trde in občutljive površine. Njegova večnamenska krtača omogoča enostavno sesanje vogalov in pohištva. Po drugi strani pa je idealen za uporabo kot avtomobilski sesalnik. Prehod iz enega načina uporabe v drugega bo zelo enostaven, saj morate samo dodati ali odstraniti cev.

 

Praktično shranjevanje in posebni dodatki

Pokončni in ročni sesalnik Sogo vključuje kavelj za obešanje na steno in bo tako vedno pri roki. Priloženi so tudi dodatki, ki podpirajo popolno čiščenje katere koli površine: kombinirana krtača za trde in občutljive površine, nastavljiva aluminijasta cev, večnamenska krtača in nastavek za čiščenje vogalov.

 

Specifikacije:

Sesalnik brez vrečke za pokončno in ročno uporabo.

Moč 600 W in 30000 vrt/min

Uporablja tehnologijo CYCLONE za absorpcijo umazanije in prahu z visoko močjo

Vključuje HEPA filter

Odstranljiva prozorna zbiralna posoda s prostornino 0,5 l

Enostavno čiščenje in vzdrževanje posode za prah

Dolžina kabla 4,5 m

Velik radij delovanja približno 5,5 metrov.

Vključuje aluminijasto cev, ki jo je mogoče nastaviti na želeno dolžino med 42 cm in 70 cm

Vakuumska moč: 14 kPa

Pretok zraka 1,0 m3/min

Raven hrupa  < 80 dB

Majhen in kompakten za enostavno shranjevanje

Napetost / frekvenca: 220 – 240V ~ 50 / 60Hz

Moč: 600 W

Vključuje naslednje dodatke: kombinirana krtača za trda in občutljiva tla, večnamenska krtača, kotni dodatek, nastavljiva aluminijasta cev

Teža: 1,8 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna/oranžna
Prostornina rezervoarja
0,5 l
Teža
1,8 g
Tip vrečke
posoda
Vir napajanja
elektrika
Vrsta sesanja
posoda
Cached: Sat, 27 Apr 2024 23:56:14 GMT